Yürür mü bu evlilik

Bu yaşanılanlar affedilir mi unutulur mu bilmiyorum
Herşey geçer unutulur vajinusmus sorunu yaşamasaydınız kocanız için ağır şeyler söylerdim ama bu vajinusmus inanın sizin tüm evliliğiniz de yaşadığınız sorunların ana sebebi tahammülsüzlük yapan bu evliliğinizi bence tam anlamıyla bile yaşamamışsınız bu sebeple sakın olun bazı arkadaşlar ağır konuşmuşlar fakat dikkate almamışlar yaşadığınız bu sorunu sorunu çözmek için ne yapıyorsunuz ?

Esim bana gerizekali derse bosanirim.

Esime gerizekali diyecek raddeye gelmissem bosanirim.
Amaaan sizde sinirle çıkan ufacık bir sözü ne abartmşsnz küfür değil ya gerizekalı demiş alt tarafı boşanmak öyle kolay mi lafta yapmayın bunları

bende söylendim bana inat yapıyorsun dedim gerizekalı karantina bitse de işine gitsen rahatlasam dedim söylendim
Eşinizin size saygısı olmadığı ortada ama sizinde pek saygınız var sayılmaz insan eşine gerizekalı der mi hiç yakışmayan bir durum. Karşıklıklı saygı bitmiş. Tahammül bitmiş bunun sebebi cinsellik olabilir. Kendi düşüncem eşiniz cinsellik konusunda haklı boşanmada geçerli sebeptir cinsellik. Bu hareketlerini haklı çıkartmaz tabiki ama sizin karşılıklı sıkıntılarınız bence sizde eşinizde hataları var. Düzelir ama istemek lazım düzeltmek lazım isterseniz neden olmasın.

Amaaan sizde sinirle çıkan ufacık bir sözü ne abartmşsnz küfür değil ya gerizekalı demiş alt tarafı boşanmak öyle kolay mi lafta yapmayın bunları
İnsan bazen küfürü bile affediyor. Sonuçta yaşanmış onca şeyin onca emeğin hatrı var.

İnsan bazen küfürü bile affediyor. Sonuçta yaşanmış onca şeyin onca emeğin hatrı var.
Abartmış hanfendi sinirlendiğimzde sonuçta hakarete giden kelimeler illaki ağzımızdan çıkıyor piskolok gibi oturup konuşamyoruz sonuçta hiç birimiz evlilik bu boşanmak o kadar kolay mi sanki evcilik oynuyor kocası gerizekalı derse hemen boşanırmış 🤣🤣🤣

Ben de cinsel sorunlar yaşadığım için evliligimde eşinizi çok iyi anlıyorum.
Insanın karşıdakine giderek tahammülü azalıyor iyi yönlerini bile göremez oluyor.
Ha bu el kaldirmasini falan haklı çıkarmaz asla onu da belirteyim.
2 yıl cidden çok uzun bi süre.
Size soruyorum yorumlarda doğru dürüst cevap vermemişsiniz.
2 yıl boyunca gerçekten emek vererek her şeyinizi ortaya koyarak bu hastalığı yenmeye çalıştınız mi ?
Cevabınız hayirsa zaten boşanmalısınız.

Abartmış hanfendi sinirlendiğimzde sonuçta hakarete giden kelimeler illaki ağzımızdan çıkıyor piskolok gibi oturup konuşamyoruz sonuçta hiç birimiz evlilik bu boşanmak o kadar kolay mi sanki evcilik oynuyor kocası gerizekalı derse hemen boşanırmış 🤣🤣🤣

Biz eşimle hep hanımlı beyli konuşuruz mesela bana adımla hitap etse boşanırımmm nettt. Ayyy ne kadar banelll hayatlarınız var gerizekalı diye bi kelime ilk defa duyuyorum. :KK53:

Biz eşimle hep hanımlı beyli konuşuruz mesela bana adımla hitap etse boşanırımmm nettt. Ayyy ne kadar banelll hayatlarınız var gerizekalı diye bi kelime ilk defa duyuyorum. :KK53:
Amaaan ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey🤣🤣

Esim bana gerizekali derse bosanirim.

Esime gerizekali diyecek raddeye gelmissem bosanirim.

sizin yorumunuzu dalgaya almışlar ama ben katılıyorum, gerizekalı nedir ya?
insan kendisini gerizekalı olarak göruyorsa bunun denmesini sorun yapmayabilir, ama eğer bana gerizekalı demişse boşanmaya kadar gider, ben kaç yıllık kardeşlerime, arkadaşlarıma bir kez olsun demedim, eşim de bana demez, diyemez.

Bu yaşanılanlar affedilir mi unutulur mu bilmiyorum
Sizin konularınızı hatırlıyorum.
Vajinismus gibi ciddi ve halledilmesi gereken bir sorun varken, eften püften şeylere kavga çıkarıp, küsüp, trip atıp hayatı kendinize ve kocanıza zehir ediyorsunuz.
Üstelik kocanızın haklılık payı artıyor.
O yüzden onu affeder miyim vs gibi günlük şeyleri düşünmek yerine netten araştırıp vajinismusa yoğunlaşın, egzersizler yapın.
2 yıl çok uzun bir süre çünkü.

insan kendisini gerizekalı olarak göruyorsa bunun denmesini sorun yapmayabilir, ama eğer bana gerizekalı demişse boşanmaya kadar gider, ben kaç yıllık kardeşlerime, arkadaşlarıma bir kez olsun demedim, eşim de bana demez, diyemez.
Bi de bayıl ağla tam olsun 🤣🤣

Evlilik içinde birinin bir sorunu varsa ve bu kişi bu sorunu ortadan kaldırmak için elinden geldigini yapmıyorsa, bu bana göre boşanma sebebidir. Giderek bu gerilmeler artacak evinizde. Şiddeti asla kabul edemeyiz. Iki tarafın birbirine saygısızca konuşmasıni da. Iki taraf da birbirine çeki düzen verecek. Tedavi de olun muhakkak. Ilk kendiniz için sonra esiniz için.

Basite indirgeyenlerin basit üslupları olabilir...

Back
X