Yurtdışında yaşam?

ÇoK teşekkürler
siz hangi ülkedesiniz?

Ben kahveci açayım dedim de eşim vazgeçirdi

Közde kahve yapamazsın oralarda dedi

Ahhaa damdancim valla benim koca da tutturdu kahve getiriceem bizim buraya diye hatta bugun konusu gecti , korona mahvetti bizi ne is yapacagimizi sasirdik

ÇoK teşekkürler
siz hangi ülkedesiniz?
Ben Antalyadayım aşkım bu çok gizli bilgiyi verdiğim için Antalyadaki adresim tespit edilecek ama olsun.
FBI peşimde..
KK gibi tüm istihbarat teşkilatlarının radarında olan bir forum sitesinde hangi ülkede yaşadığını söylemekten çekinen insanlara kızmamalıyız. İfşa olmaktan çekinmeleri doğal...
Sen bakma bana ben değersiz bir vatandaşım ifşa olsamda bişey olmaz.
Misal sen şuan hangi şehirde yaşadığın bilgisini versen O şehirdeki 3 milyon insandan kim olduğunu hemen anlarız.
Saygılar, sevgiler...

Dalga gecme yahu , bende soylemiyorum hangi ulkede olduğumu, tanidiklar var burda kim oldugum cakilmasin diye inan ifsa olmak cok zor degil yani kimligimizi belirtmek istesek isim soyisim kullanirdik ama cogumuz nick kullaniuoruz demek ki ifsa olmak istemiyoruz

Bildiğim kadarıyla suan İngiltere’de Ankara antlaşması uygulanmıyor .

Ahhaa damdancim valla benim koca da tutturdu kahve getiriceem bizim buraya diye hatta bugun konusu gecti , korona mahvetti bizi ne is yapacagimizi sasirdik

Ortak olalım onunla

Ama közde değil de kumda olacak galiba açık ateş yok da değişik bir rezistans ile kum ısınıyor vs

Yüzde 1 gitme ihtimalim bile olsa değerlendirirdim. Bence hiç düşünmeden gidin

İnsanlar tanınmak istemiyor olabilirler bunda bir problem yok fakat öğretmen olup ne iş yapıyorsunuz dendiğinde açıklamak istemiyorum ifşa olurum diyen kişileri bile gördü bu gözler. Ne bileyim uzay mühendisi, astronot falan olsan çok spesifik bir iş yapıyor olsan ifşa olma endişeni anlarımda öğretmen yani dünyada yüzbinlerce öğretmen var nasıl ifşa olabilirsin komik geliyor bana...
Ülke, isim de aynı şekilde bence, faroe adalarında falan yaşamıyorsan pek ifşa olunabileceğini sanmıyorum açıkçası
Geçen gün sevdiğim bir arkadaşla özelden konuşurken adını sordum aman ifşa olurum dedi Yahu adın ayşedir, fatmadır türkiyede milyon tane ayşe, fatma varken nasıl ifşa olabilirsin dimi kimlik fotokopini istemedim sonuçta arkadaşın ülkesini söylemeyişi de üst üste geldi galiba ondan biraz dalga geçiyim dedim
İnsanlarda ezbere bir ifşa olurum tavrı var o bana komik geliyor yani...

Öyle mi:) doktorlardan o kadar çok gitmek isteyen var ki. Artık herkes öğrenciyken almanca öğreniyor.
Ben olsam Almanya’yı tercih etmezdim . Norveç çok ideal mesela , hem doktor maaşları çok güzel hemde tam yaşanılacak yer

Valla bazi ulkelerde inan cok az turk var , bir de hayatimizin bazi kisimlarindan bahsediyoruz yorumlarimizda , mesela ben kizimin adini cok zikrederim burda ve yasadigim ulkede benim kizimin adina sahip tek turkum , yani biri girse okusa yorumlari aaa bu bizim x der benim icin rahatlikla o yuzden paylastigim bilgiler sinirli , belki o arkadasinda boyle bir durumu vardir
Ama mesajda isim soylememej enteresan olmus ben soyluyorum mesela onu

Biz de gitmek istiyoruz ama o toto ve para yok. Olanlar kesşn ve derhal gitsin bence. Yani bir kişi en kötü ne olabilir, olmadı denir dönülür.
Avustralya hakkında araştırma yapıyordu benimki en son.

Türk kahvesi

Közde fincanda pişireceğiz ama böyle Ocakbaşı gibi bar taburesinde oturulacak

Ama açık ateş yasak olunca kumda pişiyor vs

Anladim enteresanmis , bizim burda gitmez gerci o fikir acarsan kahveciyi haber et gelelim icmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…