yurtdışında yaşamak :X

Merhaba arkadasim sahsen ben tavsiye etmem bende yurtdisinda yasiyorum ve evlendikten snra turkiye de yasadim hic yapamadim geri yurtdisina geldik esim le kimsem yoktu düsün hemde kendi ulkemde dilini bildigin kulturunu ama ben yapamadim simdi sen daha esin le calisacaksin o seni cok yıpratır 24 saat beraber hemde senin guzel bi meslegin var bence kal memletinde ama karakter meselesi belki sen yapabilirsin ayak uydurabilirsin ingilterede iyi dusün sadece deger mi herseyi birakip gitmek ....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o kadar kolay mı arkanıza bıle bakmadan gıtmek ya hu :)

hem de nasıl kolay :))) keske su an oyle bir fırsat olsa da gitsek :))) boyle seyler insanların karsına her zaman cıkmaz elden kacırmadan degerlendirilmeli bence , sahsen memur olsam en kötü ücretsiz izne cıkar gider bakarım sonrada dönmem kuvvetle ihtimal😀😀😀😀😀😀

Memuriyetin neden yansın ki 2 sene için? Ücretsiz izin alıp gidersin. Kesinlikle git derim.

ya kurum kabul etmezse tekrar

Memuruyete istifa edip donmek cok zor hic kolay degil
oyle olsa herkes bir iki yil gezer tozar doner oyle bisey yok kurum uygun gorurse bos kadro olursa belki kaldiki sen daha iki yillik memursun
tabi tercih meselesi ben sirf birkac yil erken ev almak icin asla memuruyetimi yakmazdim
hayatin ne getirecegini kimse bilemez

ücretsız ızın sıkıntı ıste canım ya sevemez gerı gelmek ıstersem elımde meslegım olmayacak

Doğum dışı ailevi bir sebep göstererek bir yıl alınabiliryormuş.Annesi hasta olan bir arkadaşım almıştı.Doğum için de ayrıymış herhalde.iki yılmış herhalde.Bu arkadaşımdan duydum ,araştırmak lazım.

Memuriyetten hiç anlamam tekstille uğraşıyorum modelistim ama aklıma şöyle bi fikir geldi :) şimdi 1 yıllık ücretsiz izin alsan sonra dönsen memurluğa geri ama döndüğünde hamile olsan :) hamileliğni türkiyede geçirip doğumdan sonrada 2 yıllık ücretsiz doğum iznini alıp çocugunla gitseniz :) çocukta 2 yaşına gelince tr ye gelmiş olursunuz :)
Belki saçma bi fikir ama ben olsam eğer böyle bişey yapardım :)

Kesinlikle gitme,o hatayı yaptım çoook pişmanım...memurluğum yandı,bir daha memur olmak için tekrar sınavlara girmelisinki çok zor artık...hiç bir yer ülken gibi olamaz bunu bil...gider dönerim diye düşünme,gittin mi mutsuz da olsan,acaba türkiyede ne yapabilirim korkusuyla dönemiyorsun...bırak aile,çayını simidini dahi özlersin...sakın gitme,eşin de gitmesin...giden dönmüyor canım,mutluluktan değil korkudan...orda tuvalet temizleyip kazandıkları paraya şükredip türkiyede bu işlere burun kıvırırlar...sakınnnn sakın...ben boşanmayı bile halen düşünüyorum dönebilmek için,eşim dönmüyor çünkü,o kadar bunaldım...asla da alışılmıyor,inanma alışırsın laflarına...o doğu ilini bile özlersin şu an yalnız olsan dahi...

git tabiki de...
ayrı gayrı hiç dayanamam ben....

Iki yıl ücretsiz izine ayrıl ,git bak iki sene sonra ne olacağı belli olmaz hemen istifa etme

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Doğumdan sonra iki yıl kesin varsa bu çok mantıklı.Doğum harici bir yıl kesin var zaten.Doğum harici izni kullanan doğum iznini de kullanabiliyordur umarım.İki yıl olmasa bir yıl bile yeter denemeye..Şimdi bunu araştırmak gerek.Bir sor bakalım gerekli mercilere.

Peki ilk aşamada sevdin zamanla mı zor geldi yoksa ilk etaptan beri zor mu geldi.Yoksa ben gezmeye gittim.Sevdim.

sevdiğimle her yerde yaşarım diyorsan alışırsın ..

kaç yıllık memursun? 5 yılını doldurduysan 1 yıl ücretsiz izin veriliyor. İstifa edersen de dönebiliyorsun. Bizde 6 yıl sonra dönen var..

çok iyi bi tecrübeyi çok güzel açıklamıssınız. hangi ülkedesiniz ne kadar zamandır.

teşekkür ederim yurdum insanının türk zekası düşünmeniz bile çok güzel beni :)

ücretsız ızın sıkıntı ıste canım ya sevemez gerı gelmek ıstersem elımde meslegım olmayacak

daha cook gencsin istersen yine memur olabilir yada baska bir iş yapabilirsin rahatlıkla , diyelim daha gec döndün o zamanda dilin cok gelişmiş olarak döneceksin ki bu cok cok önemli bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…