Yusuf Can mı, Emre İlhan mı, Barış Çakır mı? (revizyon için)

reginella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
22
0
Merhaba,
Ben yıllar önce 2 kere burun estetiği ameliyatı olmak zorunda kaldım ve bu sefer doktorumu çok iyi seçmek istiyorum.
İlk ameliyatımdan bir süre sonra burun içi dokuyla doldu ve asimetrik bir görüntü oluştu. İkinci müdahalede de yanlış veya eksik bir şey yapıldı sanırım, çünkü sonrasında aynı şey oldu. Bunun yaşanmaması için estetisyenler hangi tekniği kullanıyorlar? Yusuf Can çift askı kullandığını söyledi. Barış Çakır içten bantlamadan bahsediyor. En sağlamı nedir bilemiyorum.
Aslında çevremde Yusuf Bey'e ameliyat olmuş 4 arkadaşım var ve sonuçlar iyi görünüyor, deformasyon da olmadı.
Özellikle revizyon ameliyatı olmuş ve üzerinden zaman geçmiş arkadaşlar varsa onların yorumları çok değerli. Çünkü sanıyorum revizyon daha zor bir iş ve aynı sorunlar tekrar ediyor mu bilmek lazım.
Teşekkürler, sağlıklı günler

Ameliyat oldunuz mu bilmiyorum ama eğer olmadıysanız ben kesinlikle emre ilhan derim. Aklınızda olan doktorlarla mutlaka yüzyüze konuşun, hastalarıyla iletişime geçin özellikle 1 yılını doldurmuş hastalarının resimlerine bakın iyice içinize sinsin. Öyle doğru kararı verebilirsiniz.

Merhaba,
Ben yıllar önce 2 kere burun estetiği ameliyatı olmak zorunda kaldım ve bu sefer doktorumu çok iyi seçmek istiyorum.
İlk ameliyatımdan bir süre sonra burun içi dokuyla doldu ve asimetrik bir görüntü oluştu. İkinci müdahalede de yanlış veya eksik bir şey yapıldı sanırım, çünkü sonrasında aynı şey oldu. Bunun yaşanmaması için estetisyenler hangi tekniği kullanıyorlar? Yusuf Can çift askı kullandığını söyledi. Barış Çakır içten bantlamadan bahsediyor. En sağlamı nedir bilemiyorum.
Aslında çevremde Yusuf Bey'e ameliyat olmuş 4 arkadaşım var ve sonuçlar iyi görünüyor, deformasyon da olmadı.
Özellikle revizyon ameliyatı olmuş ve üzerinden zaman geçmiş arkadaşlar varsa onların yorumları çok değerli. Çünkü sanıyorum revizyon daha zor bir iş ve aynı sorunlar tekrar ediyor mu bilmek lazım.
Teşekkürler, sağlıklı günler

Ben 8 ay once yusuf canda ameliyat oldum ve sonuc berbat mahvetti beni. Bugun serhat tuncere revizyon yaptrdimm hastanede bile kalmadim eve geldim sonuc basarili gorunuyor ama alci cikmadan bilemiyorum tabi. Umarim iyi bir doktor secersin..

Ben 8 ay once yusuf canda ameliyat oldum ve sonuc berbat mahvetti beni. Bugun serhat tuncere revizyon yaptrdimm hastanede bile kalmadim eve geldim sonuc basarili gorunuyor ama alci cikmadan bilemiyorum tabi. Umarim iyi bir doktor secersin..
Ya gercekten mi? Ben Yusuf Can'in yaptigi burunlari gorup begenmistim ama revizyonda risk daha buyuk.
Benim burnumu yapan da Sacit Karademir'di. Ayni doktora kuzenim de burnunu yaptirdi, onda da ayni sorunlar cikti. Demek ki adam eksik veya yanlis bir seyler yapmisti.
İnsallah son ameliyat sonucunuz basarili olur. Bilgi icin cok tesekkurler. Gecmis olsun.
Peki Yusuf Can burnunuzu yaptiginda neden begenmediniz? Nasil bir sorun vardi?

Ameliyat oldunuz mu bilmiyorum ama eğer olmadıysanız ben kesinlikle emre ilhan derim. Aklınızda olan doktorlarla mutlaka yüzyüze konuşun, hastalarıyla iletişime geçin özellikle 1 yılını doldurmuş hastalarının resimlerine bakın iyice içinize sinsin. Öyle doğru kararı verebilirsiniz.
Aslinda ben de en cok Emre İlhan'a yakinim. İnsanlar cok guveniyorlar sanirim cunku daha muayene olmadan ondan ameliyat tarihi alanlar var.
Yalniz cok pahali oldugunu duydum.
Bakalim kac fiyat verecek :KK43:
Sonuc guzel olsun da artik sineye cekecegiz :) sonucta benim 3.ameliyat olacak. Mecbur olmasam yaptirmazdim ama goruntu gercekten iyi degil. Ongorusuz bir doktorun elinde rezil ettim burnumu :KK43:
İyi gunler dilerim

Ya gercekten mi? Ben Yusuf Can'in yaptigi burunlari gorup begenmistim ama revizyonda risk daha buyuk.
Benim burnumu yapan da Sacit Karademir'di. Ayni doktora kuzenim de burnunu yaptirdi, onda da ayni sorunlar cikti. Demek ki adam eksik veya yanlis bir seyler yapmisti.
İnsallah son ameliyat sonucunuz basarili olur. Bilgi icin cok tesekkurler. Gecmis olsun.
Peki Yusuf Can burnunuzu yaptiginda neden begenmediniz? Nasil bir sorun vardi?
Bu arkadaşımızın bilgilerine baktım da sanırım Opr. Dr. Yusuf CAN hocamıza iftira atmak için bu hesabı açmış. Kocaman insanların bu durumlara düşmesi ne kadar üzücü oysa diğer sayfalarda defalarca kötü görünen burnunun resmini atmasını rica eden arkadaşlar olmasına rağmen duyarsız kaldı bizleri bilgilendirmiyor. Benim annem Yusuf Hocada ameliyat oldu, oldukça da memnun kaldık. Geçen kontrole gittiğimizde bize dediği bu ve bunun gibi bir kaç kişi (sanırım maaşla birilerine çalışıyorlardır her sektörde böyle karalayıcı insanlar vardır, amaçları hastalar üzerinde algı yaparak ve çalıştığı doktora hasta toplamak) "benim memnun olmayan tek bir hastam dahi olmadı, memnun olana kadar, sonuçta biz ekmeğimiz bundan kazanıyoruz..." diye yorum da bulundu. Bu arkadaşa ricam "Lütfen annemi tekrardan hayata bambaşka döndüren doktor için söylediğin sözleri ispatla, Yusuf Hocamızdan özür dile gerçekten memnun kalmadıysan da Yusuf Hoca hastalarına memnun kalana kadar tedavi edeceğinin sözünü veren insandır. ..."

merhaba
bence bu isi en teknik yapan kisi baris cakir. yalniz cok pahali. kendisini instagramda takip ediyorum altina hep hangi teknigi kullandigini yaziyor. yani bence kendisi oyle el aliskanl8gi degilde bu isi teknigiyle yapiyor. ve kesinlikla parayi dusunme acele etme paran ne zaman birikirsa o zmn yaptir. emre ilhanla ilgili 900 sayfalik yorumda genelde kara zaeytin diye birisi surekli onu ovuyor buda bana o doktor icin guven vermiyor. bu benim fikrim

X