Aynı eyalette yaşıyoruz. Burada yaşadığıma her gün şükrediyorum. 60-70 dolar ile ben bir haftalık alışveriş yapıyorum, 3-5 şey alma bilgisi gerçekten inanılmaz, yok öyle bir şey. Québec eyaleti ülkenin en kolay geçinilen yeridir zaten. Eğer eşcinsellerin evlenebilmesi, insan gibi yaşayabilmesi, esrarın devlet eli ile satılması vs sizi rahatsız ediyorsa neden buradasınız? Üstelik bu fikirlerinizi dile getirirseniz başınız belaya bile girebilir, sizin gibi eşcinsel düşmanı, ırkçı vs insanlara yaklaşımı benden iyi biliyorsunuzdur nitekim adapte de olamamışsınız ve sürekli türk bulamamaktan yakınmışsınız. Türklerle beraber yaşayacaksanız neden başka bir ülkeye göç etmeye çalıştınız? Hiç anlamadığım insan tipisiniz. Merak edenler için aynı eyaletteyim ve geldikten çok kısa süre sonra yıllık yüzde 2 gibi bir faizle muhteşem bir ev satın aldık, iyi standartlarda yaşıyorum ve kimseden bana gelen bir ırkçılık ile hiç karşılaşmadım. Bilakis işyerindeki arkadaşlarım inanılmaz yakın davrandılar, hayatımın en doğru kararı buraya taşınmak oldu. Kimin fakir kimin zengin olduğunu dahi anlamak imkansız. İyi ki...