Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
Benim güzel haber vermeme daha çoooook var. Daha laparoskopim bile yapılmadı. Şimdilik sizlerin haberleriyle mutlu oluyorum. Ya da olmayınca sizler için üzülüyorum :KK43:
Umarım sen iyi haber verirsin :dua:
Insallah senin icin zaman cok hizli gecer ve bir anda kendini tedavi surecinde gorursun canim. Zamani gelince Insallah senin de mutlu haberin ile burda sevinecegiz.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
Benim güzel haber vermeme daha çoooook var. Daha laparoskopim bile yapılmadı. Şimdilik sizlerin haberleriyle mutlu oluyorum. Ya da olmayınca sizler için üzülüyorum :KK43:
Umarım sen iyi haber verirsin :dua:
Zaman geçmez gibi geliyor ama bir bakmışsın gelivermiş ☺️

A Aveline DilanBoran DilanBoran ve yelek yelek kızlar ne kadar iyisiniz.
bugün en iyi arkadaşım ikinciyi doğurdu. kıskanmak değil de bi hüzünlendim aynı tarihlerde başlamıştık bebek çalışmalara çünkü. beraber büyütürüz hesabı. onun ikinci doğdu ben laparoskopiye gün sayıyorum :(
mesajlarınızı okudum bi kendime geldim hüzünlü moddan çıktım. iyi ki varsınız :KK200:

bugün en iyi arkadaşım ikinciyi doğurdu. kıskanmak değil de bi hüzünlendim aynı tarihlerde başlamıştık bebek çalışmalara çünkü. beraber büyütürüz hesabı. onun ikinci doğdu ben laparoskopiye gün sayıyorum :KK43:
mesajlarınızı okudum bi kendime geldim hüzünlü moddan çıktım. iyi ki varsınız :KK200:
Ahh canim Ben bu uzuntuyu cok iyi bilirim tam 16 yil cektim. Insallah sen de en yakin zaman da bebisini kucaginda gorursun cocuklariniz beraber oynarlar.

bugün en iyi arkadaşım ikinciyi doğurdu. kıskanmak değil de bi hüzünlendim aynı tarihlerde başlamıştık bebek çalışmalara çünkü. beraber büyütürüz hesabı. onun ikinci doğdu ben laparoskopiye gün sayıyorum :KK43:
Hangimizde olmadı ki o duygu kıskanmak değil tabiki ben hep kendime acıdım hamile haberi duyunca birinin doğurduğunu duyunca insanın içi sızlıyor rabbim inşallah senide tez zamanda kavuştursun bebeğine canım.

Seni çok ama çok iyi anlıyorum.
5 sene de ben bu şekilde yaşadım.
İçim gidiyordu..
Laporoskopiye gün sayıyorsun ama o da seni bebeğine yaklaştıracak bir işlem. Bebeğine gün sayıyorsun dolaylı olarak..
Yaptığın her şey, atlattığın her tedavi seni bebeğine biraz daha yaklaştırıyor. Öyle düşün 😊

Kızlar benden negatif 👎 artık önümüzdeki maçlara bakacağız :KK19:
ah canim üzüldüm valla. ama sen üzülme. zaten yazın kulağa hala umutlu geliyor kararlılığın beni sevindirdi. burda kimsenin üzülmesini istemiyorum. belki ben sana yetisirim beraber hamilelik kutlarız. bu beni çok mutlu eder :)

Kızlar ;
Misafir vardı günlerdir giremedim. Sonuç aldık ertesi gün Fransa’ya gittik. Sonra oraya gelen arkadaşımızı da aldık eve geldik.ama o günden beri bir koşturmaca var. Ancak girebiliyorum. Yeni tedavi konusunda kararsız kaldım önce. Çünkü bir kez daha Türkiye’ye gidiş belirsiz bir tatile ertelenecekti. Sonra başlayalım dedik. Ama bu kez biletimi alacağım ve sonuç ne olursa olsun Temmuz’dan sonra mutlaka gideceğim artık. Çok sıkıldım her tedavide 2 ay daha plan yapamamak ve 3 kilo almaktan :)
Bundan sonra biraz diyet ve spor gündemim olabilir çünkü dondurulmuşta sadece progynova diye bir hap içecekmişim sabah,akşam. sonra da progestan başlayacak her zamanki gibi. Daha basit bir tedavi gibi geldi bana.

Kızlar ;
Misafir vardı günlerdir giremedim. Sonuç aldık ertesi gün Fransa’ya gittik. Sonra oraya gelen arkadaşımızı da aldık eve geldik.ama o günden beri bir koşturmaca var. Ancak girebiliyorum. Yeni tedavi konusunda kararsız kaldım önce. Çünkü bir kez daha Türkiye’ye gidiş belirsiz bir tatile ertelenecekti. Sonra başlayalım dedik. Ama bu kez biletimi alacağım ve sonuç ne olursa olsun Temmuz’dan sonra mutlaka gideceğim artık. Çok sıkıldım her tedavide 2 ay daha plan yapamamak ve 3 kilo almaktan :)
Bundan sonra biraz diyet ve spor gündemim olabilir çünkü dondurulmuşta sadece progynova diye bir hap içecekmişim sabah,akşam. sonra da progestan başlayacak her zamanki gibi. Daha basit bir tedavi gibi geldi bana.

İyi tatiller canım:)
Dondurulmuş daha basit bir tedavi evet haklısın.. Ben dondurulmuş tedavi sürecinde neredeyse hiç kilo almadım, şişkinlik falan da olmadı.
Ama taze transfer tedavisinde kendimi tanıyamamıştım. Balon gibi olmuştum.

Biraz kendine gelirsin, sonra tekrar denersin :) iyi dinlenmeler canım 😘

İyi tatiller canım:)
Dondurulmuş daha basit bir tedavi evet haklısın.. Ben dondurulmuş tedavi sürecinde neredeyse hiç kilo almadım, şişkinlik falan da olmadı.
Ama taze transfer tedavisinde kendimi tanıyamamıştım. Balon gibi olmuştum.

Biraz kendine gelirsin, sonra tekrar denersin :) iyi dinlenmeler canım 😘
Bu adet dönemi dinlenip başlayacağız işte canım. Haziran 10-11 gibi başlarız. Temmuz’da da sonuç belli olur. Dondurulmuş tedavide birşey yok ki, östrojen içerikli sabah akşam 3 tane ilaç içiyorsun, yumurta kendisi çatlayacak, ovulasyon sonrası da progestan fitil eklenecek diğer ilaca.diğer tedavinin yanında bu ne ki :)

Back
X