- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
2 yıllık evliyim vajinismusum. eşimle sayısız tartışmalarımız oldu . Bayağı uzun süredir çok iyiydik aramız süperdi gülüp eğleniyırduk. Taki bugüne kadar daha doğrusu 5 gündür aramız limoniydi ufak Bi sebepten bende kaba davrandığı için uzak duruyordum biraz. bugün tamamen patlak verdi uyuyorum sabahın köründe testere çekiç almış bişeyler yapıyo bende söylendim bana inat yapıyorsun dedim gerizekalı karantina bitse de işine gitsen rahatlasam dedim söylendim o ise üzerime yürüdü kes sesini konuşma artık dedi konuşurum dedim ozaman ağzını dağıtırım senin sabrediyorum kaç gündür beni çileden çıkarma dedi elini kaldırdı vurmadı ama daha sonra Bi daha elini kaldırırsan yüzümü göremezsin hep affettim seni bunun içinmi dedim eşime o da tehdit etme beni diyip daha çok sinirlendi üzerime yürüdü çenemi sıktı nereye gidersen defol git ben bırakırım seni dedi vajinismus olduğum için suçladı beni buzamana kadar herşeyde o haklıymış evliliğini yaşayamamış ne dediysem yapmış hep alttan almış affetmiş beni öyle söyledi. Bende hava almak için çıktım dışarı eve geldim şimdi düşünüyorum bu evlilik Bi şansı daha hakeder mi?