Yürüyen bebeğim 3 gündür yürümek istemiyor. Ayakta bırakıyorum dönüp elimi tutmak istiyor. Hadi git yürüyerek oyuncağını al diyorum gitmiyor.
Yürümeyi öğrenip sonra böyle bir durumla karşılaşanlar var mı acaba????
Yardım ederseniz çok sevinirim.
muhtemelen korkmustur.
üstüne gitmeyin.yürümesini beklediğinizi hissettirmeyin.bir kaç gün kendi haline bırakın ve uzaktan takip edin.
ama ayağa kaldırınca bağırıyor agliyorsa bir doktora götürün düşünce bir yerine zarar vermişde olabilir.
muhtemelen korkmustur.
üstüne gitmeyin.yürümesini beklediğinizi hissettirmeyin.bir kaç gün kendi haline bırakın ve uzaktan takip edin.
ama ayağa kaldırınca bağırıyor agliyorsa bir doktora götürün düşünce bir yerine zarar vermişde olabilir.
fiIksel bir sorun yoksa yürür tabiki merak etmeyin.
korkmuştur siz beklentiye girdikcede tedirgin oluyordur.
çocuklar böyle durumlarda hissediyorlar zaten.
yürüyerek alabileceği yakın bir yere dikkatini çekecek şeyler koyun sonra ona bakmıyor gibi davranın.
uzaktan takip edin yada.
merakı korkusunu yenecektir.:)
fiIksel bir sorun yoksa yürür tabiki merak etmeyin.
korkmuştur siz beklentiye girdikcede tedirgin oluyordur.
çocuklar böyle durumlarda hissediyorlar zaten.
yürüyerek alabileceği yakın bir yere dikkatini çekecek şeyler koyun sonra ona bakmıyor gibi davranın.
uzaktan takip edin yada.
merakı korkusunu yenecektir.:)
rica ederim.biraz yürüyüp sonra oturabilir endişe etmeyin.bir kaç gün zaman tanıyın.
devam edin merakını uyandırmaya.
ama bu arada düşerse kendine zarar vermeyecek bir ortam oluşturun.canı acirsa süreç biraz daha uzayabilir.
kolay gelsin:))
rica ederim.biraz yürüyüp sonra oturabilir endişe etmeyin.bir kaç gün zaman tanıyın.
devam edin merakını uyandırmaya.
ama bu arada düşerse kendine zarar vermeyecek bir ortam oluşturun.canı acirsa süreç biraz daha uzayabilir.
kolay gelsin:))