yurtdışında yaşamak :X

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
kızlar evlendiğim zaman yurtdısında yasama ıhtımalım var,ingilterede. kendim burda memurum gidince memuriyetım bıtmıs oluyor. oraya gıdınce buyuk ıhtımal evde ya da esımın restorantında calısabılırım. Dil bilmiyorum maalesef.kımsem yok esımın abısı ve esı de orda yasıyor.nısanlım ıstersen evlenelım 2-3 sene ben gideyım calısayım en azından ev parası bırıktırıp geleyım dıo.ben gidip gitmemekte kararsızım.Yurtdısında yasamak gercekten zor mu ? yapılabılır mı sızce ?

Hyr cnm niye gitsin sakin onu yalniz yollama cnm 2 sene tazecik gelinken hayatinin belkide en guzel yillaribi onu beklemekle koca hasreti cekmeklemi yasiycan sende git geri donun 2-3 sene sonra

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben gitmek istemediğim için kendım gideyım dıo burdan 10 küsür sene kredı odeyıp bı ev almaktansa orda 2-3 yıl calısırım guzel bır evımız olur kafasnda. o zaman nısanlı kalalım dedıgımde olmaz evlenırız dıo.

elbette ki gidin.. aktif bir iş hayatınız olacaksa dil sorununuz bir süre sonra ortadan kalkar zaten.. çekinecek hiçbirşey yok, alışınca bir süre sonra dönmek bile istemezsiniz eminim

Son düzenleme:

Sakın yalniz birakma ben azeriyim esim turk evlenip buraya yerlesdim cOk zor ama alisirsin ben gerci alisamadim cunki burda cok daha tehlikeli kapkac hirli hirsiz bu benim yasam tarzima zit ama yavas yavas alisiyorum buarada benim amcamlar ingilterede ordaki yasam cok guzel cok daha kibar modern kaliteli kesinlikle git derim cnm

Eğer 3-5 sene sonra dönecekseniz memuriyetini yakma derim. Ama yok ben gidersem temelli orda kalırız diyorsan hiç durma git. Dil de öğrenirsin işte bu vesileyle. Hem ingiltereden bahsediyorsun. Bu ülkenin ne olacağıbelli değil, kaç kurtar kendini. Hiç olmazsa çoluğun çocuğun doğru düzgün eğitim alır, insan gibi yaşar.

arkadaşlar ben doguda memurum kendım ızmırlıyım aılemı cok ozluyorum sureklı gıdıp gelıyorum kendımı cok yalnz hssedıorum burda bıle. oraya gdersem kmsem yok dılını bılmedıgım ınsanlar ortamım yok cok zorlanırım dıye korkuyorum.esım ıstedıgın zaman gıdersın dıyo ama korkuyorum acıkcası ıngıltereden

Cnm dil acisindan endiselenme ogrenirsin sana sadece aile ozlemi zor gelir simdi sen oraya gitsen 3 sene yasasaniz geri turkiyeye grldiginde memur olamiyomusun bu konuda bilgim yok ondan soruyorum we orda cok kaliteli bi yasam war bi arkadas daha yazmis hatta cocukkarin cok kaliteli buyurler tabi secim senin cnm ya

yok canım bıldıgım kadarıyla tekrar memur olamıyorum.

Ingiltere de yasamis biri olarak tavsiye ederim fakat nerede yasayacaginiza bagli...
Türk sehirlerinin birinde ise hic yerinizden tepismeyin...
Ayrica ben gibi sizde aile düskünü olanlardansiniz...
Gezmek icin evet gidin ama yasamak icin hayir...(Türk bölgesi ise )

ay Ingiltere cok güzel bence git ama bi okadar da pahali ülke (aile olunca 2 yila biraz zor olur geri dönüs) gerci sehir önemli ama mesela arkadasim londra da iki oda 2900 euro kira, minnacik kafes gibi odasi :S , ve birde genelde yabanci lar ayni yerlerde olur dili gözünde büyütme hem yavas yavas ögrene bilirsin ,

canım bende londrada yasayacagım pahalılık konusunda sıkıntı yasamayız cok sukur ama yalnızlık butun gun evde durmam benı tedirgin edecek olan :/

kadinin yani, esinin yanidir. Yalniz gönderme beraber gidin ama evliligin ilk yillari genelde zor geciyor, budefa ordaki gecim gurbetlikte eklenirse daha kötü olabilir. Evlendikten 6ay sonra yada 1yil sonra gidin daha iyi olur belkide. Arkadaslarinda dedigi gibi hangi Sehrinde yasayacaginiza bagli, dil konusunu takma, cok cabuk ögrenirsin calismaya baslayinca. Ordaki hayat sartlarida pahali, buda bir gercek

canım bende londrada yasayacagım pahalılık konusunda sıkıntı yasamayız cok sukur ama yalnızlık butun gun evde durmam benı tedirgin edecek olan :/

ozaman iyi :)
insan londra gibi bir sehirde istesede evde kalamaz:)) dil kursuna yazilirsin hem dil ögrenirsin biryandanda cevren olur ...ingilizce de hem zor dil degil , esinin yaninda olman daha güzel olur ilk evlilik yirlari ayri olmasin bence

yurtdısı forumunu okudum ok tedrgin oldum kmse ıngıltereden memnun deıl gıbı yazmıslar korktum walla.

Memuriyetini yakma, en azından iki yıl ücretsiz izin al oluyorsa. Araştırma bunu. Baktın orası güzel, alıştın, evliliğin iyi gidiyor istifa edersin. Ama hemen risk alma.

Memuriyetini yakma, en azından iki yıl ücretsiz izin al oluyorsa. Araştırma bunu. Baktın orası güzel, alıştın, evliliğin iyi gidiyor istifa edersin. Ama hemen risk alma.

Ücretsiz izin fikri hiç aklıma gelmemişti gerçekten çok teşekkür ederim olabılır bu.

Kimler ogreniyo dili sizde ogrenirsiniz ogrenenden neyiniz eksik kulak asinaliginiz olucak bi sene kalmazda ne konusuldgnu anlar sizde konusursunuz ki esiniz olcak yaninizda bence beklemeyin burda taz gelin olucaksiniz kesinlikle gidin sansiniz varken kullanin:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hemen hemen aynı durumu yaşayıp yurt dışına geldim. Bankadaki işimi bıraktım ve eşimin restorantında çalışıyorum. Geleli 1 yıl oldu ve hiç pişmanlık duymadım.
Dil sorununu çözdükten sonra güzel arkadaşlıklar edinebileceğiniz gibi, çözmeden de kolay kolay yalnız kalmazsınız. Özellikle Londra da Türkler yoğunlukta.
Diyeceğim o ki; başlarda biraz zorlasa da yurt dışında-özellikle ingiltere gibi bir ülkede- yaşamak hiç zor değil.
Hem dönmek üzere gideceğinizden, farklı bir deneyim olarak görüp tadını çıkarabilirsiniz.

yok canım bıldıgım kadarıyla tekrar memur olamıyorum.

Cok zor bi durumdasin ya:/ o kadar calis cabala memur ol we bu elinden alinsin bunu bence iyice bi ogren kesin oylemi diilmi ama ingilteredede hayat sartlari cok guzel nisanlini sewiosan asiksan zaten bunlari gozun gormez sanirim die dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…