yurtdışında yaşamak :X

evet bende onu dusunuorum abısı ve esı de orda . ıslerı ıyı cok ıyı para kazanıyorlar ama huzur benım ıcın cok onemlı

Elçin, ücretsiz izin meselesini sorsana..Ona göre bunu düşünürsün.Herşey ona bağlı.O şekilde git dene...Ama sor yani..

Elçin, ücretsiz izin meselesini sorsana..Ona göre bunu düşünürsün.Herşey ona bağlı.O şekilde git dene...Ama sor yani..

doğumdan sonra ücretsiz izin 2 yıl. normal ucretlı ızınde 5 yıllık memura en fazla 1 senelıgıne. ondan az memura da sanırm cok sıddetlı hastalık Rabbım esırgesın kanser verem vs olunca olabılıomus

bulamadım ben yardımcı olur musunuz

Google a anayasada aile bütünlüğü ilkesi yazarsanız madde karşınıza çıkıyor..bir tanıdığım eşi Amerika ya iki senelik kursa gittiğinden iki senelik ücretsiz izne ayrılıp eşiyle Amerika ya gitti...çocuk mevzusundan değildi..

evet ogrendım boyle bişey olabiliomuş :) cok sevındım walla .)

Bir turk kizi olarak

İngilterede okumak yasamak cok zor gelmisti bana

Donerken birdaha asla gelmem demistim

Oradadaki turklerin cogu restoran isinde ve buiste iyiler

Dil bilmemek sana zor gelecektir cevrendekiler turk olsa dahi onlar artik oraya uyumsagladigindan iletisim buradaki gbi olmuyor malesef

Dili ogrenirsin kurslarla ancak omur boyu ingilterede yasamak kolay degil gurbet cokk zor

Sana tavsiyem birkac ay izin al git yasa orada

Ne anlatilirsa anlatilsin yasamak gibisi yok

Neden gidip gormuyorsunki yasayacagin mahalleni evini ortamini dene bence

bikaç aylıgına gidebilirim ama senelerce kalabılecegımı dusunemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…