- 15 Şubat 2013
- 26.405
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.308
- 798
- Konu Sahibi mercandedee
-
Papua yeni GineOrasi hangi ulkeymis ya boyle neden yillardir kaldiniz ki o zaman.
Nasıl ne yorum vardı?Almamışlardir belki ama alabilecekleri durumları sormuş panikle, çok ayrıntı vermemiş... Çocuklarıyla ilgili de çok ilginç yorumları var aralarda o yüzden çok şaşırmadım
Nasıl ne yorum vardı?
Nasıl ne yorum vardı?
Çok iyi bilirim bu modelleri. Çalış deme de ne dersen de. Bakma Türkiye 'deki arkadaşlarım kariyer yaptı diye ağladığına. Biri kalkıp da çalış demesin diye fırt fırt doğurmuş, baktı bunlar oyuncak bebek değil, tonla derdi var, onu da kaldıramamış, ondan istenen tam da onun istediği gibi evde oturup çocuk bakması ama onu da becerememiş. Adam getircek bu yicek, adamın getirdiği kadarı da yetmemiş zavallı da narsist damgasını yemiş. Malesef çaresi yok bi ömür bu huyla yuvarlana yuvarlana gidecek.Diğer üyeliklerinde ve konularinda da çocuklarindan sürekli bir yükmus , hayatını mahveden tek şey onlarmis gibi bahsediyor.
Ama burda o kadar çok linç yemiş ki öğrenmiş artık kendisi ve çocukları hakkında bilgi vermeden konu açmayı,sadece kısa cevaplar verip kaciyor
Sana yeterli bir referans olmadıysa o senin sorunun nxnxnbxEnteresan... Sosyal medya ha?
Çok iyi bilirim bu modelleri. Çalış deme de ne dersen de. Bakma Türkiye 'deki arkadaşlarım kariyer yaptı diye ağladığına. Biri kalkıp da çalış demesin diye fırt fırt doğurmuş, baktı bunlar oyuncak bebek değil, tonla derdi var, onu da kaldıramamış, ondan istenen tam da onun istediği gibi evde oturup çocuk bakması ama onu da becerememiş. Adam getircek bu yicek, adamın getirdiği kadarı da yetmemiş zavallı da narsist damgasını yemiş. Malesef çaresi yok bi ömür bu huyla yuvarlana yuvarlana gidecek.
Ev kiraları da 30 binden başlıyor, bu nasıl güzel mi?Bir öğretmen 40 bin alıyor . Nasil güzel dgl
Çocuk ilgi istiyor ya yazık. Kötü şekilde de olsa ilgiyi alacak. Yarın sevgili, eş şiddetine uğrayınca bırakamayacak, çünkü şiddet bile ilgi çeşidi olarak kodlanacak bilinçaltına.2018 den beri sürekli doğuruyor, açtığı bütün konular çocuk bakımının hayatını mahvettigi, yaşadığı ülkeleri ve yaşadığı hayatı beğenmediği, daha iyi bir eş ve daha iyi bir hayatı hakettiği minvalinde ama 2022 de bir yorumunda, instada 4 çocuklu bir influencera özendigini söyleyip ardından 4.çocuk geliyor konusu açmış...Bu konusunda da yine sosyal medyadaki türkiyede çalisan arkadaslarinin hayatına özenmiş...Bu arada 4 çocuk kelimenin tam anlamıyla evde "b.kuyla oynuyor"...
Sen sakın bana tavsiye vermeHanımefendi tavsiye istediniz verdik, yine veriyoruz , bence siz mutlaka Türkiye'ye donmelisiniz, enn fazla 5000 dolar yerine 40000-50000 tl kazanmak, çocuklariniza eksiksiz baskısız mükemmel ve Türkçe eğitim aldırmak icin eşinizi ikna edip doneceksiniz....Başka yolu yok
Çocuk ilgi istiyor ya yazık. Kötü şekilde de olsa ilgiyi alacak. Yarın sevgili, eş şiddetine uğrayınca bırakamayacak, çünkü şiddet bile ilgi çeşidi olarak kodlanacak bilinçaltına.
Adam getircek bu yicek, adamın getirdiği kadarı da yetmemiş zavallı da narsist damgasını yemiş.
Bı de bunlar sadece bu üyeliğinde açtığı konulardan, daha iki üyelik var kapatmak zorunda kaldığı, onlarda daha "samimi" yorumları var ama yasak olduğu için eski nicklerini yazamıyorumNarsist dediği adam da bu... Adam gece gündüz çalışıyor, eve gelip temizlik yemek yapıyor, yetişemediği yerde konu sahibinden yardım istedi diye narsist damgası yiyor
Yasak değil eski nickleri yazmak, ama aynı kişiler diye bi raporla önden. Yasak olsa Bahtsızbedevi'nin tonla hesabı yazılmazdı vaktinde.Bı de bunlar sadece bu üyeliğinde açtığı konulardan, daha iki üyelik var kapatmak zorunda kaldığı, onlarda daha "samimi" yorumları var ama yasak olduğu için eski nicklerini yazamıyorum
O zaman @elifsitare ve H hayalperesss e bı bakınYasak değil eski nickleri yazmak, ama aynı kişiler diye bi raporla önden. Yasak olsa Bahtsızbedevi'nin tonla hesabı yazılmazdı vaktinde.
Ayyy Piraye ya. Bende diyorum bu önceden Kanada da idi ve şikayetçi idi oralardan Amerika'ya geçmiş şimdi diyecektim ki seni okudum. Habire doğurup doğurup şikayet ediyor. Doğum kontrol nedir bilmeyip kariyerim yok diye ağlayıp duruyor ve bunların yaşandığı yer Kuzey Amerika.Kız ilgi ne? Bırak duygusal psikolojik ihtiyaçlarıyla ilgilenmeyi yemek bile yapmıyormus evde, kaç defa linclenmiş burda, nick değiştirmiş birkaç defa...çocuklar aç, evde b.kuyla oynuyor...okulda kreşte ne yiyorsa işte o...kocasi yapıyor bütün temizlik yemek işini anladığım kadarıyla, Kanada da bu yüzden bir denetleme geçirmiş sanırım, sonra Amerika'ya geçmişler zaten
Sorma bikac gündür boş vaktim vardı konu sahibi bı tuhaf geldi bana , biraz kurcaladım çok sinirlerim bozuldu....Burda olsa kolay ulasirdik ama yok mu acaba burda Amerika'da yaşayıp şu çocuklara el atacak biri?Ayyy Piraye ya. Bende diyorum bu önceden Kanada da idi ve şikayetçi idi oralardan Amerika'ya geçmiş şimdi diyecektim ki seni okudum. Habire doğurup doğurup şikayet ediyor. Doğum kontrol nedir bilmeyip kariyerim yok diye ağlayıp duruyor ve bunların yaşandığı yer Kuzey Amerika.Bir insan bu kadar akılsız olabilir mi ya.
Aynen, bkac gündür boştum ....Yarın bitiyor burda mesaim
[
Sorma bikac gündür boş vaktim vardı konu sahibi bı tuhaf geldi bana , biraz kurcaladım çok sinirlerim bozuldu....Burda olsa kolay ulasirdik ama yok mu acaba burda Amerika'da yaşayıp şu çocuklara el atacak biri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?