yurtdışında yaşamak :X

Nisanlin ingiltereden dondukden sonra ne is yapacak yani bi meslegi varmi elinde sende istifa edersen turkiye ye dondugunuz de nasil gecineceksiniz
sirf erken ev almak icin oralara gitmek hix mantikli degil

ben olsam asla memuriyetten istifa etmezdim dunyanin binbur turlu hali var
turkiye sartlarinda memur olmak hicte kolay degil kendi parani kazanamayacaksin esinin eline bakacaksin

ben olsam sirf ev almak icin asla gitmezdim

ne meslegimden nede ailemden ve ulkemden vazgecmezdim

cok iyu dusun cunku hayatini kokden degistireceksin sakin acele karar verme

yurtdısı forumunu okudum ok tedrgin oldum kmse ıngıltereden memnun deıl gıbı yazmıslar korktum walla.

hm garip insanlar ozaman:))
saka biyana bence kendin fikir edin ücretciz izin al git bak , ama güzel ülke, nasil insan memnun olmaz ki , ha gidersin kendini gelistirmessin (dil yönünden )cevren edinmezsin yada ne bilim hersey cok cok farkli gözüne gelir yada cok aileye baglisin ozaman memnun olmazsin ve yanindaki insaninda yaklasimi da önemli alisma uyum zamaninda , ay bak benim gidesim geldim yine:)))

Sizin yerinizde olsam hiç düşünmeden giderdim. Sandığınız kadar zor değil yurt dışında yaşamak. Ben yaşadım daha önce ve koskoca ülkede tek bir akrabam yakınım yoktu. Siz eşinizle olacaksınız hiç değilse. Ayrıca istifa eden memur açıktan atamayla geri dönebiliyor. Şartlarını tam bilmiyorum ama araştırın derin.

Merak etmeyn orada cok turk var. iyi bir yasam var. hem yabanci diliniz olur. Yeni kultur edinit kendinizi gelistirirsjniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yurtdisinda yasamak kolay degil, yani söyle en zoru vatan hasreti, ama ne demisler Karnim nerde doyuyorsa orasi yuvam...
Hemen negatif düsünmeyin, iyi taraflarina bakin, sizin icinde bi degisiklik, esinizle birlikte olacaksiniz, dil ögreneceksiniz, hem calisma imkaninizda olacakmis, arkadasta edinirsiniz... Ingiltereyi bilmiyorum ama genel olarak en uyuz sey havalarin soguk ve yagmurlu olmasi zamanla alisirsiniz!!! Nisanliniz hep orda sanirsam restoranti olduguna göre, onun icin hemen herseyi birakmak zor olur... Gitmiycekseniz nisanli kalin derim ama tabi uzun bi sürec ama evlenirseniz ayri kalmayin daha cok yipranirsiniz... En azindan bi deneyin ama positif bakarak, baktiniz coook mutsuzsunuz dönersiniz nisanlinizin dedigi gibi denersiniz, arkadaslar parasiz izin alin demisler, böyle bi imkaniniz varsa süper olur... Olmadi temelli dönüs yapana kadar bikac ay orda kalin bikac ay Türkiyede, esinizden ayri kalmak istemiyceksiniz ilerde bencede tabii simdi bi karar almak istiyorsunuz... Isterseniz hersey olur...

Son düzenleme:

2 sene ucretsız ızın alabılırm oyle bı hakkım war ama açıktan atama ıcınde tekrar kpss kazanmam gerekıyor

evet o da alısamadın 2-3 ay durur tekrar gerı donersın gıdıp gelırsın dıyor. oyle bı sey kı arkadasım londrada abısının de restorantı war çok ıyı para kazanıyor.(Allah daha cok versın) sartlar cok ıyı. bızde bıraz bırıkım yaparız dıyo o da kendı capında haklı

siz nerede yasadınız

ülke deılde sanırm aıleme kardeslerıme cok duskunum en cok zor gelen orası :)

Ben de aynı durumdayım..O kursa gidip sınavına girip taksiye başlamak istiyorİiy para varmış.Sonra biraz çalışıp dönmek istiyor..Parasız gelmek istemiyor tr ye....Uzun mesele yani...Yaş gidiyor bende..Ben de ücretsiz izin alıp gitsem mi diyorum..Sonra beraber dönülür.Bu düşüncemi söylemedim ona henüz..

Son düzenleme:

Diyorum yaaa birazda iyi tarafindan bakin, en azindan bikac seceneginiz var, yani cok mutsuz olursaniz godis gelis yaparsiniz, ama sonu rahatlik ve ferahlik olacaksa biraz zahmete katlanmak gerek... Tabiili ailenizin özlersiniz ama artim sizde bi yuva kuracaksiniz budurumda esinizin yaninda olmaniz lazim... Korkmayin bukadar, arkadasta bulursunuz, hobbyniz varsa ona yönelirsiniz, bazen insan kendi kendini mutsuz ediYor, olumlu düsünün olumlu olsun...

sanırm aynı durumdayız muallak. yasınız kaç

bunu ılk defa duydum demekkı olabılıyormus.arastırıcam. cok tesekkurler

Rica ederim. Yalnız dediğim gibi garantisini bilemeyeceğim, şartlarını iyi araştırmak gerek. Aklınızda bulunsun. İzin seçeneği de mantıklıymış.

işte huyum pis :) en kötüsünü düşünürüm hep bende. cocuk da deılım ama aıle yas gectıkte daha da onemlı oluyor ınsanda.

Rica ederim. Yalnız dediğim gibi garantisini bilemeyeceğim, şartlarını iyi araştırmak gerek. Aklınızda bulunsun. İzin seçeneği de mantıklıymış.

evet 2 yıl ucretsız ıznım war bu kesın bilgi :) çok zor bı durum gercekten arada kalmak.tesekkrler

hay ağzını öpeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…