Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hurihuri2013 Hurihuri2013 canim cok uzuldum inanki.hayir vardir bunda da mutlaka.ama pozitifi idrarda alti kere gorup de kan da negatif olmasi beni de sasirtti ve cok uzuldum.insallah kendini iyi hissettigin zaman yeniden denersin.Allahim o gucu veriyor inanki.

Arkadaslar Cumartesi günü cok şiddetli sancılarım vardı ve sabaha karsı sağ kasıgımdan bacagıma gıren küçük gergınlıkler hıssettım sabaha kadar sulu akıntım oldu adet oldum dıye korkarken gayet hersey yolunda gıttı ve salı günü test yaptım ve ıkıncı cızgı belirdı tabi ben sevıncle acabamı dıyıp aksam yıne test yaptım tekrar pozitif tam koyu deil ama belirgın neyse sabah uyandım kahverengı akıntım basladı arda kanlı akıntı bugüne kadarda devam eden yopun bı kahverengı akıntı carsamba sabahı en son yaptığım testte cok silik cıktı testım o zaman anladımkı bebeğim beni bıraktı ben onun bana tutunduğnuda bıraktığnıda hısettım ve bu süreç içinde doktorlarım noel tatılınde olduğu için hiçbişey yapamadım onlarada hesabını sorucam işallah enazından bı ıletısım olsaydı belkı bişeyler deişirdı

Arkadaslar Cumartesi günü cok şiddetli sancılarım vardı ve sabaha karsı sağ kasıgımdan bacagıma gıren küçük gergınlıkler hıssettım sabaha kadar sulu akıntım oldu adet oldum dıye korkarken gayet hersey yolunda gıttı ve salı günü test yaptım ve ıkıncı cızgı belirdı tabi ben sevıncle acabamı dıyıp aksam yıne test yaptım tekrar pozitif tam koyu deil ama belirgın neyse sabah uyandım kahverengı akıntım basladı arda kanlı akıntı bugüne kadarda devam eden yopun bı kahverengı akıntı carsamba sabahı en son yaptığım testte cok silik cıktı testım o zaman anladımkı bebeğim beni bıraktı ben onun bana tutunduğnuda bıraktığnıda hısettım ve bu süreç içinde doktorlarım noel tatılınde olduğu için hiçbişey yapamadım onlarada hesabını sorucam işallah enazından bı ıletısım olsaydı belkı bişeyler deişirdı
Canım benim, Tabiki doktorlarının vurdumduymaz oluşu yanlış. Fakat şuda bir gerçek ki, Rabbim nasip etseydi kuzucukların duruyor olurdu. Birde şu açıdan bakmanı istiyorum, ya sağlıksız bir gebelik veya sağlıksız bir bebek olsaydı ve düşükle sonuçlansaydı? Gebeliğin ilerlemişken bu yıkımı yaşasaydın daha kötü olmaz mıydı? birde kürtaj eklenirdi yıkımının üstüne.
Tevekkülden başka yapılacak birşey yok bu durumda. Sen yine doktorunla konuş, kafandaki soru işaretlerinden kurtul kuzum.

Canım benim, Tabiki doktorlarının vurdumduymaz oluşu yanlış. Fakat şuda bir gerçek ki, Rabbim nasip etseydi kuzucukların duruyor olurdu. Birde şu açıdan bakmanı istiyorum, ya sağlıksız bir gebelik veya sağlıksız bir bebek olsaydı ve düşükle sonuçlansaydı? Gebeliğin ilerlemişken bu yıkımı yaşasaydın daha kötü olmaz mıydı? birde kürtaj eklenirdi yıkımının üstüne.
Tevekkülden başka yapılacak birşey yok bu durumda. Sen yine doktorunla konuş, kafandaki soru işaretlerinden kurtul kuzum.
Canımıniçi kızlar testlerin olup negatıf olusuna sasırıyolar ya ondan acıkladım elbetteki haklısın hersey de vardır bı hayır amaaaaa bazen canının acısı gecmeden bunu anlamakta zorlanıyosun şükür rabbıme yinede isyan etmiyom tövbe

Canımıniçi kızlar testlerin olup negatıf olusuna sasırıyolar ya ondan acıkladım elbetteki haklısın hersey de vardır bı hayır amaaaaa bazen canının acısı gecmeden bunu anlamakta zorlanıyosun şükür rabbıme yinede isyan etmiyom tövbe
Ben senin yüreğinide, içindeki ateşide biliyorum kuzumm. Bende şaşırmıştım öğrendiğimde. Arkadaşlarımızda, sende yerden göğe kadar haklısınız. Seviyorum seni canım benim.

Hurihuri2013 Hurihuri2013 ablacım bende çok üzüldüm senden güzel haberler bekliyordum ama nasip demek ki vardır bunda da bi hayır
Yinede klinigine sorman gerekenleri sor elbette tatilde olsa ulasabilmen gereken birileri olmaliydi
Canını sıkma diyecem ama sacma kalacak sadece diyebileceğim tek sey Rabbim en kısa zamanda kucağını ve yuvanı doldursun Allah büyüktür

Kesinlikle haklisin canim, sana onlara ulasabilecegin bir numara vermeleri gerekirdi. Tekrar deneyecegini biliyorum canim. Allah tan umit kesilmez. Insallah ikinci denemende yuzun guler .

Canım allah sana ve eşine sabır ve güç versin.. Gerçekten çok zor tüm hayallerini buna bağlamışken yerle bir olmak.. ama gerçekten sen de öyle düşünceksindir bunda da var bir hayır diye. Umarım çok geç olmadan kendini toparlarsın ve rabbim nasip eder elbet.. neler neler var okuyoruz duyuyoruz.. 11. 13. Denemelerinde nasip olanlar.. bizler yaşımızdan dolayı belki biraz daha şanslıydık ama sen pes etme ablam inan hep umudunu tekrar yeşert.. rabbim ol der ve olur

Öncelikle teşekkür ederim cevabın için ablacım
Oğlum 2 yaşında öyle kucagimdan inmeyen bi cocuk degil hatta baya usludur ama yemegiydi altiydi bana bakiyor mecbur. Kayinvalidemin gelmesi imkansız gıbı çünkü iki cocugu var okula giden kayınpederimin vardiyeli isi yanı tüm isler onda bırak gel diyemem Rabbim yardimcim olsun ne diyim ins dikkat ederim hamisler dua edin bizim için
Rica ederim canım benim transferin ne zaman inşalah
Ben kızım 7 aylıkken başladım transfer işlerine biran önce kızıma bir kardeş istiyorduk ama kızım 2.5 yaşında şuan . İnanılmaz hareketli iki saniye dursa çenesi durmaz o derece yani :) bu transferimde perişan oldum kızım hastalandı hastanede evde yorgunluktan sırtım yanıyordu . Ev işlerinde de mübarek misafiri geleni gideni kızımın çıkardığı işler koltuk silmeler aklına gelecek herşeyi yaptım . Ağlıyordum umudum kalmamıştı çünkü yardım edenim de yoktu zaten kimsem yok burda . İnsanlarla da çok meaafeliyimdir . aman Laz'ım değil boş kalabalık . İnsanlara ihtiyaç duyduğunda kaybolurlar .
Senin kayın valıdenşn yakın olması çok iyi bence
Kendini yıpratmadan bu süreci atlat . En azından gündüzleri kayın validende geçirebilirsin . Oğlunu kucağında fazla taşımazsın alt değişmekten bişey olmaz . İşlerini de yapma bir süre ne olacak . Transferden önce evi şöyle bi mıntıka temizliği yap dip köşe . Çocuklu ev herzaman temiz olmaz diyen yalan der sopayı yer :) en önemlisi rabbim nasip edecekse dağdan odun da taşısan olur güzelim inan buna . Ben boş kese gebelik yaşadığımda kızım 2 yaşındaydı tutunmuştu 11 haftaya kadar kesem de sağlamdı . Rabbim içine can koymamıştı sadece . Anlatasın var yoldaş olasım var çok konuşasın var:)
Bol dua et Meryem süresini oku bir bardak suya iç . Bol bol ayetel kürsü oku . Ama bunlara rağmen rabbim gün vermişse nasip olur . dua et sabret

10. haftayim Simdi, migde bulantim bi var bi yok. Kusmalarim sadece sabah. Ama bazi günler bütün gün süren bi bulanti var. Öyle canim özel bisi istemiyorda, genelde hep agzimda eksi veya aci birsey olsun istiyorum :)
Senin martta baslama kararina cok sevindim abla. En güzelini yaptin. Pes etme. Bende tek kizim ve okadar isterdimki bi kizlardesim olsun. Annemin sorunlari olmamasina ragmen yapmamis. Bazen cok kizarim :) ondan sen elinden geleni yap. Ilerde kizina anlatirsin.
O belli belirsiz mide bulantıları zaten insanı bitiriyor kızmı geliyor acaba :) ekşi istekleri bendede vardı hatta yetmiyordu sirkeye ekmek banıp yedigim oldu :) nasıl güzel telaşlar mutluluk o anlar . Her anın keyfini çıkart mutlu ol . Biz zaten bu tüp benek sürecinde stresle başlayıp sonuna kadar stresle gidiyoruz . Bebeğimiz de öyle oluyor . Kendini dinle onu dinle güzel vakitler geçir inşallah sağlıkla .
Ben oturup ağlasam halime yeridir :)
Dün gece rüyamda Doğum yaptım tıp diye düştü :) anne tut geliyor diyene kadar yere düştü :) porselen gibiydi . Ambulans aradım ben Doğum yaptım gelin diye yapmadan arasaydın dedi pislikler :) .
Omdan önceki gece bir rüya daha gördüm . İkizlere hamileyim ve ultrasonda üzerleri giyinik tulumlarla dahimin içindeler . Görümcem ecografi resimlerine bakıp diyorki . Bunlar ölmeseydi ya çok güzelleşmiş :)
Bu kafa beni nerelere götürüyor bilmiyorum ama galiba iyi değilm. Dediğim gibi inş biran önce kızımın bir kız kardeşi olursa sağlıkla Allah izin verirse eşim erkek istese de ben kız istiyorum

Canım progesteronu bırakma yat hiç kalkmadan eğer fitilse bir fazla kullan . Kan tahlili yaptır onları bekleme zaman kaybetme . Hastanenin acilinde yaptırırsan daha çabuk alırsın . Kanamam var diye doktorlar tatilde dersen . Ama umudunu kesme ne kanamalı hamileler var . Bende senin gibi hissetim ilk önceleri o şiddetli agrılar bacağımın agrısı göğüslerimin şişliği son günlerde kalmamıştı . Göğüslerim fosladı birden resmen . Ama umudunu yitirme önlemini al

O belli belirsiz mide bulantıları zaten insanı bitiriyor kızmı geliyor acaba :) ekşi istekleri bendede vardı hatta yetmiyordu sirkeye ekmek banıp yedigim oldu :) nasıl güzel telaşlar mutluluk o anlar . Her anın keyfini çıkart mutlu ol . Biz zaten bu tüp benek sürecinde stresle başlayıp sonuna kadar stresle gidiyoruz . Bebeğimiz de öyle oluyor . Kendini dinle onu dinle güzel vakitler geçir inşallah sağlıkla .
Ben oturup ağlasam halime yeridir :)
Dün gece rüyamda Doğum yaptım tıp diye düştü :) anne tut geliyor diyene kadar yere düştü :) porselen gibiydi . Ambulans aradım ben Doğum yaptım gelin diye yapmadan arasaydın dedi pislikler :) .
Omdan önceki gece bir rüya daha gördüm . İkizlere hamileyim ve ultrasonda üzerleri giyinik tulumlarla dahimin içindeler . Görümcem ecografi resimlerine bakıp diyorki . Bunlar ölmeseydi ya çok güzelleşmiş :)
Bu kafa beni nerelere götürüyor bilmiyorum ama galiba iyi değilm. Dediğim gibi inş biran önce kızımın bir kız kardeşi olursa sağlıkla Allah izin verirse eşim erkek istese de ben kız istiyorum
Canim cok zor surecler geciriyorsun , ister istemez ruyalarina da giriyor bu zorlu surec. Transferden sonra da cok yoruldun, dedigin gibi kizinin hastaligi ve gelen misafirler. Beni kesinlikle yanlis anlama ama tekrar denediginde transferden sonra birisi sana yardim etse birkac gun cok iyi olur. Tekrardan yumurtalarin toplanacak ve transferin olacak. Hepsi birbirinden zorlu bir surec. Allah bir sonraki tedavinde insallah yuzunu guldurur canim.

Ikimizde birbirimize ayni anda yazdik canim. Ben rahatsizim bogazlarim sisti. Yutkundukca, konustukca aciyor. Yataktan cikmadim bugun.

Ah canım benim çok geçmiş olsun bol sicak biseyler ic balli sut felan yapsın eniştem:)
Ilacta alamazsın şimdi Allah yardımcın olsun umarım daha kötü olmadan geçer canım

Kalp kalbe bu kadar karşı demekki canım benim :)
Ben iyim misafirim vardı baya yemekti oydu buydu yorulmuş hissediyorum kendimi
Bide bu kadar şeyin üstüne kedim çiftleşme dönemine girdi sabahlara kadar miavliyor :-)
Dün erkek kedimin yanına bıraktım 1 haftadır arkadasimdaydi erkek olan
Kizimida biraktim oda ciftlesti
Iki ay sonra torunlarım gelir artık inşallah
Baktı ben hamileyim anama eşlik edeyim dedi ama benide uykusuzlukdan bitirdi :-)

Ah canım benim çok geçmiş olsun bol sicak biseyler ic balli sut felan yapsın eniştem:)
Ilacta alamazsın şimdi Allah yardımcın olsun umarım daha kötü olmadan geçer canım

Kalp kalbe bu kadar karşı demekki canım benim :)
Ben iyim misafirim vardı baya yemekti oydu buydu yorulmuş hissediyorum kendimi
Bide bu kadar şeyin üstüne kedim çiftleşme dönemine girdi sabahlara kadar miavliyor :-)
Dün erkek kedimin yanına bıraktım 1 haftadır arkadasimdaydi erkek olan
Kizimida biraktim oda ciftlesti
Iki ay sonra torunlarım gelir artık inşallah
Baktı ben hamileyim anama eşlik edeyim dedi ama benide uykusuzlukdan bitirdi :-)
Hahhaa canim cok guldurdun beni. Seni kiskanmis kizin. Ne guzel kendi bebisini gormeden torun seveceksin. Bende balli sutumu esim getirdi sagolsun ictim ama hala cok kotu bogazim. Sesim de gidiyor yavasca. Birazdan nane ,limon, zencefil kaynatacagim icine de biraz tarcin ile bal koyup icecegim. Insallah sabaha duzelirim. Sen de kendine iyi bak canim, yorma kendini fazla.

Back
X