Yürür mü bu evlilik

Herseyguzelolsundh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
415
12
28
2 yıllık evliyim vajinismusum. eşimle sayısız tartışmalarımız oldu . Bayağı uzun süredir çok iyiydik aramız süperdi gülüp eğleniyırduk. Taki bugüne kadar daha doğrusu 5 gündür aramız limoniydi ufak Bi sebepten bende kaba davrandığı için uzak duruyordum biraz. bugün tamamen patlak verdi uyuyorum sabahın köründe testere çekiç almış bişeyler yapıyo bende söylendim bana inat yapıyorsun dedim gerizekalı karantina bitse de işine gitsen rahatlasam dedim söylendim o ise üzerime yürüdü kes sesini konuşma artık dedi konuşurum dedim ozaman ağzını dağıtırım senin sabrediyorum kaç gündür beni çileden çıkarma dedi elini kaldırdı vurmadı ama daha sonra Bi daha elini kaldırırsan yüzümü göremezsin hep affettim seni bunun içinmi dedim eşime o da tehdit etme beni diyip daha çok sinirlendi üzerime yürüdü çenemi sıktı nereye gidersen defol git ben bırakırım seni dedi vajinismus olduğum için suçladı beni buzamana kadar herşeyde o haklıymış evliliğini yaşayamamış ne dediysem yapmış hep alttan almış affetmiş beni öyle söyledi. Bende hava almak için çıktım dışarı eve geldim şimdi düşünüyorum bu evlilik Bi şansı daha hakeder mi?

2 sene gerçekten uzun. Evliliğini yaşayamamış olduğu da bana göre doğru. Temeli cinsellik evliliğin. Tedavi oluyor musunuz ya da ne kadar olmaya çalıştınız bilemiyorum. Demek ki doğru şekilde yönlendirmediniz süreci. Ses yapıyor diye işe başla vs. demeniz yanlış, onun size saldırması da yanlış. Yanlış yanlışı doğurmuş. Siz bu sorunu aşmadıkça biter o evlilik bile değil bana göre. Olmamış.

Cinsellik herşey değildir ama birçok şeydir.
Evliliğin temelinin büyük bir bölümünü cinsellik oluşturur.
Sana böyle davranması çok ama çok yanlış. Ancak evliliğini yaşayamamış olmasına da hak veriyorum. 2 yıl çok uzun bir süre. Çoktan varınızı yoğunuzu ortaya koyup tedaviye başlamanız gerekiyordu.

2 sene gerçekten uzun. Evliliğini yaşayamamış olduğu da bana göre doğru. Temeli cinsellik evliliğin. Tedavi oluyor musunuz ya da ne kadar olmaya çalıştınız bilemiyorum. Demek ki doğru şekilde yönlendirmediniz süreci. Ses yapıyor diye işe başla vs. demeniz yanlış, onun size saldırması da yanlış. Yanlış yanlışı doğurmuş. Siz bu sorunu aşmadıkça biter o evlilik bile değil bana göre. Olmamış.
Ne yapmalıyım peki benim konuşmalıyız onunla yoksa ondan mı beklemeliyim

Burdan bakınca ikinizin de birbirinize tahammülü yok gibi duruyor. Ve bir sonraki tartismanizda size şiddet uygulayabilir.

Yalnız siz de hatasız değilsiniz. Neden gerizekalı dediniz adama? Her hatanizda böyle birbirinize hakaret edip el kaldirirsaniz nasıl yürüyebilir ki evlilik?

Burdan bakınca ikinizin de birbirinize tahammülü yok gibi duruyor. Ve bir sonraki tartismanizda size şiddet uygulayabilir.

Yalnız siz de hatasız değilsiniz. Neden gerizekalı dediniz adama? Her hatanizda böyle birbirinize hakaret edip el kaldirirsaniz nasıl yürüyebilir ki evlilik?
Ne yapmalıyım peki benim konuşmalıyız onunla yoksa ondan mı beklemeliyim

Bu kadar tartışmanızın ve tahammülsüzlüğünüzün sebebi belli ki vajinusmus bu sorunu halletmeden kendinizi bulamazsınız kocanızın da sizin de yaptığınız yanlış sakın olun herşeyi kendi haline bırakın su akar yolunu bulur ve bu dönemde unutmayın sakın olmazsanız kendinizden ve eşinizden çok şey götürürsünüz.

Vajinusmus icin size daima ılımlı yaklasıp sizle cift terapisi deneyip, ayrıca bireysel terapinize destek olsaydı haklı derdim ama yine haklı değil. Evliliğin gerektirdiği saygı, anlasma, iletisim, cinsellik hiçbir sey yok. Yürüteçle mi yürütceksiniz?
İnanılmaz medeni bir cevap, olması gereken bu ama erkeklerin çoğu kadın makinesini tanımaZ

Bu kadar tartışmanızın ve tahammülsüzlüğünüzün sebebi belli ki vajinusmus bu sorunu halletmeden kendinizi bulamazsınız kocanızın da sizin de yaptığınız yanlış sakın olun herşeyi kendi haline bırakın su akar yolunu bulur ve bu dönemde unutmayın sakın olmazsanız kendinizden ve eşinizden çok şey götürürsünüz.
Bu yaşanılanlar affedilir mi unutulur mu bilmiyorum

Ne bileyim siz de çok güzel başlamamışsınız güne. Gerizekalı işe başlasan demek hiç hoş değil. Eşinizin el kaldırması da hoş değil tabi ki bunun açıklaması olamaz. Arkadaşların da dediği gibi cinsellik hiç bir şey ama her şey.

eşinizin tavrı hiç hoş değil, çok hatalı...
ama sizde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz şimdi.. tamam birşeye kızmış olabilirsiniz ama adamı çocuk gibi azarlayıp gerizekalı demeniz çok yanlış.. saygı iki taraflı olması gereken birşey ve ikinizde birbirinize saygı durmuyorsunuz :işsiz:

Vajinismus için neden tedavi olmuyorsunuz?
Adama neden gerizekalı diyerek hakaret ediyorsunuz?
Adam size neden şiddet uyguluyor?
Belli ki cinselliğin olmayışı evliliği yıpratmış. 2 yıl çok uzun süre bence. İkinizde hatalısınız. Eğer devam edecekseniz bile terapi alın mutlaka

Ayrıca hastalıkta sağlıkta diye söz veriyoruz benim kocam ereksiyon olamasaydı agzına tükürüp onu suclamak yerine terapi, ilaç destek sağlardım. Çok kırıcı bu rahatsızlıgı tek basınıza yüklenmek zorunda degilsiniz. Bunun icin suclanmak hiçbir seyi çözmez ki?

Back
X