Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Dilan’cim simdi aklima geldi, bende donem donem dogum kontrol hapi kullanmistim ve ilk basladigimda kanama yapmisti. Aklimda kaldigi kadariyla; kilcal damarlarin kanamasi ile ilgili zararsiz birseydi.
Benim ki gecen sene baya yogun adet kanamasi seklinde gelmisti 5 gun surmustu. Ne zaman is basi yapacaksin canim?

Bu zamana kadar aslında rahim filmi çekmeleri gerekirdi belki tüplerinde sorun vardır ve bi yüzden normal yolla hamile kalamadın.çoğu kadının rahim filmi çekilirken yapışıklık falan varken açıldığını sonra hamile kaldığını duydum.
Bundan sonrası inşallah güzel geçer senin için.
Tesekkur ederim hepimiz icin iyi olur insallah.

canim cok uzuldum. Insallah bir sonra ki tedavinde pozitifi gorursun. Dr ile detaylica konus nicin negatif olduguna dagit belki degisik bir tedavi uygular.

Hayat ne gosterir bilmiyorum ama cocuk olduktan sonra Turkiye de yasamayi dusunebilirim. Suan icin ilk tercihim burada yasamak. Ben 7. Gunde idrar testi yapmistim cikmisti. Klinik de 9. Gun kan testi istemisti zaten. Sen de 9. Gun veya 10. Gun idrar testi yapabilirsin Eger yapmak istersen. Ben bu sefer erken gosteren testlerden alip 5-7-9. Gunler yapmayi dusunuyorum. Normal testler yaniltici olabiliyor bazen.

Evet canim persembe randevum. Dun son dogum kontrol hapini ictim ignelere devam ama lekelenmerim var herhalde yine adet olacagim ben.
Bence cok guzel bir fikir canim. Belki ordaki tedavini hizlandirir. Daha once hic cektirmemissen rahim filmini de cektirmen iyi olur icin rahat eder en azindan.

Tesekkur ederim tavsiye icin Dilan’cim. TR randevularimi ayarladim hemen.

Istanbul’da. Evet benim gittigim merkezinde lab sonuclarini yukledigi bir web sitesi var ordan alabilirim. Sagol canim:) Sen nasilsin bugun?

Insallah guzel haberlerle donersin Istanbul’dan canim. Bol sanslar!

Ben bugün artik normal seyrime döndüm. Hicbir agrim, sizim yok. Bir farklilikta hissetmiyorum artik. Hatta gün icinde unutuyorum bile transferi :)

Nasilsiniz kizlar? Neler yaptiniz bugun? Selmaal25 Selmaal25 hastaligin gecti mi?

Ben kizimla evde takildim cogunlukla canim. Ev isi, yemek, oyun vs :) Bugün artik tamamen normale döndü vucudum, tüm belirtiler kaybolmus uyandim. Sanirim günlerdir igne ve opu’nun biraktigi belirtiler vardi. Sese’ ye de yazdim yukarda, transferi unutuyorum bile gün icinde. Sen nasilsin? Kanaman devam ediyor mu? Hemsireyi aradin mi?

Ben bugün artik normal seyrime döndüm. Hicbir agrim, sizim yok. Bir farklilikta hissetmiyorum artik. Hatta gün icinde unutuyorum bile transferi :)

Ben kizimla evde takildim cogunlukla canim. Ev isi, yemek, oyun vs :) Bugün artik tamamen normale döndü vucudum, tüm belirtiler kaybolmus uyandim. Sanirim günlerdir igne ve opu’nun biraktigi belirtiler vardi. Sese’ ye de yazdim yukarda, transferi unutuyorum bile gün icinde. Sen nasilsin? Kanaman devam ediyor mu? Hemsireyi aradin mi?
Evet kullandigin ilaclarin etkisi gecmis olabilir canim. Benim de batma harici hic bir belirtim yoktu. Insallah sen de hamissindir ama yine de biraz dikkat hareketlerine canim. Sonucu alana kadar kendine hamis gibi davran. Bana tedavi planini verdiginde adet olamami bekliyecegiz mi diye sormustum hayir demisti. Bugun kanamam kirmiziya dondu msj attim. Dogum kontrol hapini pazar gunu biraktigim icin normal dedi. Persembe gunu gorusuruz dedi.

Evet kullandigin ilaclarin etkisi gecmis olabilir canim. Benim de batma harici hic bir belirtim yoktu. Insallah sen de hamissindir ama yine de biraz dikkat hareketlerine canim. Sonucu alana kadar kendine hamis gibi davran. Bana tedavi planini verdiginde adet olamami bekliyecegiz mi diye sormustum hayir demisti. Bugun kanamam kirmiziya dondu msj attim. Dogum kontrol hapini pazar gunu biraktigim icin normal dedi. Persembe gunu gorusuruz dedi.
Dogum kontrol hapini biraktin mi? Yani sadece adet tarihini duzenlwmek icin mi vermis?

Dogum kontrol hapini biraktin mi? Yani sadece adet tarihini duzenlwmek icin mi vermis?
Bugun adetimin 19 . Gunu ve yine adet oluyorum. Ben normal de zaten 26- 30. Gunler arasinda oluyordum. Hormonlari baskilamak icin vermisti. Pazar gunu son ilaci ictim ama igneye devam.

Tesekkur ederim canim. Sevindim kendini iyi hissetmene. Boyle rahat ve pozitif olmak her zaman avantaj.

Bugun adetimin 19 . Gunu ve yine adet oluyorum. Ben normal de zaten 26- 30. Gunler arasinda oluyordum. Hormonlari baskilamak icin vermisti. Pazar gunu son ilaci ictim ama igneye devam.

Dogum kontrol hapi duzenli alinip sonra biraktiginda adet periyodu baslar canim, adet duzenlemek icin veriyorlar hep zaten. Ama sende erken adet olman icin vermis olmasi lazim. Yani tedavi planinda su tarihte adet baslayacak su tarihte transfer olacak vs seklinde belirtildiyse o zaman normal. Transfer tarihin 25 Mart degil mi? Eger 26-30 gun arasinda adet oluyorsan transfer adetin ilk haftasina denk gelmiyor mu?

Tesekkur ederim canim. Sevindim kendini iyi hissetmene. Boyle rahat ve pozitif olmak her zaman avantaj.

Sagol canim. Aslinda elimde olan birsey degil, ruh hallerimiz dalgali baya ilaclardan :) Ama bende artik etkileri gectigi icin normale dondum :) Insallah en kisa surede sende tedavine baslarsin ve bizde destek olabiliriz mesajlarla da olsa!

Dogum kontrol hapi duzenli alinip sonra biraktiginda adet periyodu baslar canim, adet duzenlemek icin veriyorlar hep zaten. Ama sende erken adet olman icin vermis olmasi lazim. Yani tedavi planinda su tarihte adet baslayacak su tarihte transfer olacak vs seklinde belirtildiyse o zaman normal. Transfer tarihin 25 Mart degil mi? Eger 26-30 gun arasinda adet oluyorsan transfer adetin ilk haftasina denk gelmiyor mu?
13 mart transferim canim. Tam olarak hesaplamayi nasil yapiyorlar bilmiyorum canim. Gecen sene sadece 9 gun kullanmistim biraktiktan 3 gun sonra adetimin 14. Gunu yine adet olmustum. Simdi de 15 gun kullandim 19. Gunu yine oluyorum. Bir bildikleri vardir herhalde. Gecen sene kullandigimda buyuk olani baskilamak ve butun yumurtalari ayni buyuklukte elde etmek icin kullandirdiklarini soylemisti. Bu sene hap ile beraber igne de kullaniyorum . Biraz internetten de arastirdim. Hormonlari sifirlayip kendileri disardan hormon vererek istedikleri degerlere getirebilmek icinmis. Bir nevi off -on yapilacak.Tam emin olamamak ile birlikte estrofem ve bant cuma dan sonra rahmi kalinlastiracak lucrin de folikul olmasini engelliyecek diye tahmin ediyorum. Bakalim gorecegiz artik nasil ilerliyecek.

Back
X