yürüyüş grubuna ne dersiniz?

novoluni

Sıradan Anne
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
35
7
88
merhabalar
kilo verip forma girmek isteyen bayanlar yürüyüş grubu oluşturalım diyorum ne dersiniz?

kilo vermek ve sonrasında da almamak için en az 6km yürümek gerek aslında. hızlı tempoda olunca daha kısa sürede yürünebilir. eğer sabah akşam olmak üzere ikiye bölünürse toplam 10 km, bir kere yürünecekse 7.5 km olsun mesafe. ben günde 7.5 km km yi hedef haline getireceğim. 1 saat 10 dakika sürecek en fazla.
10 km çok değilmi ya ben 40 dk. YYürüyorum 3.5 km yapiyo koşu bantinda

Bu hafta yeni basladim yürüyüşe ssabahları yürüyorum aksamlari da istiyorum ama bi turlu kısmet olmadı haftaya inşallah

10 km benim için çok fazla özelliklede hiç spor yapmamışken ve kiloluyken dizler ve eklemler çok daha çabuk sakatlanıyor diye biliyorum düşünüyorum da sakatlamasam kalpten giderim zaten ama yavaş yavaş arttırarak yürüyebilirim.yarın başlayabilirim en azından kendi sınırlarımı görürüm

o zaman bu ay sonuna kadar 6 km ye çıkarmaya çalış canım. yavaş yavaş kilo gittikçe tempo ve mesafe de artar. durumu da bildir merak ederim

adım bencede daha iyi adımsayarlar var en kötü akıllı telefonlarda herkes uygulama yükler ben fitwell kullanıyorum çok memnunum tavsiyemederim

bu gün adımsayar 2900 de kaldı çünkü sınavlarım başlamak üzere evden çıkmayı düşünmüyorum ama çıkarsam eklerim üzerine

Hangi foruma gitsem ilerlemiyor
Kizlar birbirimizi motive edelim yürümek için tteşvik edelim gaza getirelim
Benim bugün sinavim vardi sabah ve öğlen oradan oraya kosusturdum yeni geldim eve hafta içi tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…