Hiçbir şey yapamasanız bile yatılı çocuk bakın oturum alana kadar vs. Hem masrafınız olmaz hem para biriktirirsiniz. Yurtdışında yaşayan biri olarak her zaman söylüyorum. Pişman olacağınız tek nokta daha önce gelmemiş olmak olacaktır.
şimdi gördüm dr sunuz galiba. Yukarıda söylediğim bu yolu düşünenler için fikir olsun. Siz havada kapılırsınız. Pratik zekası her zaman öne çıkarıyor dr larımızı. Atatürk boşuna türk dr lara güvenmemiş.
40 yasimdayken esim ve iki cocugumla göçtuk yurtdışına, siz daha cok gencsiniz , ankara anlasmasiyla ingiltereye gidebilirsiniz eger is yapabilecek bir meslege sahipseniz
Burada paylaşmıyorum bu bilgiyiÇoK teşekkürler
siz hangi ülkedesiniz?
Ben kahveci açayım dedim de eşim vazgeçirdi
Közde kahve yapamazsın oralarda dedi
Ben Antalyadayım aşkım bu çok gizli bilgiyi verdiğim için Antalyadaki adresim tespit edilecek ama olsun.ÇoK teşekkürler
siz hangi ülkedesiniz?
Ben Antalyadayım aşkım bu çok gizli bilgiyi verdiğim için Antalyadaki adresim tespit edilecek ama olsun.
FBI peşimde..
KK gibi tüm istihbarat teşkilatlarının radarında olan bir forum sitesinde hangi ülkede yaşadığını söylemekten çekinen insanlara kızmamalıyız. İfşa olmaktan çekinmeleri doğal...
Sen bakma bana ben değersiz bir vatandaşım ifşa olsamda bişey olmaz.
Misal sen şuan hangi şehirde yaşadığın bilgisini versen O şehirdeki 3 milyon insandan kim olduğunu hemen anlarız.
Saygılar, sevgiler...
Ahhaa damdancim valla benim koca da tutturdu kahve getiriceem bizim buraya diye hatta bugun konusu gecti , korona mahvetti bizi ne is yapacagimizi sasirdik
Kuzenimde başhekim ve oda yurtdışına gelmeyi istiyor. Şu pandemi süreci geçsin hemen gelmek istiyorhayır hiçbişeyim yok. Sadece sınavları araştırıyorum şu an. Doktorum kendi işimi yapmak istiyorum.
İnsanlar tanınmak istemiyor olabilirler bunda bir problem yok fakat öğretmen olup ne iş yapıyorsunuz dendiğinde açıklamak istemiyorum ifşa olurum diyen kişileri bile gördü bu gözler. Ne bileyim uzay mühendisi, astronot falan olsan çok spesifik bir iş yapıyor olsan ifşa olma endişeni anlarımda öğretmen yani dünyada yüzbinlerce öğretmen var nasıl ifşa olabilirsin komik geliyor bana...Dalga gecme yahu , bende soylemiyorum hangi ulkede olduğumu, tanidiklar var burda kim oldugum cakilmasin diyeinan ifsa olmak cok zor degil yani kimligimizi belirtmek istesek isim soyisim kullanirdik ama cogumuz nick kullaniuoruz demek ki ifsa olmak istemiyoruz
Öyle mi:) doktorlardan o kadar çok gitmek isteyen var ki. Artık herkes öğrenciyken almanca öğreniyor.Kuzenimde başhekim ve oda yurtdışına gelmeyi istiyor. Şu pandemi süreci geçsin hemen gelmek istiyor
Ben olsam Almanya’yı tercih etmezdim . Norveç çok ideal mesela , hem doktor maaşları çok güzel hemde tam yaşanılacak yerÖyle mi:) doktorlardan o kadar çok gitmek isteyen var ki. Artık herkes öğrenciyken almanca öğreniyor.
O neymis oyle yahu , benim bildigim kahve filtre kahve makinasinda yapilirOrtak olalım onunla
Ama közde değil de kumda olacak galiba açık ateş yok da değişik bir rezistans ile kum ısınıyor vs
İnsanlar tanınmak istemiyor olabilirler bunda bir problem yok fakat öğretmen olup ne iş yapıyorsunuz dendiğinde açıklamak istemiyorum ifşa olurum diyen kişileri bile gördü bu gözler. Ne bileyim uzay mühendisi, astronot falan olsan çok spesifik bir iş yapıyor olsan ifşa olma endişeni anlarımda öğretmen yani dünyada yüzbinlerce öğretmen var nasıl ifşa olabilirsin komik geliyor bana...
Ülke, isim de aynı şekilde bence, faroe adalarında falan yaşamıyorsan pek ifşa olunabileceğini sanmıyorum açıkçası
Geçen gün sevdiğim bir arkadaşla özelden konuşurken adını sordum aman ifşa olurum dediYahu adın ayşedir, fatmadır türkiyede milyon tane ayşe, fatma varken nasıl ifşa olabilirsin dimi kimlik fotokopini istemedim sonuçta arkadaşın ülkesini söylemeyişi de üst üste geldi galiba ondan biraz dalga geçiyim dedim
İnsanlarda ezbere bir ifşa olurum tavrı var o bana komik geliyor yani...
Cunku hepsi Isvicre ye gidiyor.Esim de Isvicre’ye ozel hastanelere basvurabilir diyorhımm. Almanca öğrenmek zor geliyor
Evet bende öyle duymuştum. Neden kaliteli doktor kalmadı acaba
O neymis oyle yahu , benim bildigim
O neymis oyle yahu , benim bildigim kahve filtre kahve makinasinda yapilir
Türk kahvesi
Türk kahvesi
Közde fincanda pişireceğiz ama böyle Ocakbaşı gibi bar taburesinde oturulacak
Ama açık ateş yasak olunca kumda pişiyor vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?