Yürüyen Mikrop Muamelesi!?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok ilginç bir mantık yürütme biçiminiz var. Her şey size tepki olarak yapılıyor gibi düşünüyorsunuz.

Çocuklu olanlar olarak hastalık zamanı biraraya gelmezdik. Plan varsa iptal ederdik. Evimize kendinin veya çocuğunun hasta olduğunu söylemeden gelen kişilere kızardık..

Evde hasta var size de geçerdi bence doğru yapmış
Hem bebekle hem sizle ilgilenmesi de zor.
Dün gece kızım hafif hastalandı şu an da burun akıntısı vs var. Ben de gelmek isteyeni kabul etmem mesela şu an.

Çocuk hastayken ertelenebilir grip ama cocuk küçük olduğu icin ateşlenmiş olabilir,bütün bir gece kadin kontrol etmek icin uyumamis olabilir. Huysuz oluyorlar. Şahsen ben çocuğum hastayken kimseyle buluşmam. Bunda takılacak birşey yok.

Siz sanırım bebek sahibi olmak isteyen birisiniz. Bu alinganligin altta yatan sebebi de bu bence.

Öyle bir başlık atmışsınız ki sansasyonel magazin haberi gibi içerik ve başlığın birbiriyle alakası yok

2 yaşında çocuk ve hasta ..o çocuk sabaha kadar oturur ;ağlar ;yemez içmez ;burnu tıkanır nefes alamaz .kadın zaten insanlıktan çıkmış bir vaziyette evde ne yapacağını bilmiyordur hatta ev de kalk gidelim moddadır .
E şimdi bir de kadın sizinle mi uğraşsın ;oturup çay mı demleyip içsin .kadın zaten o vakti bulsa yatar uyur .
Biraz anlayış lütfen .

Arkadasiniz kesinlikle haklı, hasta çocuk hem etrafına bulaştırabilir hem de kendi bagisiklik sistemi o an zayif oldugu icin başka hastalıklara da daha yatkin olur... arkadasiniz hem çocuğunu hem de sizi koruyor aslında... bence görüşmeyi kabul etmediği için sevinip size gerçekten deger verdigini görmelisiniz...

2 çocuğum var ve hasta olduklarında değil misafir ağırlamak,markete bile gitmek istemiyorum.
Ikisi de hasta bu ara,geçen hafta serum takıldı ayri günlerde ikisine de,hala antibiyotik kullaniyorlar ve şu an bir arkadaşım davet etse gidemem,gelmek isteyene de buyur gel diyemem zira gece uyumadım,5den beri ayaktayım ,oğlumda huzursuz,ne ben zevk alabilirim bu durumda ne de karşımdaki. Evde dinleneceğiz oğlumla bir kac gün daha,aksini düşünemiyorum şu an.
Alınmayın bence,sizlik bir durum yok.

Şu an iki çocuğum da ateşli, hasta. Ben onlardan daha beter durumdayım. Değil misafir ağırlamak, kapıdan selam verecek insana tahammülüm yok.
Çok alıngansınız, gitseniz belki size de bulaşacak hastalık. Niye bu açıdan bakmıyorsunuz olaya?

Cocuk hasta sizi mi agirlayacak cocukla mi ilgilenecek? Bu durumda onun değil sizin cocuk iyilesince ugrarim demeniz lazim. Davranisi gayet normal. Cocugun hasta oldugunu soylemesine ve iyilesince gorusuruz demesine ragmen israrla yine sormussunuz. Bir de bozulmussunuz. Tuhaflik sizde.

Tabii ki çok normal sizin çocuğunuz olmadığı için empati yapamamışsınız ama 2 yaşındaki bir çocuk hasta olunca bırakın birini çağırmayı herşey alt üst oluyor çocuk mızmız oluyor uyumuyor yemiyor ilgi istiyor. Onunla vakit geçirmek gerekiyor ayrıca dışarıdan birinin gelmesini istemeyebilir hastayken çocuk ve muhtemelen gece de uyumuyordur o da uykusuz kalıyordur, yani bu kadar abartılacak bir şey yok o durumda size birşeyler hazırlyamaz bir çay keyfi yapamaz. Sizden ötürü de ertelenme yaşamışsınız mesela o da sizin bahanenizi sıradan görmüş olabilir. Bunun mikrop muamelesi yapmakla alakası yok

Biraz alınganımdır evet. Ama ben zaten çoğunlukla bebeği sevmeye gidiyordum, yani o doğduğundan beri. Çok da seviyorum açıkçası. Farklı bir enerjisi var.
Su kadar soyleyim ailemin yanina geldim bebegmle ve bebegm grip oldu iki gundur annem.bebegimi kucagina bilr alamadi cunku hic durmuyor hep kucagimda ve agliyor bugn biraz kendine geldi ve ben kahvalti yapabildim inann cay yemek falan hic birsey yiyemedim bile yani arkadasiniza gitsenz bebegi sevebilmeniz mumkun degil cunku cocuklar bizim gibi hasta olmuyorlar ve hasta olunca annenn kucagindn bir dk bile inmek istemiyorlar su anda annemlerin ev savas alani gibi hepimz bebegm iyi olsun diye ugrasirken eve hic bakamadik bile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…