- 23 Ağustos 2012
- 51.881
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.685
- 898
- Konu Sahibi mercandedee
-
hayır iyi yerlerde o kadarsa ben de çıkayım ayrı eve. kadın başıma derdim olmaz.
nedense ben iyi semtlere bakınca min 3000 görüyorum, acaba gözlerim mi bozuk
Öğrencilere metrolardaki oturaklari tutma yerlerini dezenfekte isi sunuldu saatligi en az 29 dolardan. Yaz isi olarak ama sadece ogrenciler yapicak. Simdi yasli evlerinde asiri ihtyc var saatligi 26 dolardan baslaniyor. Musait olsam baslardim. Tabi bu brutmus net dgl . Guzel yanlarında söylüyorum. Vatabdsslgi avrupada ki çoğu ulkeye nispeten daha kolay. Evet ev bulmak çok kolay. Istedgn zaman tasinirsin ev bulursun. Ben seyi anlamadim avruoa da okadar cok gocmen var mi yazin ordaydm. Uc ulke gezdm cocuklarla . Heruer gocmen multeci dolu kanadadan farki yok hatta daha cok car yabanci. Neden hala irkclik var
5000TL kira gayet normal İstanbulda artık siteyse, iyi semtse. Komedi gerçekten 5000TL kira mı olur?
Avdhjahdw haykirdim.1500 tl kira nerde istanbulun iyi biyeri olmasi lazm
13 yasında Almanya dan. En basiti orda okulda serbest kıyafetle giderken, burada üniforma gitmek, okulda derslerin farklı olması, dilin farklı olması, okula başladığında diğer öğrencilerin arkadaş olması ama kendisinin tek olması. Eski arkadaş çevresinden koparılması.gibi gibi Ve suan da o kişi 40 yasında ve hala babasına kızıyor.Cocuklqr 5 yil sonda en büyüğü 9 yasinda olacak alidir diye dusunuyorm. Akrabanız nerden gelmisti neler yasadi
Cok fazla 5 hin5000TL kira gayet normal İstanbulda artık siteyse, iyi semtse. Komedi gerçekten 5000TL kira mı olur?
Esim calisiyor ne alakası var. Bende sene başında is basvurusu yapicam vergimide vericem. Sizin verginizi almiyorum. Tobe tobe ya. Derdiniz bu mu oldu. Buraya ne yazıyorum insanlar nefret kusuyor yaTahminimce suan calismiyorsunuz ve begenmediginiz ulkeden sosyal yardim ve cocuk parasida aliyorsunuz ,bencede geri donun vergilerimin boyle zihniyetteki insana harcanmasini istemem.
bizimki olayı aştı. sosyal medyadaki her eleştirel paylaşımımıza nankörsünüz, kıymet bilin demeye başladı.
bu insanlar 35 sene önce almanyaya yerleşmiş. eşi çok iyi bir firmada çalışıyor. tamam adam teknik adam, usta başlığı altında ama almanya'nın bu tip ustalık işlerinde kişilere verdiği değeri de biliyorum.
işim gereği defalarca bosch'a gittim geldim, günlerce kalıp çalıştım, orada bir sürü türk çalışan var ve hepsi gördüğü muameleden gayet memnundu.
ayrıca eşi daha genç dönemlerinde çocuklara futbol antrönörlüğü yapıyordu.
şu an 4 dairesi kendilerine ait olan bir yerde yaşıyorlar. kira, vs dertleri yok. 3 çocukta okudu. hepsi gayet güzel düğünlerle de evlendi.
demek ki çalışan insan parayı kazanıyor.
bir de bizim fabrikada ustalara bakıyorum, aynı süre deneyimleri var, adam her ay avans çekiyor. neden acaba ?
ezan sesi duymak istemek, sevdiklerini özlemek özel ve hassas konular. ama refahın yerindeyken zorluk çeken insana nankör demek bence çok çirkin.
O teknisyen kocanla dönün Türkiye'ye.
4 çocukla ve çalışmayan karısı ile asgari ücretten biraz fazla maaşla geçinme derdine düşsün de görün bakalim memleket özlemi neymiş :)
Nefret kusmuyorlar yalnız şansınızı iyi değerlendirmenizi istiyorlar.Cok fazla 5 hin
Esim calisiyor ne alakası var. Bende sene başında is basvurusu yapicam vergimide vericem. Sizin verginizi almiyorum. Tobe tobe ya. Derdiniz bu mu oldu. Buraya ne yazıyorum insanlar nefret kusuyor ya
Ya valla çıldıricam okudukça :)+++
Konu sahibesinin hayattan haberi yok. teknisyen max 3000TL maas aliyor, 4 cocukla gecinmek mumkun degil.
Bende tavsiye bikac olumlu yorum için geldm ama bazisi cok acimasizNefret kusmuyorlar yalnız şansınızı iyi değerlendirmenizi istiyorlar.
Lütfen geri dönün ama vatandaşlık falan almayın..Samimi olun yani..1500 tl kira nerde istanbulun iyi biyeri olmasi lazm
Arkadasim akraba konu komsu bu kadar önemlimi gerçekten ya. Inan sizin imkaniniz bende olcak, akrabalardan bu pis zihniyetten kurtuldugum icin göbek atarim. Ahh ahhh keşke yer degistirme imkanimiz olsa. Kışa bayılırım, insanlarla mesafe, kurallar tam bana gore ya. Nasil şikayet ediyorsunuz aklim almiyor. Bırakın akrabalari kimseden kimseye fayda yok. Nasil gittiniz oraya keske anlatsaniz bide araştırıyoruzHayir kimsenin tercihine bisey demiyorum anlatamadım. Ben cocuklarimin etkilenmesini istemem ama onların baskalarinn tercihine laf etmesine ve asagilamsina asla musade etmem . Demek istedgm buydu. Avrupada soguk soğukluk alisiyorsunds uzakligi beni yordu. Biri gelse gelemiyo gitsen gidemiyorsun. Ben zamanm dolmadı vatabdaslk icin. Okadar kaldim 3 5 yil daha kalaym diyorum. Burayada belki bikac guzel tavsiye alirim kafam rahatlar diye yazdım ama bi arkadaş ekran görüntüsü alacakms. Basima is açacak zaten kendimce sorunlarım var
Kanada dan ziyade avrupa daha mantikli. Daha kolay. Yasam daha kolay geliyor bana ordaYa valla çıldıricam okudukça :)
Nasıl gitmişler hayret Kanada'ya :)
Ya miss seni gormusken İngiltere'yi sorayım.
Ankara anlaşması Aralık ayı gibi sona ermeden acaba diyorum başvurmak mantıklı olur mu ?
Kimse acımasız değil.Bende tavsiye bikac olumlu yorum için geldm ama bazisi cok acimasiz
Aynen aynen Sultanbeyli-Pendik sınır, gec Turkiye'yi galaksinin sayili iyi yerlerinden1500 tl kira nerde istanbulun iyi biyeri olmasi lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?