cok var yapan. ben de 30yasindan sonra turkiyeden ayrildim. facebookta gocmen kadinlar grubu var. oradan yurtdisinda yasam ile ilgili fikir edinebilirsiniz. orada da ingiltere ve ankara anlasmasi ile ilgili pek cok soru oluyor. gonlunuze gore olsun.Arkadaşlar yurtdışına gitmeyi düşünüyorum, bu ülkede geleceğimi göremiyorum. Biliyorum çok çok zor her açıdan ama istenirse yapılmaz mı? 31 yaşındayım. Sonradan gidip alışabildiniz mi? İngiltereye gitmek istiyorum
Birikimim var gözden çıkardım onu:)Çok klişe bir söz ama ‘isterse çok şey başarır insan’
Belki bir kaç ay zorlanırsınız . Bunun için belli bir birikiminiz olmanız gerek elbette , ama tüm bunları zaten siz düşünmüşsünüzdür.
ayrıca 30 yaş nedir ki ?
Şu anda ne istediğini bildiğiniz yaştasınız belki 20‘Li yaşlarda gitmiş olsaydınız , yanlış adımlar atmış olacaktınız kim bilir ?
istemek başarmanın yarısıdır !
bol şans
cok var yapan. ben de 30yasindan sonra turkiyeden ayrildim. facebookta gocmen kadinlar grubu var. oradan yurtdisinda yasam ile ilgili fikir edinebilirsiniz. orada da ingiltere ve ankara anlasmasi ile ilgili pek cok soru oluyor. gonlunuze gore olsun.
Planın programın var mı peki
Nerde kalacaksın
Nasıl geçineceksin
Ne iş yapacaksın falan gibi.
Helal olsun kız sanaÇok klişe bir söz ama ‘isterse çok şey başarır insan’
Belki bir kaç ay zorlanırsınız . Bunun için belli bir birikiminiz olmanız gerek elbette , ama tüm bunları zaten siz düşünmüşsünüzdür.
ayrıca 30 yaş nedir ki ?
Şu anda ne istediğini bildiğiniz yaştasınız belki 20‘Li yaşlarda gitmiş olsaydınız , yanlış adımlar atmış olacaktınız kim bilir ?
istemek başarmanın yarısıdır !
bol şans
Evet uzmanımDoktorlar için gitmenin yolu biraz dil bilmekten geçiyor bence. Uzmanliginiz var mi?
Siz doktorken gelecek göremiyorsanız biz ölelimhayır hiçbişeyim yok. Sadece sınavları araştırıyorum şu an. Doktorum kendi işimi yapmak istiyorum.
Siz doktorken gelecek göremiyorsanız biz ölelim
kanada da doktorluk yapabilmek icin sinav yapiyormus. tam bilgim yok ama arastirin isterseniz.hayır hiçbişeyim yok. Sadece sınavları araştırıyorum şu an. Doktorum kendi işimi yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?