- 22 Temmuz 2017
- 45.726
- 135.281
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #6.281
İnşallah canım benim, strese sokma sakın kendini.Evet iki hafta oldu hala bi cevap yok .inşallah bu hafta gelir bizde başlarız bu ay .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim, strese sokma sakın kendini.Evet iki hafta oldu hala bi cevap yok .inşallah bu hafta gelir bizde başlarız bu ay .
Tarama testleri deniyor canım Türkçe’de. İnşallah iyi sonuçlarla gelirsin. İyi olunda uyuyun valla.Kizlar nasilsiniz?
ben buaralar cok giremiyorum, niye diye sorarsaniz, uyuyorum :) Ise felan gidemiyorum resmen uyumaktan. Bulanti bitti bu uyku basladi, cok uykum gelincede tansiyonum düsünüyo basim dönüyo :) Carsamba ultrasyon var yine, cok heyecanliyim, türkcesini yine bilmiyorum ama engelli olup olmadigina cromosom hatasi olup olmadigina bakilcakmis![]()
Kizlar nasilsiniz?
ben buaralar cok giremiyorum, niye diye sorarsaniz, uyuyorum :) Ise felan gidemiyorum resmen uyumaktan. Bulanti bitti bu uyku basladi, cok uykum gelincede tansiyonum düsünüyo basim dönüyo :) Carsamba ultrasyon var yine, cok heyecanliyim, türkcesini yine bilmiyorum ama engelli olup olmadigina cromosom hatasi olup olmadigina bakilcakmis![]()
Benimde adetim 18 de ama benim sigortadan cevap gelmedi gelse yetişirim.
Canim benim biliyorum zaten kalbinin guzelligi herseyden belli.bir de tatli hamislerimizdensin senin dualarin bize iyi gelicek.ben de kalpten inaniyorumInşallah ablammm yemin ederim oyle içtim istiyorum ki sizleri görmesem de kalpten seviyorum ve sevincinizi paylaşmak için can atıyorum![]()
Canim benim biliyorum zaten kalbinin guzelligi herseyden belli.bir de tatli hamislerimizdensin senin dualarin bize iyi gelicek.ben de kalpten inaniyorum![]()
Canım hoşgeldin
Ohh ohh uyusunda büyüsün bebisi arkadaşımızın inşallah
Nackenfaltenmessung mu oluyor o canım?? Hadi hayırlı sonuclari bekliyoruz
Benimde çarşamba kalp atışı için randevu var
Çarşamba baya bişey olacak kızlar topikte
yasminsay ablam sende akşam gideceksin
![]()
evet canim nackenfaltenmessung ve combined test. Ikisinide sanada tavsiye ederim, ücretli testler, ama allah korusun, bebislerimiz saglikli degilse bile ona göre tedavimizi olmamiz lazim. Hemen engelli olmasi gerekmiyor, ama mesela kalbinda sorun olabilir, cigerinde sorun olabilir, bunlarinde kontrol edilmesi gerek. Cok arastirdim bu konuyu, bu iki teste karar verdim. Bunlarda sorun cikarsa, NIPT test diye büyük bi test var, onu yapmamiz lazim. Allahim insallah saglikli bebislerimizi görmeyi nasip eder hepimize...
Ben bekarken hep derdim ki, oğlum olursa Murat, kızım olursa Zeynep. Fakat olay şu ki eşimin adı Murat, kayınvalidemin adı ZeynepHerkezin bebegim olursa su ismi koyarım diye illa hayali olur kizlar sizlerin beğendiği kız erkek isimleri neler ???
Aynen canım bende biraz araştırdım bende inşallah o günlere gelirsek kesinlikle yaptırmayı düşünüyorum
Bakalım seninki nasıl olacak cok haraket edecekmi
Senin bulantılar ne zaman başlamıştı csnim bende hala tık yok
Merak ettim de![]()
Herkezin bebegim olursa su ismi koyarım diye illa hayali olur kizlar sizlerin beğendiği kız erkek isimleri neler ???
Ben bekarken hep derdim ki, oğlum olursa Murat, kızım olursa Zeynep. Fakat olay şu ki eşimin adı Murat, kayınvalidemin adı Zeynep
Rüyamda iki oğlum olacağını ve isimlerini Murat Osman, Murat Davut olacağını duydum. Nasip olursa isimleri belli.
benim 7.hafta hafif bas dönmesi ve halsizlik basladi, 8/9.hafta artik kusmalar basladi. ama en agir 9. haftaydi![]()
benim hergün degisiyor hahabazen modern isim istiyorum, bazen klasik, ahmet, mehmet, murat, kizdada elif, ayse, fatma gibi. yurtdisinda yasadigimiz icin ve burdada kalmayi planliyoruz ondan klasiklerden uzak durmak istiyorum, malum irkcilik tavan yapti, ama karar veremedim
![]()
Hayırla, sağlıkla gelsinlerde isim işi düşünülür canım.
Hayırla, sağlıkla gelsinlerde isim işi düşünülür canım.![]()