• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurttayım çok yalnızım :((

Yarın okulum açılacak bugün öğlen yurda geldik yerleştim falan odam 2 kişilik oda arkadaşım bir hafta sonra gelecekmiş diğer odalar hemen hemen doldu kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyide tanımıyorum burda ilk senem gidip konuşamıyorumda herkes kaynaşıyor gülüp eğleniyolar ben burda tek başıma :(

ay canıımm benim tadını çıkar :) bak göreceksin okul bittiğinde ordan ayrıldığında içine hüzün çökecekkk :)

Teşekkürler tüm yorum yazanlara dün yan odadakı kızlar çağırdı 3 kişiydiler baya iyi anlaştık bugün okula falan beraber gittik biriyle aynı bölümdeyiz beni odalarında misafir ediyorlar oda arkadaşım gelene kadar ilk saatler biraz sıkıntı oldu ama sonradan herşey yoluna girdi =))

Teşekkürler tüm yorum yazanlara dün yan odadakı kızlar çağırdı 3 kişiydiler baya iyi anlaştık bugün okula falan beraber gittik biriyle aynı bölümdeyiz beni odalarında misafir ediyorlar oda arkadaşım gelene kadar ilk saatler biraz sıkıntı oldu ama sonradan herşey yoluna girdi =))

sevindim canım senin adına ...

Back
X