- 15 Aralık 2009
- 8.891
- 21.071
- 873
Ülkede katiller kol geziyor diye herkes her konuda kural ihlali yapsın o zaman. Olur mu öyle şey?Bende yurtta kalmistim ama kolej yurduydu. Buna ragmen kati kurallari vardi ve surekli disiplin ile korkutuyolardi bizi cidden
Yani sorun sigara icmen mi? Icmemen gereken yerde icmen mi? Ulkede katiller kol
Sallayip geziyor, sigara icmen bu kadar onemli olmasa gerek
Modernleşmek: yasak yerde sigara ve alkol içmek.Ben birsürü ceza aldım yurttan gece yangın merdivenimden kaçarken yakalandım sigara cezası yurtta içki içme cezası vs vs hiçbir şey olmadı eşşek gibi modernleşecekler reşit insanlara anne baba tiradı atmayacaklar
Çok saçma bir bakış açısı.Beni de vaktinde çok ezmişlerdi yurtta. O kekolar orda sıradan memur. Sen gidiyorsun tahsilli olacağın için çekemiyorlar hayat dersi verme çabasına giriyorlar galiba. Başka açıklama bulamıyorum. Ego tatmini malum, dünyanın sorunu
Çok kitap okuduğun, olduğun Yusuf yusuftan belliablacım beynin mi yok yalan beyanlarla kimseyi korkutamaz ayrıca yazdığım bir şeyi okuyup anlayamıyorsan senin kitap okumaya ihtiyacın var. senden daha fazla kitap okuduğuma eminim
Evet neden olmasın sonuçta reşit insanların oda arkadaşlarının onayıyla mesken olarak kullanıp parasını ödedikleri yerde Özgür olmaları gerekir. Neden giriş çöküş saatleri var ? Neden yasaklar var? (Toplum düzenin bozacak yasaklar tabiki olmalı onlardan bahsetmiyorum.) ama kimseye zararı olmayan kişisel özgürlüklere müdehale bayağılıktır. Reşit bir kadına parmak sallamak nedir yaModernleşmek: yasak yerde sigara ve alkol içmek.
Hı hı evet.
Neden yasaklar var? Neden giriş çıkış saatleri var?Evet neden olmasın sonuçta reşit insanların oda arkadaşlarının onayıyla mesken olarak kullanıp parasını ödedikleri yerde Özgür olmaları gerekir. Neden giriş çöküş saatleri var ? Neden yasaklar var? (Toplum düzenin bozacak yasaklar tabiki olmalı onlardan bahsetmiyorum.) ama kimseye zararı olmayan kişisel özgürlüklere müdehale bayağılıktır. Reşit bir kadına parmak sallamak nedir ya
Bayağılık modernleşmek vs ? Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir modernlik yok bilginizeEvet neden olmasın sonuçta reşit insanların oda arkadaşlarının onayıyla mesken olarak kullanıp parasını ödedikleri yerde Özgür olmaları gerekir. Neden giriş çöküş saatleri var ? Neden yasaklar var? (Toplum düzenin bozacak yasaklar tabiki olmalı onlardan bahsetmiyorum.) ama kimseye zararı olmayan kişisel özgürlüklere müdehale bayağılıktır. Reşit bir kadına parmak sallamak nedir ya
Bu ne saçmalık ya. Ben de devlet yurdunda kaldım bütün arkadaşlarım yangın merdiveninde sigara içiyordu. Neyin cezası ne münasebet. Nerede içecekmişsin pardon da.Merhaba
Devlet yurdunda kalıyorum, binada bir yangın merdiveni var açık alanda değil bina içinde. Arkadaşlarım hep orda sigara içerler, hava soğuk olduğu için ben de orda içeyim bari dedim ve güvenlik devriye atıyormuş yakaladı beni. Birkaç gün sonra memur yanına çağırıp “Kınama cezası vericez, aileni arayacağız, üniversitene haber vereceğiz.” dedi. Ben mevzuatı detaylı okudum sigara içme cezası, uyarı cezasına denk geliyor. Ailemi arayamazsınız ben reşitim dediğimde “Reşitsin diye her şeyi yapabileceğini mi sanıyorsun.” diye bir cevap verdi.
Bugün tekrar başka bir memur çağırdı ifadeni alıcam işim uzun senle deyip geri gönderdi. Sorun şu ki ifademe ne yazacağımı bilmiyorum, muhtemelen önceki memur beni korkutmaya çalıştı ama korkutmak olsa amacı neden ifade vereyim? Yani ifademe yazacağım şey ne olmalı? Mevzuatta uyarı cezası almam gerekiyor ama kınama cezası verirler mi?
Ok soyleriz cekerÜlkede katiller kol geziyor diye herkes her konuda kural ihlali yapsın o zaman. Olur mu öyle şey?
Özel yurtlarda bile sıkıntılıyken devlet yurdunda sigara içmek bayaa yürek yemişlik yani. Çok ağır olmamak şartıyla cezasını çekmeli diye düşünüyorum.
Ay ikisi ne alaka tontriko yaUlkede katiller kol
Sallayip geziyor, sigara icmen bu kadar onemli olmasa gerek
Ohff valla anlamak istemiyorsunuz.. korkuttuklari kadar birsey olmaz demek istemistim aslinda.. yani her soylenende disipline gonderselerdi yurtta herkes disiplindeydi. Kac kez tehdit bizde yedik ama hic birseyde olmadi.. onu demek istedim.. sigara basit birsey artik bu devirde..Ay ikisi ne alaka tontriko ya
Kural kuraldır
Evine hırsız girerse polisi arama o zaman
O kadar katil cani peşindeyken bi hırsızla ilgilenmek önemli olmasa gerek
Bir cümle yazıyorsun. Eleştirilince ben aslında onu demek istedim, şunu demek istedim, böyle diyecektim vs diyorsun. Ama ne demek istediğini açıkca anlatamayan sen değil de anlamak istemeyen biz oluyoruz.Ohff valla anlamak istemiyorsunuz
YazdigimiBir cümle yazıyorsun. Eleştirilince ben aslında onu demek istedim, şunu demek istedim, böyle diyecektim vs diyorsun. Ama ne demek istediğini açıkca anlatamayan sen değil de anlamak istemeyen biz oluyoruz.
Piki.
Sigaranın bana zararı var. İçmiyorum. Bu sebeple kapalı alanda da içilmemesini yani bu yasağı destekliyorum.kimseye zararı olmayan kişisel özgürlüklere
Yazdigimi
Ilkinde anlamadigin icin surekli aciklama yapiyorum zatenevet sigara baya basit birsey artik bu devirde.. eger ceza vereceklerse versinler zaten bos yere korkutna yapmasinlar ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?