- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi mercandedee
-
Komik olmuş bun beğenmediğiniz yerin vatandaşı olmaya da cabalamayin o halde. Ben yurt dışına gidemem çünkü arkamda ailemi birakamam. Ama gelmek isteme sebepleriniz çok saçma geliniz de burada bir kg et için nasıl tırmalamak gerektigini tekrar hatırlayaniz bence. Youtube da kanada da yaşayan lar memnun olmayan lar cok var. Bakarsınız anlarsiniz . Avrupa olsa neyse. Avrupada yaşanır. Kanada uzak sogugunuda geçtim. Uzaklığı çok büyük sorunve bu beni çok mutsuz ediyor. Onyuzden dayanabilrsem vatandaşlığa kadar dayanicam iste
Herkes ayni seyi yapmış yasamadigi yeri mukemmellestirmis burda ama tek kisi uzerine gidilmis. Gitmek isteyip gidemeyenler sinirini konu sahibinden çıkarmış. Kadin yanliz kaldığı icin uzgun ailesini ozluyor burdaki uyeler akraba sevmiyor olabilir ama o seviyor demekki. Evet yanlis laflarida var yok değil ama bu kadar yermek doğrumu
Halbuki sadece deseler ki ozluyorum,anam var babam var hasret kaldim,evimi köyümü özledim deseler o zaman agzimin fermuarini kapatacagim. İs kiralara masraflara girince boyle oluyorO heee de anlamadım ama olsun heeee si
Çocuk gelin muhabbeti ile yurtdışını savunmuyorum,cinsel ilişkide ya da evlilikte savundugum şey yaş değil ,16 yaşı genel yazdım ,çünkü 12 ,14 ya da 16 yaşında aile biriyle nikah adı altında cinsel ilişkiye zorluyorsa gözümde kötü benim.İnsanlarin kendi istekleriyle yaşadıkları şeyler degil.Annem de 16 yaşında evlendirilmis biri ,o yüzden 16 yazdim belki.zorla veya istekli olması aslında cinsel ilişkide önemli olan.Yurtdisinda yasanın da negatif yanlari vardır elbette .Kanada da 16 yaşında evlilik yasal yalnız.
Ha dünyanın hiçbir yerinde 16 yaşında çocuklar evlenmemeli o ayrı ve hiçbir ülkesinde evliliğe biz kadar anlam yüklenmiyodur evet. Ama bu çocuk gelinler muhabbetiyle yurtdışı savunmak bana çok saçma geliyor. Ondan belirtmek istedim.
Bana cahil diyemezsin öncelikle haddini bilip konuş..kusura bakma da kadınlar kulübün de bu cinsiyet konusuna sen ve senin gibi düşünenler öyle yorumlar yapıyorsunuz ki neredeyse insanlar sayenizde artık ben kadınım yada erkeğim demeye utanır oldular.. eşcinsel olursa sonsuzz bir sevgi var.. eşcinsel olduğu için alkışlamadiginiz kalıyor artık.. neden cidden çok merak ediyorum neden?? Ben Müslümanım Allah insanları ikiye ayırdı kadın ve erkek bunun bir çok hikmetleri var her ne kadar siz gormeseniz(yada görmek istemeseniz) de..o yüzden doğru bulamadığım bir şeyi ve kendi yakınımda olsa kabullenemeyeceğim bir şeyi kalkıp burda allayıp pullayip çok güzel bir şey gibi anlatamam..zira burda sadece kadınlar yok bir sürü çocukta okuyor buraları ve akıllarına bu kadar eşcinsellik iyi diye sokarsak onlarda olacakları yoksa bile burda o kadar övünüyorsunuz ki çocuklarda merak uyanıyor..ben kendimde yakınımda olmasını istemediğim şeyi burda güzel bir şey gibi anlatamam buda bir hak çünkü.Bu kadar cahil olmasaydınız eşcinselliğin aa hadi olayım diye olmadığını bilirdiniz.
Doğuştan insanın içindedir bu yönelim.
Siz kendi çocuğunuzun Türkiye gibi bir yerde gizleyip mutsuz olup, başka hayatları da mutsuz etmesini mi isterdiniz yoksa en azından kabul göreceği bir ortamda diğer insanlar gibi normal yaşamasını mı?
Öyle izledikleri şeylere maruz kalarak yönelim değiştirmez insanlar ama türkiyede eşcinselsen ya fenomen olman gerekir ya da belli başlı elit semtlerde yaşaman gerekir. Onun dışında 1-0 geridesin. Çünkü hala sizin gibi cahil insanlar dolu ortalık.
Bunu büyük konuşmak için söylemiyorum ama eşcinsellik doğuştan gelen bir şey değil o yüzden benim çocuklarım doğuştan her çizgi filmi izleyemezler abur cubur (ne alakası var dimi sadece MSG ve titanyum dioksit bunları araştırın bir çok hazır gıdanın içinde var ve ileride titanyum dioksit ile insanlar uzaktan kumanda edilebilecekler bu iki madde sayesinde su anda bu cinsiyet ayrımı var )yani ben bu çocukları ergenlik çağına kadar bazı şeylere dikkat edip getirirsen o çocukta böyle bir eğilim olmaz.. çocuğun önüne açıp her çizgi filmi izletirsen evet yedi sekiz yaşında bile fikri değişmiş olabilir..yani demem iki kesinlikle ailenin büyük faktör olduğunu düşünüyorum.Sizin fikriniz ne mesela? Kızınız oğlunuz kardeşiniz geldi. Eşcinsel yA da ateist olacağım dedi. Ne yaparsınız?
Eşcinsellik cinsiyet değil, yönelim. Daha neye karşı çıktığını bilmiyorsun. Tamamen muhafazakar çevrede yetişmiş eşcinsel arkadaşlarım var, merak ettim onların aklına kim sokmuş acaba? Herkes Müslüman olmak zorunda değil, olsa dahi seninle aynı pencereden bakmak zorunda değil. Bunları 24 yaşına kadar gerçekten öğrenemedin mi? Bir de gelmiş akıl veriyorsun millete şaka gibi resmen.Bana cahil diyemezsin öncelikle haddini bilip konuş..kusura bakma da kadınlar kulübün de bu cinsiyet konusuna sen ve senin gibi düşünenler öyle yorumlar yapıyorsunuz ki neredeyse insanlar sayenizde artık ben kadınım yada erkeğim demeye utanır oldular.. eşcinsel olursa sonsuzz bir sevgi var.. eşcinsel olduğu için alkışlamadiginiz kalıyor artık.. neden cidden çok merak ediyorum neden?? Ben Müslümanım Allah insanları ikiye ayırdı kadın ve erkek bunun bir çok hikmetleri var her ne kadar siz gormeseniz(yada görmek istemeseniz) de..o yüzden doğru bulamadığım bir şeyi ve kendi yakınımda olsa kabullenemeyeceğim bir şeyi kalkıp burda allayıp pullayip çok güzel bir şey gibi anlatamam..zira burda sadece kadınlar yok bir sürü çocukta okuyor buraları ve akıllarına bu kadar eşcinsellik iyi diye sokarsak onlarda olacakları yoksa bile burda o kadar övünüyorsunuz ki çocuklarda merak uyanıyor..ben kendimde yakınımda olmasını istemediğim şeyi burda güzel bir şey gibi anlatamam buda bir hak çünkü.
Ayrıca eşcinsel öyle doğuştan falanda değil kesinlikle yetiştiği çevre okuduğu okul hatta izlediği çizgi filmlerle bir şekilde zamanla aklına sokuyolar..
Ya belki bu cevap yüzünden ban yerim ama torbacınız kim? Diğer düşünceleriniz için değil, sadece bu mesajda alıntıladıklarım için söylüyorum. Gerçekten yeryüzündeki bu komplo teorilerini sadece siz ve birkaç kişinin bildiğine kalanın uyutulduğuna mı inanıyorsunuz?her çizgi filmi izleyemezler abur cubur (ne alakası var dimi sadece MSG ve titanyum dioksit bunları araştırın bir çok hazır gıdanın içinde var ve ileride titanyum dioksit ile insanlar uzaktan kumanda edilebilecekler bu iki madde sayesinde
Şaka yapıyorsunuz değil mi? Doğuştan değil derken. O kadar bilimsel araştırmayı çöpe atıp çizgifilm ve beslenmeye dayandırdınız ya ne deyim bilmiyorum artık. Peki şu an 50-60 yaşında olan ve cinsel tercihi farklı olan kişiler ne yedi içti yA da izledi. Hani onlar çocukken tv yoktu. ABur cubur yoktuBunu büyük konuşmak için söylemiyorum ama eşcinsellik doğuştan gelen bir şey değil o yüzden benim çocuklarım doğuştan her çizgi filmi izleyemezler abur cubur (ne alakası var dimi sadece MSG ve titanyum dioksit bunları araştırın bir çok hazır gıdanın içinde var ve ileride titanyum dioksit ile insanlar uzaktan kumanda edilebilecekler bu iki madde sayesinde su anda bu cinsiyet ayrımı var )yani ben bu çocukları ergenlik çağına kadar bazı şeylere dikkat edip getirirsen o çocukta böyle bir eğilim olmaz.. çocuğun önüne açıp her çizgi filmi izletirsen evet yedi sekiz yaşında bile fikri değişmiş olabilir..yani demem iki kesinlikle ailenin büyük faktör olduğunu düşünüyorum.
Yalnız yazdıklarım komplo teorisi değil ne yazikkki yediklerinin içinde ne olduğunu merak edip paketin arkasından okursan ne demek istediğimi anlarsın..tabi sen direkt bunların yazcahini da zannedersin dur o konu hakkında bir ipucu vereyim sana numara şeklinde kodlar var içerik bilgilerinde onları iyi araştır sonra gelip burda çok bilmişlik yaparsınYa belki bu cevap yüzünden ban yerim ama torbacınız kim? Diğer düşünceleriniz için değil, sadece bu mesajda alıntıladıklarım için söylüyorum. Gerçekten yeryüzündeki bu komplo teorilerini sadece siz ve birkaç kişinin bildiğine kalanın uyutulduğuna mı inanıyorsunuz?
Bana cahil diyemezsin öncelikle haddini bilip konuş..kusura bakma da kadınlar kulübün de bu cinsiyet konusuna sen ve senin gibi düşünenler öyle yorumlar yapıyorsunuz ki neredeyse insanlar sayenizde artık ben kadınım yada erkeğim demeye utanır oldular.. eşcinsel olursa sonsuzz bir sevgi var.. eşcinsel olduğu için alkışlamadiginiz kalıyor artık.. neden cidden çok merak ediyorum neden?? Ben Müslümanım Allah insanları ikiye ayırdı kadın ve erkek bunun bir çok hikmetleri var her ne kadar siz gormeseniz(yada görmek istemeseniz) de..o yüzden doğru bulamadığım bir şeyi ve kendi yakınımda olsa kabullenemeyeceğim bir şeyi kalkıp burda allayıp pullayip çok güzel bir şey gibi anlatamam..zira burda sadece kadınlar yok bir sürü çocukta okuyor buraları ve akıllarına bu kadar eşcinsellik iyi diye sokarsak onlarda olacakları yoksa bile burda o kadar övünüyorsunuz ki çocuklarda merak uyanıyor..ben kendimde yakınımda olmasını istemediğim şeyi burda güzel bir şey gibi anlatamam buda bir hak çünkü.
Ayrıca eşcinsel öyle doğuştan falanda değil kesinlikle yetiştiği çevre okuduğu okul hatta izlediği çizgi filmlerle bir şekilde zamanla aklına sokuyolar..
selamlar . Gurbettym . Avrupa dgl . Keske avrupa olsa idi. Turkiyeye donmek istiyorum. Nedenleri cocuklarin akraba görmeden kultur bilmeden ve buradakiler gibi olmalarindan korktuğum için donmek istiyorum. Baska sebeblerde var. Yalnızlık arkadsslarm var ama kendi ülken gibi olmuyor. Alışamıyorum. 3 gun iyiysem 5 gun ne isim var burda diyorum. Su an dönemem vatandaslgi beklemem gerekiyor. Esim donmek istemiyor. Yarina cikacagimiz belli dglken yılları yurtdisinda gecirmeye degermi diye düşünüp duruyorum. Bi arkadasim var memur yurtdisi istiyor ama parasinj kazanip donecek . Asla temeli istemiyor. Cocuklar dejenere olur diyor. Kulturumu koklerimizi bilsinler diyor. Cok uzuluyorum. Turkiyeye ne zaman dönüş yaptınız? Cocuklari için hangi yas aralığı daha iyi
Kusura bakmayın yapay zeka yazıyorum, mesleğim de teknolojinin göbeğinde ama paket içeriklerindeki küçük şeytani detayları anlamıyorum ben de böyleyim işte... İki kimyasalla beyin kodlayabileceklerini bilmeyecek kadar bilmişim.Yalnız yazdıklarım komplo teorisi değil ne yazikkki yediklerinin içinde ne olduğunu merak edip paketin arkasından okursan ne demek istediğimi anlarsın..tabi sen direkt bunların yazcahini da zannedersin dur o konu hakkında bir ipucu vereyim sana numara şeklinde kodlar var içerik bilgilerinde onları iyi araştır sonra gelip burda çok bilmişlik yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?