Yürür mü bu evlilik

(Konu sahibi eşini istemediğinden değil hastalığından dolayı beraber olamıyor bu durumda eşin anlayışlı olması çok önemli. Belki tedavi görüyordur o kısmını bilemiyoruz)
Eşinizin size tahammülü kalmamış gibi görünüyor, sizi kaybetme korkusu da yok. Biterse bitsin kafasında.
Görmüyor ve eşi bu konuda anlayışlı davranıyormuş.. kendisi söyledi.. Önce sorunlarımızı düzeltelim sonda vajinusmus tedavisine gidelim kafasında ama asıl sorunlar cinsellik olmadığı için çıktığının farkında değil ve konu sahibi de o anlayışlı adam nereye gitti diyor...

Konunuzda bir tane akla mantığa uygun cümle var mı diye baktım ama yok. Karşılıklı hatalar silsilesi. Adama uyanır uyanmaz gerizekalı, işe git diye çemkirip o da yanlış tepki verince olayın tek mağduru gibi üste çıkmak da hiç sağlıklı bir psikoloji değil.

Siz istiyorsunuz ki hep siz istediğinizi yapın, karşınızdakine istediğiniz lafı söyleyin ama o sadece sizin istediğiniz gibi davransın. Siz hakaret edin, olayları istediğiniz tarafa çekip dramatize edin ama karşı taraf hep alttan alsın, gönlünüzü yapsın, siz affeden taraf olun. Böyle bir insan daha doğmadı. Eşiniz haklı mı? Hayır o da haksız. Siz de haksızsınız.

İki yıldır vajinismusmuşsunuz. Bakın vajinismusla mücadele ediyormuşsunuz demedim farkındaysanız. Çünkü etmiyorsunuz belli ki. Korona üç aydır var. Kalan zaman nerdeydiniz? Benim eşimin cinsel problemleri olsa, yeterince çabaladığını görsem asla lafını etmem. Ancak problemleri konusunda çözüm yoluna yanaşmıyorsa bir yerden sonra tahammül etmem. Kardeş kardeş oturmak için de evlenmedik sonuçta.

Sadece cinsellik için değil, başka bir sorunu olsa kendisi de istediği sürece düzelmesi için her zaman desteklerim. Ama sorunu görmezden gelip, üstünü kapatmaya çalışırsa, ben de böyleyim kabul et tavrında olursa, üstüne binbir naz niyazla çileden çıkarırsa kimse kusura bakmasın.

Elimden geldiğince cevap veriyorum size vermediyse kusura bakmayı kendimi haklı çıkarmak için yapmadım bişeyi anksiyete için ilaç alıyorum o olaylardan sonra çünkü tek başıma halledemediğim durumlar yaşadım bu zamana kadar. O hallerim son buldu eski konuları açmak yersiz o yüzden. Nasıl davranmalıyım siz peki eşime karşı
Kendinizi yerlere atınca ağlama krizine girince ne oluyor çok merak ettim. Siz daha evliliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz valla esinize Allah sabir versin.

Yorumları falan okusaydnz konu sahibinin eşi.bu konuda çok hassasiyet göstermiş yardmcı olmuş ama konu sahibi sorununu çözmek yerine 2 yl beklemiş ve eşi de artık patlamaya başlamş
.. ee az değil 2 yl .. Koskoça 2 YIL.. Taş olsa çatlar sen olsan patlardn..
Yorumları okudum o zaman ereksiyon olamayan erken boşalan erkekleri yuhalamak için linç tayfanızı toplayıp gezin lütfen.kimi 18 yaşında evlenir kimi 25 kimi 30 kimi 40. O yaşa kadar sevişmeyen kadın ve adamlar ortada saatli bomba gibi gezip cinsellik yaşayamıyorum diye ona buna şiddet uygulayıp hatta okuduysanız bazı yorumlarda tecavüzü hoş gören var
Konu sahibini kızınız yada kızkardeşiniz gibi düşünüp empati yapmayı denediniz i şimdi bu kadar üstüne gidince çözüm olduğunuzu mu düşünüyorsunuz.
Evlilik cinsellik olmadan yürümez diye bir türkü tutturmuşsunuz. Hani hastalıkta sağlıkla kısmı nerde.belki kadın açıklayamıyor burda belki yatakta bu konuyu çözemeyecek hal ve hareketlerde bulunduysa eşi farkındaysanız adamda gergin o da sizler GB evlilikte cinsellik diye gezip dolaşıyordu muhtemelen bunlar hiçmi flört etmedi. Eşinin sevgisi varsa cinselliği düşünmeden iki gülüp eğlenmeyi denese kadının sorunu çözülecek belkide
Tamam doktora gitsin tedavisini olsun ama intihara sürükleyecek kadar topluca linç edip hatta dalga geçip aşağılıyosunuz neden ya
Ayrıca ben patlamam hayatımı ve mutluluğumun merkezini orası yapmadım çok şükür

bi travmanız olmadığı sürece ben bu vajinismus olayını iki yıldır aşamamış olmanızı sizin çabalamamanıza bağlıyorum kusura bakmayın. Millet eşi için canını bile verirken sizin bu cesareti gösterememiş olmanız çok üzücü. eşiniz size sert mi davrandı bu süreçte bilmiyorum buna o sebep olduysa kusuruma bakmayın lütfen. ama ortalık güllük gülistanlıkken bu duruma geldiyseniz kocanızın böyle mağara adamına dönmesine nedense kızamadım kendi adıma şaşkınım

Yorumları okudum o zaman ereksiyon olamayan erken boşalan erkekleri yuhalamak için linç tayfanızı toplayıp gezin lütfen.kimi 18 yaşında evlenir kimi 25 kimi 30 kimi 40. O yaşa kadar sevişmeyen kadın ve adamlar ortada saatli bomba gibi gezip cinsellik yaşayamıyorum diye ona buna şiddet uygulayıp hatta okuduysanız bazı yorumlarda tecavüzü hoş gören var
Konu sahibini kızınız yada kızkardeşiniz gibi düşünüp empati yapmayı denediniz i şimdi bu kadar üstüne gidince çözüm olduğunuzu mu düşünüyorsunuz.
Evlilik cinsellik olmadan yürümez diye bir türkü tutturmuşsunuz. Hani hastalıkta sağlıkla kısmı nerde.belki kadın açıklayamıyor burda belki yatakta bu konuyu çözemeyecek hal ve hareketlerde bulunduysa eşi farkındaysanız adamda gergin o da sizler GB evlilikte cinsellik diye gezip dolaşıyordu muhtemelen bunlar hiçmi flört etmedi. Eşinin sevgisi varsa cinselliği düşünmeden iki gülüp eğlenmeyi denese kadının sorunu çözülecek belkide
Tamam doktora gitsin tedavisini olsun ama intihara sürükleyecek kadar topluca linç edip hatta dalga geçip aşağılıyosunuz neden ya
Ayrıca ben patlamam hayatımı ve mutluluğumun merkezini orası yapmadım çok şükür
E yuuuhhhhh konuyu nereye getirdiniz.. Hayatınız boyunça hep böyle saçmalamaya devam edecekseniz size Allah kolaylık versin işiniz zor... Size laf anlatmak yerine deveye hendek atlatmayı tercih ederimm.. Hadi baayyyyy

E yuuuhhhhh konuyu nereye getirdiniz.. Hayatınız boyunça hep böyle saçmalamaya devam edecekseniz size Allah kolaylık versin işiniz zor... Size laf anlatmak yerine deveye hendek atlatmayı tercih ederimm.. Hadi baayyyyy
[/QUOTE]
Sizede bol halvetli günler dilerim. Zira onu düşünmeyenlere tepkiniz böyle oluyorsa aman aman patlamış mısıra dönersiniz😁

Sizede bol halvetli günler dilerim. Zira onu düşünmeyenlere tepkiniz böyle oluyorsa aman aman patlamış mısıra dönersiniz😁
[/QUOTE]
genellikle ilişkide hep pasif olan taraf veya orgazm olamayan biri gibi davranmanız ilginç.
nedense böyle insanlar bize sapık damgası vurup geçiyor.
halvet güzeldir güzel olmasa hepimiz kankalarımızla evlenirdik.
bir kadının bir kadına da patlamış mısır ifadesini kullanması da ne bileyim...

Ayrıca Benim yorumumu beğenmediğiniz için etiketlemeseydiniz konu buralara gelmezdi

Yaa ne diyorsun sen yaaa... insanlar evlilikleri içerisinde cinsellik yaşamak icin evlenir (evlenmeden önce cinsel hayatı olanları tenzih ediyorum) ... Seviyorum hadi gidip evleneyim cinsellik olmasada olur kardeş kardeş taklırız demiyor.. Konu sahbnin kocası konu sahbni kaçkere alttan aldı (eski konular) 2 yldr ilişki yaşayamyor va karşsnda eşi 2 yldr tedavi olmak için hçbirşşey yapmamış..Kz kardeşim veya kzm olsa tutar kolundan ben götürürdüm doktora .. Bide kocayı delirtip delrtip ben haklym triplerne giriyor.. Siz ve konu sahbi şöylesniz "Al Birisini Vur Ötekisine"

genellikle ilişkide hep pasif olan taraf veya orgazm olamayan biri gibi davranmanız ilginç.
nedense böyle insanlar bize sapık damgası vurup geçiyor.
halvet güzeldir güzel olmasa hepimiz kankalarımızla evlenirdik.
bir kadının bir kadına da patlamış mısır ifadesini kullanması da ne bileyim...
[/QUOTE]
Siz önce ve ilk olarak benim yaptığım sadece konu sahibine yaptığım yorum alınıp patlarsınız çatlarsınız diyerek sataşılmışmı ona bakın isterseniz. Ve şu anda da benim cinsel hayatımla ilgili sataşıyosunuz cevap verincede kınıyosunuz yok ben sizin gibilerle uğraşamam. Halvet güzelse bu saatte buyrun benim yorumumu alıntılayıp cevap vermeye uğraşmayın lütfen

Yaa ne diyorsun sen yaaa... insanlar evlilikleri içerisinde cinsellik yaşamak icin evlenir (evlenmeden önce cinsel hayatı olanları tenzih ediyorum) ... Seviyorum hadi gidip evleneyim cinsellik olmasada olur kardeş kardeş taklırız demiyor.. Konu sahbnin kocası konu sahbni kaçkere alttan aldı (eski konular) 2 yldr ilişki yaşayamyor va karşsnda eşi 2 yldr tedavi olmak için hçbirşşey yapmamış..Kz kardeşim veya kzm olsa tutar kolundan ben götürürdüm doktora .. Bide kocayı delirtip delrtip ben haklym triplerne giriyor.. Siz ve konu sahbi şöylesniz "Al Birisini Vur Ötekisine"
dedim ya genelde hiç orgazm olamamış veya ne yazık ki eşi tarafından hor kullanılan kadınlar bu şekilde davranıyor. boşver biz ne desek anlamayacaklar
cinsellik pis kaka çünkü
ama elin adamına işkence edip evde yan gelip yatmak çok doğal.

Ayrıca Benim yorumumu beğenmediğiniz için etiketlemeseydiniz konu buralara gelmezdi
Ayrıca ben yorumunuzu beğenmedm dye etiketlemedim ortada yanlş anlaşlan bir durum vardı onu düzaltmek istedim ama karşmda normal brisi yokmuş bilemedim.. patlamş msr lafından dolayı da hakkımı Allah'a bırakyorum.. ✋

S Semele80 konu sahibine kızanlardan biri de benim çünkü. o yüzden yazdıklarınız benim cümlelerimi de kapsıyor. eee siz bizim özelimize girip gidin halvet olun veya patlamış mısıra dönün diyebiliyorsunuz?

Konuşma tarzınız alt seviye de sizinle muhattap olmak istemiyorum.ben konu sahibini savunan yorum yaptığım için kızıp ona benzettiniz ya sizde eşine benziyosanız vay eşinizin yada eş adayınızın haline acıdım mutlaka test yaptırın

S Semele80 konu sahibine kızanlardan biri de benim çünkü. o yüzden yazdıklarınız benim cümlelerimi de kapsıyor. eee siz bizim özelimize girip gidin halvet olun veya patlamış mısıra dönün diyebiliyorsunuz?
Ne dedim biraz önce ilk önce benim yorumum alıntılayıp sataşıldı ve patlarsınız dendi dedim dimi.anlama eksikliği yoktur umarım

dedim ya genelde hiç orgazm olamamış veya ne yazık ki eşi tarafından hor kullanılan kadınlar bu şekilde davranıyor. boşver biz ne desek anlamayacaklar
cinsellik pis kaka çünkü
ama elin adamına işkence edip evde yan gelip yatmak çok doğal.
Biz konu sahibinin geçirdiği hastalığın zor olduğunu biliyoruz.. 2 yldr yaşanamayan cinsellk yüzünden eşinin bu şekilde sabırszlaştığını ve sorunlranını büyüdüğünü konu sahibinin tedavi olması gerektiğini evlilliği kurtarmak için artk birşeyler yapması gerektiğini söylüyoruz suçlu olup cinsellik meraklısı ve patlamış mısır oluyoruz.. eminimki koçası ereksiyon soruni geçirseydi ve tedavi olmasaydı sinir olurdu ve erkekler biz kadnlar kadar da anlayışyı olmuyor ne yasık ki.. Anlamayana davul.zurna az..

Biz konu sahibinin geçirdiği hastalığın zor olduğunu biliyoruz.. 2 yldr yaşanamayan cinsellk yüzünden eşinin bu şekilde sabırszlaştığını ve sorunlranını büyüdüğünü konu sahibinin tedavi olması gerektiğini evlilliği kurtarmak için artk birşeyler yapması gerektiğini söylüyoruz suçlu olup cinsellik meraklısı ve patlamış mısır oluyoruz.. eminimki koçası ereksiyon soruni geçirseydi ve tedavi olmasaydı sinir olurdu ve erkekler biz kadnlar kadar da anlayışyı olmuyor ne yasık ki.. Anlamayana davul.zurna az..
Buyrun ilk yorumda sen olsan patlardın yazan kim Bi daha bakın

Ne dedim biraz önce ilk önce benim yorumum alıntılayıp sataşıldı ve patlarsınız dendi dedim dimi.anlama eksikliği yoktur umarım
merak etme Türkçe öğretmeni olarak yazım yanlışlarınıza rağmen demek istediğinizi anladım. biz konu sahibini bildiğimiz için o şekilde yorum yaptık. kaldı ki ben ilk mesajımda Allah korusun sağlık sorunu olur falan o başka diye de belirttim.
bence birden parlayan sizsiniz.

Back
X