kaç yıllık memursun? 5 yılını doldurduysan 1 yıl ücretsiz izin veriliyor. İstifa edersen de dönebiliyorsun. Bizde 6 yıl sonra dönen var..
Iki yıl ücretsiz izine ayrıl ,git bak iki sene sonra ne olacağı belli olmaz hemen istifa etme
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Memursaniz kesinlikle gitmeyin derim. Cok pisman olursunuz.ben yurtdisinda yasiyorum. .ben o hatayi yaptim.coook pismanim.keske zamani geri alabilsem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar evlendiğim zaman yurtdısında yasama ıhtımalım var,ingilterede. kendim burda memurum gidince memuriyetım bıtmıs oluyor. oraya gıdınce buyuk ıhtımal evde ya da esımın restorantında calısabılırım. Dil bilmiyorum maalesef.kımsem yok esımın abısı ve esı de orda yasıyor.nısanlım ıstersen evlenelım 2-3 sene ben gideyım calısayım en azından ev parası bırıktırıp geleyım dıo.ben gidip gitmemekte kararsızım.Yurtdısında yasamak gercekten zor mu ? yapılabılır mı sızce ?
kızlar evlendiğim zaman yurtdısında yasama ıhtımalım var,ingilterede. kendim burda memurum gidince memuriyetım bıtmıs oluyor. oraya gıdınce buyuk ıhtımal evde ya da esımın restorantında calısabılırım. Dil bilmiyorum maalesef.kımsem yok esımın abısı ve esı de orda yasıyor.nısanlım ıstersen evlenelım 2-3 sene ben gideyım calısayım en azından ev parası bırıktırıp geleyım dıo.ben gidip gitmemekte kararsızım.Yurtdısında yasamak gercekten zor mu ? yapılabılır mı sızce ?
kızlar evlendiğim zaman yurtdısında yasama ıhtımalım var,ingilterede. kendim burda memurum gidince memuriyetım bıtmıs oluyor. oraya gıdınce buyuk ıhtımal evde ya da esımın restorantında calısabılırım. Dil bilmiyorum maalesef.kımsem yok esımın abısı ve esı de orda yasıyor.nısanlım ıstersen evlenelım 2-3 sene ben gideyım calısayım en azından ev parası bırıktırıp geleyım dıo.ben gidip gitmemekte kararsızım.Yurtdısında yasamak gercekten zor mu ? yapılabılır mı sızce ?[/Q
canım bnnde evlenip esimle yurtdışına geldim..baslarda bırazz zorlanıyorsun ama alısıyorsun onunda burda abisi ve esi var ama bizden daha uzak bir yerdeler yani anlıcagın bir tek esim ve ben birde yolda olan bebeğimiz başka kimsemiz yok ..ama sana en buyuk tavsıyem sakın evlenip esini tek yollama o sekilde evliliğinden hic birsey anlayamazsın heleki ilk zamanlar bir cift için oyle degerliki
Git benide al yanına çok mutsuzum
kızlar evlendiğim zaman yurtdısında yasama ıhtımalım var,ingilterede. kendim burda memurum gidince memuriyetım bıtmıs oluyor. oraya gıdınce buyuk ıhtımal evde ya da esımın restorantında calısabılırım. Dil bilmiyorum maalesef.kımsem yok esımın abısı ve esı de orda yasıyor.nısanlım ıstersen evlenelım 2-3 sene ben gideyım calısayım en azından ev parası bırıktırıp geleyım dıo.ben gidip gitmemekte kararsızım.Yurtdısında yasamak gercekten zor mu ? yapılabılır mı sızce ?[/Q
canım bnnde evlenip esimle yurtdışına geldim..baslarda bırazz zorlanıyorsun ama alısıyorsun onunda burda abisi ve esi var ama bizden daha uzak bir yerdeler yani anlıcagın bir tek esim ve ben birde yolda olan bebeğimiz başka kimsemiz yok ..ama sana en buyuk tavsıyem sakın evlenip esini tek yollama o sekilde evliliğinden hic birsey anlayamazsın heleki ilk zamanlar bir cift için oyle degerliki
hangi ülkedesiniz pekı
memursun madem iki yıl ücretsiz izne ayrılma hakkın var eşinin iş durumunu göstererek..anayasada aile bütünlüğü maddesi var ona binaen bu izin alınabiliyor..
hangi ülkedesiniz pekı
almanyada canm yakn zamanda kısmt olursa ülke degisikligi olacak.. sen nereye gidicektin canım
almanyada canm yakn zamanda kısmt olursa ülke degisikligi olacak.. sen nereye gidicektin canım
bende londraya canım. ıngıltere havası kasvet ınsanları soguk nası olur bılemıyorum
bende londraya canım. ıngıltere havası kasvet ınsanları soguk nası olur bılemıyorum
canım burdada oyleee yer yerr insanları cok değişiyor inan bana belirli bi müddet sonra alışıyorsun tek sorun gurbette olmak o da dediğim gibi esin yanında olunca mecbur katlanıyorsun kesin gidicek misin canım karar verdin mi
Yurt dışında yaşamak cok zor bence hep ikinci sınıf insan oluyorsun ülkeni aileni cok özlüyorsun tamm ordada cevre edine bilirsin ama bit yanın hep eksik kalıyor yanlız kimsesiz kalıyor ve her yurtdışında tanıdıklarım ülkeme dönmek isterimmm amaaaa ama diyorlar ben kendimden biliyorum cok yalnızım buralarda ülkeme tatile geldimde kendimi ait oldugum mutlu oldugum yerde hissediyorum ama belki senin gideceğin ülke daha farklıdır belki daha cok Türkiye'ye gelebilme imkanın olur bilemem ama bence gurbette yasamak cok cok zor özlem kalıyor içinde..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?