Aynen arkadasım dediklerine %100 katılıyorum 2-3 kişi toplanmış birbirlerinin yandasları heralde ilk 20 sayfadaki hersey gayet mantıklı açıklamalar yapılmış konusulmuş ama sonrası tartısma platformuna dönüştürülmüş ben senin yerinde olsam dediğin gibi iki kelimeyi bir araya getireyemen kelimelerin arasında bosluk yerine tire koyan kişinin açıklamalarına inanmazdım ya da devletin parasıyla her olanagını devletin sagladığı cebinden para cıkmayıpta master yapan kişilere ya da uyuyan güzel gibi aile parasıyla okuyan kişinin görüşleri tabiki sana aydınlatıcı olamaz orda gerçekten alın teriyle para kazanıpta hayatın zorluklarını gören kişilerde açıklamalarını yapmışlar hiç bir polemige girmeden Ben de Hollanda'da dogdum ve aynen senin yazdıgın gibi orda çalışmasan bile çocuk basına zaten para veriyorlar ve ordaki rahatı bırakıpta Türkiye'ye hayatta dönmezler ancak kendilerini tatmin etmek için böyle polemiklere girerler sen canını sıkma sana terbiyesiz diyen senden bin akt daha terbiyesiz baba parasıyla ahkam kesiyor kaydirigubbakcemile3
sen ne zavalli bir insansin ki bizim nasil insanlar oldugumuzu bilmeden burada hakkimizda atip tutuyorsun?
belki yazilarinin arasina bosluk degilde tire koymak istiyor arkadasin cani, belki de klavyesi bozuk, sanane? tire koyuyor olmasi du$uk bir insan oldugunu gostermez niye insanlari boyle kucumsuyorsunuz?
ayrica hakkimda atip tutma ben aile parasiyla okul okumuyorum, ailemin beni burdaki universitelerde okutacak kadar parasi da yok zaten...
yazlari calisiyorum cep harcligimi cikariyorum okul harcim icinse devletten ogrenci kredisi aliyorum ve okul bitince de bu parayi pa$a pa$a calisip kendi odeyecegim.
hem beni ailem okutuyor olsa bile sanane kardesim ne abuk sabuk yaklasimlarda bulunmussun oyle...beynin sulanmis bence senin ne dediginin farkinda degilsin!
haddini bil ve aklinda senaryolar yazma!
baba parasiyla ahkam kesiyor musum!!!!!!!!!!!!!
bir sor bakalim babam var mi, babam hayatta mi!!!!!!!!!
terbiyesiz seni!!!!!!!!!!!!!!!
haddini bil ve tanimadigin insanlar hakkinda atip tutarak konusma.
bunlari okuyan da beni taniyorsun falan sanacak benim babam yok ki beni okutsun...