Yuva yıkan olmak

Yani hatalarınızdan tecrübe kazanıp ders çıkaracağınıza, bile bile tekrar hatanın üstüne kendiniz gitmişsiniz. Bir erkekten kurtulmak için bir erkeğe sığınmak. :işsiz: tanımadan etmeden..

Ne saçma bi iş bu adamın ailesi deli mı, hamile karısından ayırıp sana mı itelemeye çalışıyorlar adamı ? Ne akla hizmet senin ailenle tanışmaya geliyorlar? Hadi onu geçtim sen ne akla hizmet internette bulduğun adamın peşine takıldın gittin?
Yaptığın tek akıllı hareket çocuğu aldırmak olmuş. Ne olursa olsun bir yolunu bulup adamdan kurtulmaya bak. Yazık günah hamile kadın senle karaktersiz kocası yüzünden çocuğunu düşürürse ne yapacaksın ?

Ailenize bi şey diyemedim ben. Evden kaç, 4 çocuk yap, evli adamdan bi çocuk daha yap, onu aldır, evinden taşınma. Ne yapsın aileniz size?

Kocayı boşayacak gücü buldunuz, metreslikten azad olacak gücü bulamadınız mı? 3 aylık bebeği de kim aldı onu da merak ettim.
Asıl merak ettiğimiz 7 haftalık bebek kimden?
Dün konu açmış.

Adam kendini padişah görüyor sanırım !Siz kadınsınız tamam da aynı zamanda 4 çocuk yapmışsın artık kadınlığının önüne anneliği kendin oturmuşsun bu kadar basit değil kusura bakmayın nikahsız şekilde bir adamdan hamile kalıyorsun bu bencillik mi denir cehalet mi denir;neyse bu konuyu es geçiyorum ama şu saatten sonra artık o kadının günahına girme o adamın ailesi desen insan görünümde yaratıklar al çocuklarını başının çaresine bak kardeşim gerekirse temizlik yap sığınma evine yerleş ama o çocukların madem dünyadalar allah uzun ömür versin başlarını eğmeye hakkın yok yeter ki kurtulmak iste uzaklaştırma kararı al adam için üzgünüm ama adamın olanaklarından vazgeçmek birinci koşul!!

Onu bunu bilmiyorum da, evli oğluna gelini sevmiyorlar diye başka gelin bakmak ve bunu normal bulmak.. cidden böyle bir aileye gelin olarak mi gitmek isterdin??? Bak 4 çoçuğun varmış zaten, psikopat bir eşden ayrılmışsın bunu tebrik ederim, ama lütfen bu duruşu bundan sonra da sergile.. çocuklarına bide bu saatten sonra ikinci bir psikopat baba sokma hayatlarına.. ilk onları düşün..

Back
X