Yurtdisinda turkiyeye temelli donus sikintisi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada Avrupa bizi kıskanıyor. Nedir bu Avrupalı göçmenlerden çektiğimiz
Memleket hasreti nasıl yakıyorsa artık
kanadalı bu bacımızı kanadanın soğuğu nasılda yakıyordur şimdi
Yazık ya
Çok üzüldüm haline
Hem çocukları dejenere olacak hemde soğuktan donacak
Hiç değer mi
Gelsinler memleketlerine güzelim futbol kültürünü alsınlar
Dejenere olmadan
Bir tarikata bir öğretiye mensup olsunlar
Mükkemmel eğitim sistemimizden faydalansınlar
Öyle deme onlarda bizim gibi bu nimetlerden faydalansınlar

Bu konuda bilgim yok Türkiye gibi ülke mi varmis çok hak verdim size ben de yapamazdim inşallah gönlünüzce olsun hersey

Çıkar söz konusu olunca Vatan aşkı teferruat..

Türkiye ucuz mu?

Bahsettiğiniz yapıda insanlar Türkiye de de var.
Daha gecen hafta degil miydi oz kızını iki kez hamile birakan adamin haberi. Simdi useniyorum arasam 1000 tane haber bulurum boyle, bir de basina yansimayanlari dusunun. Sanki Turkiye'de yasayan herkes uber ahlakli da. Kucucuk bebeklere tecavuzleri de kesin Kanadalilar edip kaciyorlar hemen.

Katılıyorum size hatta Bayburt ta olabilir

İnsanlar burada da aç eğitim berbat bir halde uyuşturucu kullanımı ilk okula düşmüş ergenler başına buyruk asi
Yetişkinler üç kuruş paraya köle gibi çalışıyor herkes borç içinde refah düzeyi çok düşük sosyal medya da her türlü pislik var bütün eşcinseller çok rahat hareket ediyor hem tv de hem sosyal medyada.
Daha dün bir kadın İzmir de bebeğini pazarda doğurdu ve Tezgah altına bırakıp gitti ve o bebek öldü
Üç hafta önce gaziantep te bir bebek çöp kutusuna bulundu sans eseri iki çöp toplayıcısı buldu ve duru bebek hayata tutundu. Evet tüm bunlara ve daha fazlasına rağmen Avrupa bizi kıskanıyor

Su an gidemem mumkub dgl vatabdaslgi bekliyorm oda 4 5 yila ancak olur. Temelli istiyorum. Avruoa da olsaydm kalirdim yaşardım orda. Orasi cok rahag. Hem daha ucuz hem turkiyeyw cok yakin ve heryer turk insan kendini yabanci hissetmez

4 5 yıl önceden konu açmışsınız

Belki de 4 5 yıl sonra fikriniz değişecek

Şu an için yapacak bi şey yok.

Ensar vakfındaki 45erkek çocuğu geldi aklıma tecavüz edilen...

Kanada bence daha güzel
Avrupa’da insanlar daha ırkçı
Ne bilim bence dönmeyin pişman olursunuz
Orda devlet çocuk yardımı vs yapıyor destek oluyor burda öyle şeyler yok
Eşin iyi bir iş bulursa burda o zaman düşünebilirsin belki ama zor
Soğuk falan iklim berbat biliyorum ama bilemedim ya
Ben olsam çocuklarım kendi kültürümü öğrensin dayatması yapmam öğrenmesin ne olucak iyi bir insan olsun bana yeter
Ama bakış açısı tabi

İyide arkadaşlar bu tip olaylar emin olun batıda da oluyor
Yani herkes böyleymiş gibi düşünmek bana saçma geliyor
Evet böyle sapıklar var bu ülkede
Ama Amerika da da var çocuğuna tecavüz eden sapık
Dünyanın her yerinde var piskılojik hastalık bu !
Eline silah alıp okulu tarayan ergenler ,çocuğuna tecavüz edenler,seri katiller hep var gelişmiş ülkelerde de
Polis siyahi bir adamı öldürdü işte görmediniz mi ?
Irkçılık sapıklık nefret suçu her yerde var bu dünyanın sorunu
Kendi adıma Türkiye de yaşamak zor evet kadına özgürlük tanınmaması,toplumun baskısı ki bu baskıyı kendi hemcinslerimde yapıyor ,ekonomik sıkıntılar,iş bulmak için torpil dönmesi vs ,eğitimin yetersizliği gibi konular yüzünden daha medeni bir ülkede yaşamak isterdim ama işte ordada ikinci sınıf vatandaş olarak görülmek de zor !!!

Siz Türkiye yi güllük gülistanlik sanıyorsunuz heralde. Geçim derdi, okuyup iş bulamama, fatura aşırı yüksek fiyatlar, marketler ateş pahası. Yani kisaca hayat pahalılığı. 4 çocuklu aile olmuşsunuz Allah aşkına size akrabami lazim. Kendi hayatınıza bakin. Gelince pisman olursunuz bensen söylemesi.

Küçükken bir arkadaşım vardi Dünyanın bir ucundan gelmişlerdi Türkiye sevdasina. 1 yıl zor durdular. Nasil döndüklerini bilemediler

vatandaslik 3 yılda aliniyor ve cocuklarim sifte vatandas demissiniz. ben neden cocuklarin gelecegi icin sizin vatandaşlık almaniz gerektigini anlayamadim. cocuklar zaten kanada vatandasi. ayrica 4 cocugu kanadada dogurduysaniz vatandaslik icin gereken sure çoktan dolmuş olmali.

ben her insanin mutlu oldugunu yapmasindan yanayim o nedenle donmek istiyorsaniz dönün. ama turkiyeye gidince kizim erkek arkadasindan hamile kalmasin duauncesinin yerini kizim sapigin biri tarafindan tacize ugramasin alacak, ceren gecen yil evine girerken bıçaklandı.

Bi arkadasmla konustuk. Oda yurtdisi dusunuyo ama para birikim icin sonra donecek. Bana sende dön cocuklar alismadan oranin kulturunu almadan. Akrabasini vatanini gorerek buyusunler diyo
Siz akrabayi ne saniyorsunuz akrabadan anca (eger cok kaliteli akrabalarınız varsa durum farklıki oda cok nadirdir) çocuklar dedikodu öğrenir, kötülük öğrenir. Akrabami kurtarıcak sizi. Türk olmasin bulunduğunuz yerde nolcak sanki. Kendinize uygun illaki arkadaşlar bulursunuz. Akbabalari ay pardon akrabalari gözünüzde büyütmeyin ne kötülük gelirse onlardan gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…