- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #1.501
Benimde yazmama gerek var mi canimcim???Kızlar herkes kım ve nerden olduğnu yazsı ön sayfaya bı liste yapslım kım ne asamada nerden kimdir daha iyi anlarıx
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde yazmama gerek var mi canimcim???Kızlar herkes kım ve nerden olduğnu yazsı ön sayfaya bı liste yapslım kım ne asamada nerden kimdir daha iyi anlarıx
Yok seni en basa yazcammmm hamişşşş hatunnnnBenimde yazmama gerek var mi canimcim???
hangi aşamadasın canim şuan da ??
yaşın kaç ?? durumundan bahsedermisin :)
I love you babyYok seni en basa yazcammmm hamişşşş hatunnnn![]()
Canim oncelikle hos geldin. Umarim 2. Tedavin de positif I gorursun. Acele etme , ne zaman kendini hazir hissedersen transferini yaptirt. Umidini sakin kaybetme. Bebisin orda seni bekliyor olacak.Bizde genetik problem var, ngs yapildi
9 embryodan 2 tane embryo saglikli geldi.....
Agostosta embryo transferi oldu ama negativ oldu
Simdi diger embryo transferi yaptircagiz ama kendimi dahalik hazir hisetmiyorum
32 yasindayim....
Kızlar herkes kım ve nerden olduğnu yazsı ön sayfaya bı liste yapslım kım ne asamada nerden kimdir daha iyi anlarıx
Asker gıbı tekmil vermişş deli kızzzzzz bıde emredın komutanım ekleyeydın deliiiii kızzzzzViyana/Avusturya
Transfer +3 ( 12 yı geçti saat)
Bizde genetik problem var, ngs yapildi
9 embryodan 2 tane embryo saglikli geldi.....
Agostosta embryo transferi oldu ama negativ oldu
Simdi diger embryo transferi yaptircagiz ama kendimi dahalik hazir hisetmiyorum
32 yasindayim....
Asker gıbı tekmil vermişş deli kızzzzzz bıde emredın komutanım ekleyeydın deliiiii kızzzzz![]()
İstiyorsan bı boy bıde portre resım at hatta içinde kalmasın tatlımmmmmmsen bizim baş komutansın yaaaaa
Emret Komutanım
sonuna yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim demeyi unutmusum![]()
Şapsikkkkkkkkkbuyur canım![]()
Şapsikkkkkkkkkyumurtalarım soğuduuuuu resmi görünce tövbe yarabbım
![]()
Bak ne güzel yazmiş hatunnnnnn öpüyorum seniiiiiii şekerimmmmWiesbaden vivaneo kinderwunschzentrum da tedavi görüyorüm.Eşimde hareket azlığı teşhis edildi...Adım ZEYNEP BEYZA bu arada
Canim 10. Gun basla istersen. Ben 6. Gun baslamistinkızlar eğer test yaparsam kaç gün sonra yapayım size
Transfer +8 ? +10 ?
yoksa hicmi yapmasam da kan tahlilini beklesem ????
kafam da deli sorulaaar![]()