Konunuzda bir tane akla mantığa uygun cümle var mı diye baktım ama yok. Karşılıklı hatalar silsilesi. Adama uyanır uyanmaz gerizekalı, işe git diye çemkirip o da yanlış tepki verince olayın tek mağduru gibi üste çıkmak da hiç sağlıklı bir psikoloji değil.
Siz istiyorsunuz ki hep siz istediğinizi yapın, karşınızdakine istediğiniz lafı söyleyin ama o sadece sizin istediğiniz gibi davransın. Siz hakaret edin, olayları istediğiniz tarafa çekip dramatize edin ama karşı taraf hep alttan alsın, gönlünüzü yapsın, siz affeden taraf olun. Böyle bir insan daha doğmadı. Eşiniz haklı mı? Hayır o da haksız. Siz de haksızsınız.
İki yıldır vajinismusmuşsunuz. Bakın vajinismusla mücadele ediyormuşsunuz demedim farkındaysanız. Çünkü etmiyorsunuz belli ki. Korona üç aydır var. Kalan zaman nerdeydiniz? Benim eşimin cinsel problemleri olsa, yeterince çabaladığını görsem asla lafını etmem. Ancak problemleri konusunda çözüm yoluna yanaşmıyorsa bir yerden sonra tahammül etmem. Kardeş kardeş oturmak için de evlenmedik sonuçta.
Sadece cinsellik için değil, başka bir sorunu olsa kendisi de istediği sürece düzelmesi için her zaman desteklerim. Ama sorunu görmezden gelip, üstünü kapatmaya çalışırsa, ben de böyleyim kabul et tavrında olursa, üstüne binbir naz niyazla çileden çıkarırsa kimse kusura bakmasın.