- Konu Sahibi mercandedee
-
Memleket hasreti nasıl yakıyorsa artıkBu arada Avrupa bizi kıskanıyor. Nedir bu Avrupalı göçmenlerden çektiğimiz
Bu konuda bilgim yok Türkiye gibi ülke mi varmis çok hak verdim size ben de yapamazdim inşallah gönlünüzce olsun herseyselamlar . Gurbettym . Avrupa dgl . Keske avrupa olsa idi. Turkiyeye donmek istiyorum. Nedenleri cocuklarin akraba görmeden kultur bilmeden ve buradakiler gibi olmalarindan korktuğum için donmek istiyorum. Baska sebeblerde var. Yalnızlık arkadsslarm var ama kendi ülken gibi olmuyor. Alışamıyorum. 3 gun iyiysem 5 gun ne isim var burda diyorum. Su an dönemem vatandaslgi beklemem gerekiyor. Esim donmek istemiyor. Yarina cikacagimiz belli dglken yılları yurtdisinda gecirmeye degermi diye düşünüp duruyorum. Bi arkadasim var memur yurtdisi istiyor ama parasinj kazanip donecek . Asla temeli istemiyor. Cocuklar dejenere olur diyor. Kulturumu koklerimizi bilsinler diyor. Cok uzuluyorum. Turkiyeye ne zaman dönüş yaptınız? Cocuklari için hangi yas aralığı daha iyi
Çıkar söz konusu olunca Vatan aşkı teferruat..ya bu kadar begenmediginiz ulkenin vatandasi olmak icin neden bu kadar zorluyosunuz o zaman? donun gelin Corum tam istediginiz gibi bi yer orda yasayin. Kanada’da yasamak icin neler vericek ne parlak gencler var, onlar gitse keske sizin yerinize. biktim bu vatan sevdalisi gurbetci prototipinden. donun kardesim bu kadar nefret ettiginiz kulturun vatandasi olmayin.
Türkiye ucuz mu?Ay aminnnn vallahi hayirlsiyla ins aminnnn. Bakin kanada reklami yapılan bir ülke ama ici zor. Ornegin adam mühendis geliho ise giremiyor niye kanada deneyimi istiyor. Ikincisi cok pahali ya hem avrupadan hem abd den cok pahali. Avrupada markete 50 60 euro verihosn dolu sey aliyosun burda 3 5 bisey anca. Faturalar pahali
Daha gecen hafta degil miydi oz kızını iki kez hamile birakan adamin haberi. Simdi useniyorum arasam 1000 tane haber bulurum boyle, bir de basina yansimayanlari dusunun. Sanki Turkiye'de yasayan herkes uber ahlakli da. Kucucuk bebeklere tecavuzleri de kesin Kanadalilar edip kaciyorlar hemen.Bahsettiğiniz yapıda insanlar Türkiye de de var.
Katılıyorum size hatta Bayburt ta olabilirya bu kadar begenmediginiz ulkenin vatandasi olmak icin neden bu kadar zorluyosunuz o zaman? donun gelin Corum tam istediginiz gibi bi yer orda yasayin. Kanada’da yasamak icin neler vericek ne parlak gencler var, onlar gitse keske sizin yerinize. biktim bu vatan sevdalisi gurbetci prototipinden. donun kardesim bu kadar nefret ettiginiz kulturun vatandasi olmayin.
Oyumu çorumdan yana kullanıyorumKatılıyorum size hatta Bayburt ta olabilir
Bak aklıma geldi maraş ta olabilir ünv iken arkadaşım kız arkadaşı ile yolda yürüyor diye esnaf saldırmıştı o geldi aklımaOyumu çorumdan yana kullanıyorum
Su an gidemem mumkub dgl vatabdaslgi bekliyorm oda 4 5 yila ancak olur. Temelli istiyorum. Avruoa da olsaydm kalirdim yaşardım orda. Orasi cok rahag. Hem daha ucuz hem turkiyeyw cok yakin ve heryer turk insan kendini yabanci hissetmez
Ensar vakfındaki 45erkek çocuğu geldi aklıma tecavüz edilen...Memleket hasreti nasıl yakıyorsa artık
kanadalı bu bacımızı kanadanın soğuğu nasılda yakıyordur şimdi
Yazık ya
Çok üzüldüm haline
Hem çocukları dejenere olacak hemde soğuktan donacak
Hiç değer mi
Gelsinler memleketlerine güzelim futbol kültürünü alsınlar
Dejenere olmadan
Bir tarikata bir öğretiye mensup olsunlar
Mükkemmel eğitim sistemimizden faydalansınlar
Öyle deme onlarda bizim gibi bu nimetlerden faydalansınlar
Abartıyorlar kuzumEnsar vakfındaki 45erkek çocuğu geldi aklıma tecavüz edilen...
Neyse bugün bizim ilde sokağa çıkma yasağı var ama benim çalıştığım yer özel izin almış nede olsa üretim durmaması lazım ben işe gideyim en iyisiAbartıyorlar kuzum
Hem bi kereden birşey olmaz!
İyide arkadaşlar bu tip olaylar emin olun batıda da oluyorDaha gecen hafta degil miydi oz kızını iki kez hamile birakan adamin haberi. Simdi useniyorum arasam 1000 tane haber bulurum boyle, bir de basina yansimayanlari dusunun. Sanki Turkiye'de yasayan herkes uber ahlakli da. Kucucuk bebeklere tecavuzleri de kesin Kanadalilar edip kaciyorlar hemen.
Siz akrabayi ne saniyorsunuzBi arkadasmla konustuk. Oda yurtdisi dusunuyo ama para birikim icin sonra donecek. Bana sende dön cocuklar alismadan oranin kulturunu almadan. Akrabasini vatanini gorerek buyusunler diyo
Tam olarak istedigim hayatı yasiyorsunuzÇocuğunuz escinselligi normal gorsun istermisib. Veya evlilik olmadan gebe kalmasını veya dinsizligi ben cok dindar degilm ama inancliyim. Veya ananenden teyzeden haladan uzak buyusun. Gidecek dogru duzgyn kapımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?