Yurtdisinda turkiyeye temelli donus sikintisi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

irkciligin mantikli bir aciklamasi yoktur ama sizin de gelip niye irkcilik var demeniz assiri komik.
sonradan gocup sosyal yardimlarindan faydalandiginiz ulke icin bunlar gaaaaayy bunlar dejenereeeee bunlar sapkiiiiin diye dusundugunuz icin bu irkciligi besliyor olabilir misiniz acaba?
cok ilginc ya bu kadar rahat olabilmek.

5000TL kira gayet normal İstanbulda artık siteyse, iyi semtse. Komedi gerçekten 5000TL kira mı olur?

dahaa bunun içinde aidat yok bi de. iyi bir semtte üzerine min 900-1000 aidat eklemek lazım. ki o aidatlarda ısınma dahil değil. her kış doğalgaz faturasını da ekle.
iyi yerde yaşamak isteyen çıplak eve min 6000 civarı ödemek zorunda.
pazarı, marketi saymadım bile.

Cocuklqr 5 yil sonda en büyüğü 9 yasinda olacak alidir diye dusunuyorm. Akrabanız nerden gelmisti neler yasadi
13 yasında Almanya dan. En basiti orda okulda serbest kıyafetle giderken, burada üniforma gitmek, okulda derslerin farklı olması, dilin farklı olması, okula başladığında diğer öğrencilerin arkadaş olması ama kendisinin tek olması. Eski arkadaş çevresinden koparılması.gibi gibi Ve suan da o kişi 40 yasında ve hala babasına kızıyor.

5000TL kira gayet normal İstanbulda artık siteyse, iyi semtse. Komedi gerçekten 5000TL kira mı olur?
Cok fazla 5 hin
Tahminimce suan calismiyorsunuz ve begenmediginiz ulkeden sosyal yardim ve cocuk parasida aliyorsunuz ,bencede geri donun vergilerimin boyle zihniyetteki insana harcanmasini istemem.
Esim calisiyor ne alakası var. Bende sene başında is basvurusu yapicam vergimide vericem. Sizin verginizi almiyorum. Tobe tobe ya. Derdiniz bu mu oldu. Buraya ne yazıyorum insanlar nefret kusuyor ya

İnsanlara anlatamazsınız. Burda geçen sene yurtdisindan emekli olmak büyük bir konuydu. Bende dedim: Bana göre doğru birşey degil. Ben gidip eurolari yatiriyorum ve belki orda kaç yil emek veren maden işçisinden daha fazla emekli alıyorum. Hani kitaba sığar bu? Bence yalnis bir uygulama, helalda değildir dediğim icin bana gülenler oldu burda. İnsanlar herseyi işlerine geldiği gibi yorumluyor. Ciddiye alamıyorum artık

O teknisyen kocanla dönün Türkiye'ye.
4 çocukla ve çalışmayan karısı ile asgari ücretten biraz fazla maaşla geçinme derdine düşsün de görün bakalim memleket özlemi neymiş :)

+++
Konu sahibesinin hayattan haberi yok. teknisyen max 3000TL maas aliyor, 4 cocukla gecinmek mumkun degil.

Cok fazla 5 hin

Esim calisiyor ne alakası var. Bende sene başında is basvurusu yapicam vergimide vericem. Sizin verginizi almiyorum. Tobe tobe ya. Derdiniz bu mu oldu. Buraya ne yazıyorum insanlar nefret kusuyor ya
Nefret kusmuyorlar yalnız şansınızı iyi değerlendirmenizi istiyorlar.

+++
Konu sahibesinin hayattan haberi yok. teknisyen max 3000TL maas aliyor, 4 cocukla gecinmek mumkun degil.
Ya valla çıldıricam okudukça :)
Nasıl gitmişler hayret Kanada'ya :)
Ya miss seni gormusken İngiltere'yi sorayım.
Ankara anlaşması Aralık ayı gibi sona ermeden acaba diyorum başvurmak mantıklı olur mu ?

Arkadasim akraba konu komsu bu kadar önemlimi gerçekten ya. Inan sizin imkaniniz bende olcak, akrabalardan bu pis zihniyetten kurtuldugum icin göbek atarim. Ahh ahhh keşke yer degistirme imkanimiz olsa. Kışa bayılırım, insanlarla mesafe, kurallar tam bana gore ya. Nasil şikayet ediyorsunuz aklim almiyor. Bırakın akrabalari kimseden kimseye fayda yok. Nasil gittiniz oraya keske anlatsaniz bide araştırıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…