- Konu Sahibi BenimZorHayatim
YASADIKLARIMIZ NERDEYSE AYNI ORADA KENDIME arkadaslar edınmıstım ama aılelerı ızın vermıyordu kızlarının dısarı cıkmasına bızlerle dolasmasına :)))9 cok tuhafıma gıdıyordu ama kızlar bzıımle gelıyordu aılesınden ızınsız hatta ılk ıckımı onlarla ıcmıstım ama aılelerı onları cok farklı bılıyor oradakı ınsanlar cekemıyor du bırbırını ben bunu gordum ve bunu gore gore bana yardım etmelerını bekleyemezdım onlardan ben almanlarla daha ıyı dostluklar kurdum ıs teklıfı bıle aldım ama aılem ızın vermedıgı ıcın donmek zorunda kaldım ıyıde yaptım oyle olmaktansa donmek daha ıyı :))aynen sana katiliyorum canim kultur soku demissin cok dogru. iki kultur arasinda kalmislar ne turk nede yabanci olabiliyorlar buna sebeb yasadiklari yere uymak degilde kendilerine uydurmak niyetindeler. burda kisa surede cok gordum cocugunu yabanci cocuklarla oynatmayan ve daha kotusu cocugunu hic disari cikartmayan eve kapatipta a sosyal cocuklar yapan. tam terside var tabii bes parmagin besi bir degil genelleme yaparsak onlar cogunlukta ama .biz parka giderken ailece altta turk komsum kizini bizimle gondermezken kanadali komsum heryere gonderiyor kizini bizimle cok enteresan geliyor bana cokkk birlik dirlik yok.. ama olmasada eksikligini hissetmiyorum acikcasi ben kendime yeten bir insanim zaten cocuklarimda bu arayi kapatiyor yani mutluyum ama memleketim bir baska tabii. birlik konusunda yahudiler mukemmel valla hic birbirini ayirt etmiyolar oyle baglilarki birbirlerine hayret ediyorum asil biz muslumanlarin boyle olmasi gerekirken (dinimiz geregi) ama onlar dehset sekilde birbirini tutuyorlar.