- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #1.261
Herkese ıyı geceler öpüyorum canlar:)
İyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese ıyı geceler öpüyorum canlar:)
Sagol canim tesekkur ederim. Darisi sizlerin basina insallah. Her zaman sizlerin icin dua edecegim canim. Senin transfer bu persembe mi olacak canim?Slm canım hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip Etsin . Bizede bol bol duş et inşallah . Hamiş anne içimden geldi öpüyorum seni
Amin canim insallah. cok tesekkur ederim. Insallah ikizdir. Darisi sizlerin basina olsun.çok çok çok sevindim çok güzel bi değer hayırlı olsun canım ikizler gelio insallah sağlıcakla sorunsuz geçsin haftalar aylar bize de uğur olsun insallah
Canim yarin dualarimiz senin ile olacak. Yat , dinlen canim. Yarin sana butun bilgileri verirler. Bebislerini alip evine gel canim. O duyguda cok guzel.Hurihuri2013
ah hurimmm uyku tutmuyor gözlerimi
bide ilk ya embriyolar ne durumda onu düşünüyorum sayisi çok ki 5. gün yapıyorlar diyorum sonra
kafam karma karışık dualarınıza cook ihtiyacım var et tabi meleğim:)))
Hersey cok güzel olcak bebişlerın annesıne sıkı sıkı tutuncak işallah tatlım benim:)Hurihuri2013
ah hurimmm uyku tutmuyor gözlerimi
bide ilk ya embriyolar ne durumda onu düşünüyorum sayisi çok ki 5. gün yapıyorlar diyorum sonra
kafam karma karışık dualarınıza cook ihtiyacım var et tabi meleğim:)))
İyiyim tatlım sen nasılsın:)Merhabalar canlar, bugün nasılsınız?
Ben sürekli tlfdan baglıyım ya ondan hemen bıldırım alıyom benfe tlf dan cıkış yapıp tablete gecimmmmm yaaaMerhaba kızlar ancak elime alabildim tableti nasılsınız
Haticee bebislerin seninledir artık sımsıkı sarilsinlar sana insallah
Telefondan yapamiom ben kiz zor gelio:)) bende iyiyim çok şükür heyecanliyim diyim 3 gün kaldiBen sürekli tlfdan baglıyım ya ondan hemen bıldırım alıyom benfe tlf dan cıkış yapıp tablete gecimmmmm yaaayoksa sürekli sıze laf yetıstırıyommmmm
şükür ıyıyım tatlım sen nasılsın:)
Valla bugün epey oynak benım yumurtalar içerde partı veriyolarTelefondan yapamiom ben kiz zor gelio:)) bende iyiyim çok şükür heyecanliyim diyim 3 gün kaldi
Senin durum nasıl hareketlimi yumisler termin ne zaman
İyiyim canım hamdolsun, bugün boş günüm dinleniyorumİyiyim tatlım sen nasılsın:)
Masallah Masallah kuzumaaaaa allahım hep böleeee umutla devam etmeyı nasıp etsın zaten bıze lazım olan bı tanecık dı tatlım oda sımdı yapıstıııııı anasına sımsıkı tuttu işallahkizlaaar selamlar :)))
bebisimi koydular içime :))
tek koydular hem yaşımdan dolayı hemde embriyolar tam o bitanesi kadar iyi gelişmemiş
onu da riske atmamak için tek koydular
tek olsun bizim olsun
28 yaşındasın rahim duvarın felan harika sıkıntı yapma dedi :))
Merhaba Evet canım fransadayım ben seninde tedavin hayırlı olsun hoşgeldin aramızaGentille selam sen fransadamisin
Slm Canım tekrar tebrik ederim kan sonuçlarını da almışssın sağlıkla kucağına al inşallah .Sagol canim tesekkur ederim. Darisi sizlerin basina insallah. Her zaman sizlerin icin dua edecegim canim. Senin transfer bu persembe mi olacak canim?