- 9 Eylül 2016
- 17
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi abbey dawn
-
Ben de yalnızlığı severim. İki kişiden fazlası buhranlara sokar beni. Kaçıp kurtulmak isterim ama yurt ortamı bambaşka ya. İyisiyle kötüsüyle insanlar oluyor farklı hayatlar farklı tecrübeler. Bunların içinde olmaktan aşırı keyif alıyorum ve evde sıkılıyorum artık. O curcunanın havası başka geliyor bana nedense. Yalnızlığı seven biriyseniz zaten kendinize bu alanı bir şekilde yaratabilirsiniz, siz muhatap olmak istemedikçe kimse paçanıza yapışmaz.
Benim kaldıgım oda 6 kişilikti ya sen ne diyorsun
Ama inanılmaz özledim. Kavga da ettim, sıkıldım da. Mesela bayram zamanları falan herkes gidip odada 1,2 kişi kaldıgımız zamanlar olurdu. Çok sıkılırdım, özlerdim.
Yurt olayı başka. Ev gibi değil.
Yalnızlığı sevmek için fazla gençsin bence. İlerde seversin
yalnızlıgı sevıyosan yurt çok zor,ya kafa dengın ınsanlar olacak odadakıler,ki o bile yeterli olmayabılır bazen
özel yurt yokmu okul cevresınde,tek kişilik odada kalabılecegın
Sanırım denemeden bilemeyeceğim. Teşekkürler.Valla cok zor. Geri donup baktigimda gulerek hatirladiklarim da var asla bir daha yasamaya katlanamayacaklarim da. Tamamen sans isi. İyi insanlara denk gelirsen, belki mutlu olursun. Ama yalnizligi seviyorsan her sey batacaktir.
Ay hak etmedim kız. Kız resmen daldı saçıma sinir krizi geçirip bak hatırladım gene sinirlendimTabii istemediğim sürece kimseyle muhatap olmak zorunda değilim ama evdeki gibi değil. Odaya girdim kapımı kapadım. Benden uzak durun olayı olmayacak. Kavga konusuna da üzüldüm ama hakettiyse iyi etmişsin eline sağlık
yurtta kalmadım
ama her gün 3-3,5 saat yolda giderek 15 yıl geçiridm ortaokul lise üni ve yüksek lisans şeklinde
yurtta kalmak yolu azaltır ama yemek çamaşır vs gibi dertler olur
hafta sonu eve gidecek iseniz Cuma akşamı gideyim pazartesi sabahı geleyim desen 4 gec e kalır geriye
bir de ders programı nasıl yani sabah 9 da her gün mü ders var ve kaçta bitiyor
her sabah 6.30 da kalkar 07.10 otobüsüne biner ve okula giderdim ilk derslerim boş olsa bile düzenimi bozmaz gider okulda kantinde kitap okurdum akşam da derslerim erken bitse bile gezer tozar 10-11 gibi de eve gelirdim özellikle sıcak havalarda
Hafta sonu eve mutlaka giderim. Çamaşırı var rahat rahat banyo yapma ihtiyacı var, ohoo :)
Derslerim minimum 3 gün saat 9'da başlıyordu geçen yıl. Gezme konusunda da 11'de dışarıda olsam kız kayboldu diye polisi arayabilirler. Kışın 7.30'da bizimkilerin taciz telefonları başlıyor. Aslında bu da yurtta kalmak için başlı başına bir sebep. Örneğin bazı kulüpler film gösterimleri düzenliyorlar. Saat 8de başlıyor etkinlikler. Ben gitmeyi düşünemiyorum bile, çünkü izin alamayacağım belli.
Ay hak etmedim kız. Kız resmen daldı saçıma sinir krizi geçirip bak hatırladım gene sinirlendim
En fazla kulaklığını takarsın dönersin totonu. Hani dozunda samimiyet taraftarıysan bir en fazla iki arkadaş belirledikten sonra sıkıntı olmuyor. :) Ki bi akşamları birlikte oluyorsun genelde. Herkes kendi derdinde koşturuyor, kötü yanları var temizlik konusunda hassas olmamama rağmen sinirden tepindiğim de çok oldu ama bu tamamen şans işi. İşin özeti oradaki hayatlar bana genel anlamıyla çok şey kattı ve yurttan sonra yalnızlık bana hiç iyi gelmedi.
Ben de yalnizligi cok seven bir insanim bu sene tek basima eve cikiyorum o kadar mutluyumki :) Ben bu zamana kadar evlerde kaldim 10 kisilikte de kaldim 6 kisilikte de. Ayni ortami birileriyle paylasmak zor bisey. Cok acayip tipler var unilerde bilirsin. Duzgun insanlara denk gelemessen ve bazi kurallarin varsa kendince zorlanirsin.
Haftasonu gideceksen ve 3 gün erken kalkacaksan bence değmez ki maddi külfeti de çok olur ailene
Bir saat hazırlanma ayrıca pratiklik kazan 15 dakikada kapıda ol
Kahvaltını eline al durağa kadar ye mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?