Yurtdışında yaşam?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar yurtdışına gitmeyi düşünüyorum, bu ülkede geleceğimi göremiyorum. Biliyorum çok çok zor her açıdan ama istenirse yapılmaz mı? 31 yaşındayım. Sonradan gidip alışabildiniz mi? İngiltereye gitmek istiyorum

cok var yapan. ben de 30yasindan sonra turkiyeden ayrildim. facebookta gocmen kadinlar grubu var. oradan yurtdisinda yasam ile ilgili fikir edinebilirsiniz. orada da ingiltere ve ankara anlasmasi ile ilgili pek cok soru oluyor. gonlunuze gore olsun.

Çok klişe bir söz ama ‘isterse çok şey başarır insan’
Belki bir kaç ay zorlanırsınız . Bunun için belli bir birikiminiz olmanız gerek elbette , ama tüm bunları zaten siz düşünmüşsünüzdür.

ayrıca 30 yaş nedir ki ?
Şu anda ne istediğini bildiğiniz yaştasınız belki 20‘Li yaşlarda gitmiş olsaydınız , yanlış adımlar atmış olacaktınız kim bilir ?
istemek başarmanın yarısıdır !
bol şans

Birikimim var gözden çıkardım onu:)
Birkaç gündür iyice karar verdim.
ingilizcem orta düzeyde istersem geliştiririm diyorum.
çok çok teşekkürler

Planın programın var mı peki
Nerde kalacaksın
Nasıl geçineceksin
Ne iş yapacaksın falan gibi.

cok var yapan. ben de 30yasindan sonra turkiyeden ayrildim. facebookta gocmen kadinlar grubu var. oradan yurtdisinda yasam ile ilgili fikir edinebilirsiniz. orada da ingiltere ve ankara anlasmasi ile ilgili pek cok soru oluyor. gonlunuze gore olsun.

mesleğim olduğu için ankara antlaşması olmuyor.
Bakayım gruba çok teşekkürler

Helal olsun kız sana

Doktorlar için gitmenin yolu biraz dil bilmekten geçiyor bence. Uzmanliginiz var mi?

Siz doktorken gelecek göremiyorsanız biz ölelim

Her bölümün şartlarının kötüye gittiği gibi sağlıkta öyle maalesef. Çok çok kötü sistem bilimsellik sıfır ülkenin hali de ortada. maaşlarımızı eksik alıyoruz hakkımızı alamıyoruz. Hiçbir açıdan gelecek yok ülkede ve daha kötüye gidecek şartlar bu apaçık ortada maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…