• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yutkunma sorunu ve boğazda uyuşma gibi garip bir his

Merhaba aynı durumu ben de gebeliğin son 2 ayı yaşadım doğum yapalı 10 gün oldu hala geçmedi ama benim çarpıntım da var :( nabzım 160lara çıkıyor
Merhaba, nasilsiniz? Evet bende de oyle oluyordu carpinti, bulanti, nefes darligi yutma problemi. Hepsi stres, anksiyeteden oluyordu yeni hayata alismak cok zor her turlu fiziksel belirtiler cikiyordu ortaya🤦🏻‍♀️ shimdi 8 aya yakin bir sure oldu dogum yapali, zamanla hepsi azaliyor bence🙏🏻ama bazen yine carpintim oluyor cok stres yaptigimda

Merhaba, nasilsiniz? Evet bende de oyle oluyordu carpinti, bulanti, nefes darligi yutma problemi. Hepsi stres, anksiyeteden oluyordu yeni hayata alismak cok zor her turlu fiziksel belirtiler cikiyordu ortaya🤦🏻‍♀️ shimdi 8 aya yakin bir sure oldu dogum yapali, zamanla hepsi azaliyor bence🙏🏻ama bazen yine carpintim oluyor cok stres yaptigimda
Çarpıntı nefes darlığı yutma problemim hala devam ediyor ama yutma sorunum çok az azaldı bazı yiyecekleri yiyebiliyorum en azından 😳

Back