- 15 Şubat 2017
- 2.275
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #11.761
Olabilir canım, plesantaya uzaklık mı dedi valla tam anlamadım. Heyecan da yapıyorum doktorda.Rahim ağzı uzunluğunu ölçmustur belki canım.
İ
çok sevindim canım:) yeni umut, yeni heyecan... hayırlı uğurlu olsun.Kızlar
Regl oldum bugün akşam ilaca başlıyorum.. ilk kontörlüm 17 Haziran’da..
Umuuorum sonuç güzel olacakUmarım canım.. yeni tedavi yeni umutlar.. başladık bakalım sonuç nasıl olacak :)

Güzel bebeğin sağlıkla doğsun da verirsim kiloları. Ben de 4 kilo aldım...Tamam canım yollarım.
+16 kiloyla devam.
Her gün tartıda fark ediyor valla sonumu çok merak ediyorum:)
olsun canım, bebeğin sağlıklı vücuduna sağlıkla gelsin de... gerisi önemli değil.Kızlar selam herkese
Ben hastaneden döndüm. Geçen sefer 2 saat beklemiştim sıra bana gelmemişti ben de mecbur randevuyu erteleyip işe gitmiştim. Bu sefer 3 saat sürer dedikleri bekleme süresi 50 dakika sürdü. Neyse aynı şeyleri duydum haliyle, tüplerimde hidrosalpenks varmış. 24 temmuza laparoskopi için gün verdiler. Bekleme sürecinin bir sonraki aşamasına geçmiş bulunuyorum. Sizin levele geçmem için hala çoooook var![]()
Bahçende güzel günlerin olsunSelam kizlar!
Hala tatil sonrasi yerlesme asamasindaydim, bugunde bahceyi temizleyip yaz sezonunu resmi olarak actim
yelek ‘cim gozunuz aydin. Oglunuzu saglikla kucaginiza alin, guzel gunlerini gorerek buyutun insallah.
Merlin_Merlin ‘cim artik sende bu yolun resmi yolcususun :) Islemler lapo ile baslasin sonra hizla karninin buyumesi asamasinda bul kendini insallah. Armutu yiyememene uzuldum eheh :)
Dilan’cim yillarin acisini cikariyor bu oglan senden simdiden :) Bulantilar cok can sikici tahmin ediyorum ama bu hisleri yasayabildigin icinde cok seviniyorum.
dennisgo canim doktor gorusmem notr gecti. Bir sonraki postta yazacagim ayrintili. Yeni tedavin olumlu olacak, ilk deda guclu birsey hissettim. Insallah hakkinizda hayirlisi simdidir ve yaziniz guzel haberle daha guzel gecer.

Çok teşekkür ederim.. cinsiyet ne olsa sevinirdicanım
kafaya takılacak her şeyi sormuşsun, güzel de cevaplar almışsın, tatmin edici. Normal yolla hamile kalan arkadaşlarım da yaşadılar seninle aynı şanssızlığı, acıyı. Bir tanesi fazla kafasıla takmadı, harap olmadı hemen bebek denemeye devam etti hemen de hamile kaldı.Doktorla 45 dk ka konustuk. Uzunca teselli verdi, sanmayin biz sadece tibbi olarak bakiyoruz, bizimde kalbimiz var, her kayip veya negatif sonucta empati yapiyoruz ve size her turlu destek icin burdayiz vs dedi.
Ben hikayenize bakinca sadece sanssizlik yasamis, basari sansi yuksek bir hasta goruyorum dedi. Dusuk olmasi hemen altinda bir neden var ama bilinmiyor ihtimalini getirmesin dedi. Her yumurta dollenmez, her dollenen yumurta tutunmaz, her tutunan yumurta da gelismeye devam etmez. Ve bu her kadinin basina gelir vs seklinde aslinda durumun normal oldugunu ve saglik sorunu olmayacagini aciklamaya calisti.
2 regl donemi gecince 3. transfere gecelim hemen dedi.
Bana yapilmis olan testleri sordum. Troid ve hormon testleri normal cikmis. Yumurta sayisi ve kalitesi yasima gore iyiymis, sperm ornekleri iyiymis. Kan pihtilasma testi yapilmamis, asprin kullanmistim hep ama yinede bu bir ihtimal. O test yapilacak. Histereskopi ile bakilmasini da istedim. Doktor guldu, tamam onu da yapariz ama panik ve stres olacak birsey yok. Eger hic tutunma olmasaydi bir sonraki seferde histeroskopi yapilacakti dedi. Kurtaj sonrasi ilk regl gununde arayip, 7. gunu hist. yapilacak, oyle anlastik.
Butun bu taramalarin niye ilk basta yapilip oyle yola cikilmadigini sordum, sizin gibi binlerce kadin var, farkli hastaliklardan laboratuvar sonuclariyla calisan binlerce doktor var, her hastaya tum testleri yapsak sonuclar aylarca gelmez, hastahanelerin ameliyathaneleri sadece diagnostik vakalarla dolardi. Yasam icin bu imkanlara ihtiyaci olan insanlari korumak ve sigortalarin masraflarini azaltmak icin kesin gerekmedikce yapilmiyormus testler. Sigortalara yuk binerse yine bizden cikarmis karsiligi, tedaviyi odeme yuzdeleri duser vs. Ben tatmin oldum bu cevaptan.
Ayrica 2 tane 5. gün embriyosu var saniyordum, 1 tanesi bozulmus son transferde cozdurunce, bize soylemislerdi ama hiiic aklimda kalmamis. 1 tane 5. gun 7 tane 1. gun embriyosu var. 1. gunleri cozdurup 5e gelenler olursa 2 tane transfer olurmu dedim. Tabii dedi.
Son olarak embriyolara genetik testi sordum, hic onermem dedi. 1 saglikli cocugunuz var, gebe kalma sorunu yok ve bilinen bir hastaliginizda yok, niye 4000 euro harcayacaksiniz dedi. Ben zaten rakami duyunca haklisiniz deyip konuyu kapattim :)
Atladigim birsey olmus mu sizce? histereskopi ve sonrasinda 2 tane 5. gun embriyo transferi mantikli mi?
Ben de her zaman 2 embriyo transferinden yanayım.. şansı ikiye katlıyor. Ama ikize den hazır mısın?
Anlıyorum seni canım. Ben de öyle yaşadım bi ara ama sonra saldım gitti kendimi. Özgür bırak kendini bence daha iyi... sıkıntında iyi gelmiyor.Evet ya. Ben de bundan rahatsizim. Yedigim ictim herseye dikkat ediyorum. Artik ozgur hissetmiyorum kendimi. Artik biraktim titizligi ama boyle yasanmaz cunku. Ozgur birakiyorum artik kendimi. Normal hamile kalirsan hic buna dikkat etmiyorsun. Hamile hamile sigara icin arkadasim var ya. Bense tatli bile yemiyorum.
valla işin çilesini çekmemiş hamilelere öyleler canım... Çok rahat hamileler görüyorum. Nasıl korkusuzlar

Biz hasret çektiğimiz için emek harcayasımız bişeyle
geçmiş olsun... duacınım...Bayram sabahı normal doğum yaptım. Ben daha iyiyim. Ama bebek kuvozde. Durumu iyi dgl. Dua edersnz sevinirim.