• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş Yaparak Zayıflayalım- 10.04.2017

twocemf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
121
49
28
35
Evettt bir zayıflama çabasıyla yine tekrar buradayımmm :(
Gitmeyen kilolara bu sefer veda etmek istiyorum. Çünkü hamilelik ile ilgili planlarımız var ve şimdiden vermek istediğim kilolarl vermezsem sonrasında olacaklarından korkuyorum !!!

Hadi gelin beraber başlayalım ve başaralım

Merhaba canım.. Bende diyetteyimm :spor: Bizde bebiş düşünüyoruz. Doktora gittim ve kilo vermem gerektiğini söyledi. Bu kiloyla kalırsam şeker ve tansiyon riski olacakmış. O yüzden diyetisyene yönlendirdi. Diyetisyenin listesini uyguluyorum. 5 gün oldu ama henüz hiç kilo veremedim :skandal: Senin kilon ve boyun kaç ? Neler yapıyorsun?

Merhaba canım.. Bende diyetteyimm :spor: Bizde bebiş düşünüyoruz. Doktora gittim ve kilo vermem gerektiğini söyledi. Bu kiloyla kalırsam şeker ve tansiyon riski olacakmış. O yüzden diyetisyene yönlendirdi. Diyetisyenin listesini uyguluyorum. 5 gün oldu ama henüz hiç kilo veremedim :skandal: Senin kilon ve boyun kaç ? Neler yapıyorsun?

Canım benim yaşım 28, kilom 63, boyum 159 cm.. ve yaklaşık 1 yıl önce 50 kilo insandım... vermeye çalıştıkça aldım gibi bi durum oldu malesef...
şimdi okuduklarım, takip ettiklerim filan derken bir türlü kilo veremedim. Bu sefer kendimce bişeyler yapıcam. Öncelikle her gün 1 saat yürümeyi planlıyorum. Evimde koşj bandı var. Hatta şimdi başlıyorum yürümeye :)
Sen neler yapıyosun?

Canım benim yaşım 28, kilom 63, boyum 159 cm.. ve yaklaşık 1 yıl önce 50 kilo insandım... vermeye çalıştıkça aldım gibi bi durum oldu malesef...
şimdi okuduklarım, takip ettiklerim filan derken bir türlü kilo veremedim. Bu sefer kendimce bişeyler yapıcam. Öncelikle her gün 1 saat yürümeyi planlıyorum. Evimde koşj bandı var. Hatta şimdi başlıyorum yürümeye :)
Sen neler yapıyosun?
Merhaba ben de geldim ..bebek planımiz var nasip olursa ve hangi gruba nasıl girilir ne yapılır bilmiyorum. ..yardimci olursaniz sevinirim

Sen neler yapıyosun?
Ben diyetisyene gittim. Verdiği listeyi uyguluyorum. 5 gün oldu ama gr vermedim yaaa

buradan devam edebilirsiniz bence. Üçümüzünde bebek planı varmış yardımcı olabiliriz birbirirmize
Merhaba kızlar bende bebiş istiyorum ama kilo vermeden gebe kalmak istemiyorum boy 163 kilo 65 civarı kilo vermeyi çok ama çok istiyorum fakat bi türlü adapte olamıyorum

Merhaba kızlar bende bebiş istiyorum ama kilo vermeden gebe kalmak istemiyorum boy 163 kilo 65 civarı kilo vermeyi çok ama çok istiyorum fakat bi türlü adapte olamıyorum
Merhabalar.... Bebek için tahlil falan yaptırdınız mı? Diyetisyene gidebilirsiniz. Ben diyetisyene gidiyorum. hamileyken zorlanmamız için kilo vermek önemli. Sizin kilonuz normal ama tabi daha vermek isterseniz yapabilirsiniz diyet spor falan

Merhabalar.... Bebek için tahlil falan yaptırdınız mı? Diyetisyene gidebilirsiniz. Ben diyetisyene gidiyorum. hamileyken zorlanmamız için kilo vermek önemli. Sizin kilonuz normal ama tabi daha vermek isterseniz yapabilirsiniz diyet spor falan
Yok Can'ım ne doktor ne de diyetisyene gittim
Bir kızım var 20 aylık kinci olmadan bu kilolardan kurtulmak istiyorum
Rabbim size de versin en kısa zamanda hayırlı bir evlat
Siz diyetisyene gidiyorsunuz sanırım umarım istediğimiz kilolara ulaşırız

Valla işte biZde aynı sıkıntıdayız. Birbirimize destek olup, motive edelim. Her gün yürüyüş yapmayı planladım ben kendimce ama bakalım.

1 ay sonra gidicem yok canım vermedi. Ama bakalım uyguluyorum da moralim bozuluyor ya hiç veremeyince. :110:
Alla alla... verirsin ya belki de sana öyle geliyo olabilir. Digital basküller çok sağlıklı sonuç vermiyomuş. Bi arkadaşımda diyetisyene gidiyo, vermiyorum diye yakınıyodu bi sonraki seansta 3 kilo vermiş

Bu arada ben bugün beta hcg yaptırdım ama sonuç negatif... umutla gitmiştim ama olmadı.

Alla alla... verirsin ya belki de sana öyle geliyo olabilir. Digital basküller çok sağlıklı sonuç vermiyomuş. Bi arkadaşımda diyetisyene gidiyo, vermiyorum diye yakınıyodu bi sonraki seansta 3 kilo vermiş
dijital değil evdeki baskülüm dijital almadım doğru çıkmıyor sonuç diye ama bakalım göreceğiz inşallah verebilirim.

dijital değil evdeki baskülüm dijital almadım doğru çıkmıyor sonuç diye ama bakalım göreceğiz inşallah verebilirim.

Bende yaptırmıştım <1,20 çıkmıştı sonuç. Sonrasında test yaptım negatif bat ne zaman senin?
Ben 2 hafta önce yaptırdım 2.3 çıktı. Doktor 2 hafta sonra tekrar yapalım dedi. Bugün yaptırdım 1.8 çıktı sonuç

Back
X