yurtdışında yaşamak :X

o kadar kolay mı arkanıza bıle bakmadan gıtmek ya hu :)

kolay kolay ingiltere ile Tr arası kaç saat yahu, aynı gün içinde gider gelirsin :)

ne demişler; insan yaptıklarından çok yapmadıklarından pişmanlık duyarmış

bence git. farklı bir yer ortam görmüş olursun, dil de ögrenirsin güzelce.

kolay kolay ingiltere ile Tr arası kaç saat yahu, aynı gün içinde gider gelirsin :)

ne demişler; insan yaptıklarından çok yapmadıklarından pişmanlık duyarmış

evet oyle memur oldugum yerden memleketıme ucakla aktarmayla daha uzun saatte gelıyorum. ama yurtdısı forumunu okuyorumda herkes sıtemlı kmse sevmemıs bu ulkeyı korktum walla

Ücretsiz izin iki yıl mı..Ben doğum harici bir yıl ,doğumda 2 iki yıl diye biliyorum..Sağlıktayım.Sen hangi branştasın..Ben de net öğrenmeliyim..

Ücretsiz izin iki yıl mı..Ben doğum harici bir yıl ,doğumda 2 iki yıl diye biliyorum..Sağlıktayım.Sen hangi branştasın..Ben de net öğrenmeliyim..

Hayir cnm eger cocgun olursa onun icin iki yil alabilirsin

Normalde alabilen icin bes yillik memur okman lazim ve en fazla bir yil ucretsiz cocuk hakkin var

aa evet cocuk olunca 2 yıldı sanırm ya ben daha 2 yıllık memurum tam bılmıyo olabılırm. normalde ucretsız ızın hakkım ne kadar pekı

hem de ingiltereymiş ya gidilmez mi. ben istiyorum ileride imkan olursa oralarda bir ev olsun her yıl birkaç ay kalayım. hatta bir süreliğine; birkaç yıl da kalmak isterim. temelli gitme konusunda bir şey diyemem. :/

Yurt dışında yaşamak cok zor bence hep ikinci sınıf insan oluyorsun ülkeni aileni cok özlüyorsun tamm ordada cevre edine bilirsin ama bit yanın hep eksik kalıyor yanlız kimsesiz kalıyor ve her yurtdışında tanıdıklarım ülkeme dönmek isterimmm amaaaa ama diyorlar ben kendimden biliyorum cok yalnızım buralarda ülkeme tatile geldimde kendimi ait oldugum mutlu oldugum yerde hissediyorum ama belki senin gideceğin ülke daha farklıdır belki daha cok Türkiye'ye gelebilme imkanın olur bilemem ama bence gurbette yasamak cok cok zor özlem kalıyor içinde..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu kötü oldu yaa :/ memurıyetımı dusunuyorum çok kolay kazanmadım cunku :/

Hadi gittin ve dondunuz diyelim ne yapacaksin is yok guc yok oyle tekrar memur olmak kolay degil
istifa edersen alti ay icinde basvurabiliyorsun ama kurum tekrar kabul ederse
duygularinla degil mantiginla hareket et

dogu gorevini tamamlayip birkac yila aileni. Yanina yada baska bi yere tayin isteye bilirsin ama gidersen boyke bi sansinda olmaz

evt kolay memur olmadım daha yasım 25 ama olsun. bu kotu oldu . pekı heyet raporu hakkımız ne kadar

evt turkıyede aılemden uzak yasıorm yıne zor yurtdısı daha zor gelecek bana su ozlem gurbetlık bı bıtmedı

evt kolay memur olmadım daha yasım 25 ama olsun. bu kotu oldu . pekı heyet raporu hakkımız ne kadar

Memuriyete istifadan sonra geri dönme hakkın var ki, hicbir zaman yakmış olmuyorsun. Gidersin, dönünce de dilekceni verir iadeni istersin. BU şekilde yapan bir sürü memur tanıdığım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…