• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuva yıkanın yuvası olmaz. ..

Siz iylik yapayim dusuncesinyemissiniz ama yanlis yapmissiniz.
Uzerinize vazife olmayan seylere kalkisirsaniz boyle olur.
Kimsenin ailevi sorunlarina bu kadar karismayin.

Allah aşkına herkes beni topa tutmuş ya. .
anlamıyorum gerçekten bizim kötü niyetimiz yoktu. .
hemde kızın annesi sürekli diyordu biri araya girsede bi damatla konuşsa diye her aradığım da ağlıyordu yengem. .
ya yuvanin yıkılması bu kadar basit mi bizde yuva yıkılmasın diye uğraştık. .
herkes tutturmus sanane de sanane çok ayıp arkadaşlar gerçekten yazdığıma yazacağıma pişman ettiniz vallaha pes doğrusu. ..

Merhaba arkadaşlar. .
canımı çok sıkan bişey var. .
Fikirlerinizi almak istiyorum. .

kuzenim boşanıyor mahkemeye bile başvurdular. . 3 çocuğu olduğu için dayımi aradım ikna edin dedim yazık çocuklar var. . dayım da damat istemiyor artık dedi. . babam bi konuşun isterseniz dedim olur dedi. .. babamı aradım allah razısi için barıştır dedim oda damatla konuştu. . bana dediki ISSIZZ suyuna gidelim ki barışsın damat. .
babamla konuşmuşlar babam sürekli tamam oğlum sen haklısın tamam barışın düzelin çocuklarınız var falan demiş. . herseyine tamam demiş ki barissin. .
damatda gitmiş orda burda anlatmış murat amca bile bana hak verdi eşim suçlu ben değil bana yalvariyorlar gibisinden ..murat benim babam. ..

bunu duyan dayım çıldırdı babama catmis sen nasıl benim kızımı suclarsin diye .. yuva yıkanın yuvası olmaz filan demiş. . babam yuvayi kurtarmak istedi. yaaa canım çok sıkkın çok kötü oldum. ..
herşey iyice karıştı bomb...k oldu. ..

babam da çok Üzgün bende sebeb oldum barıştır dedim. . siz olsanız naparsiniz. ?

Keşke hiç mudahil olmasaydınız
Böyle şeyler çok hassas şeyler ,iyi niyetiniz belli ancak,
Yarın bir gün barışsalar tekrar sorunlar başlayabilir ve siz her defasında karışamazsınız !
Onun için evlenmiş ve 3 çocuk yapmışlar anlamışlar ki olmuyorsa olmuyor zaten zorlamanın anlamı yok .

Böyle şeylere karışmamak gerek. Üç çocuk yapmayı düşünen insanlar boşanınca ne olacağını da bilirler onu göze alırlar. Mutsuz bi yuvada büyümektense böylesi daha iyidir

Ben olsam hiç karışmazdım.
Sonucunun böyle olacağı belliymiş.
Adama haksızken haklısın denir mi, böyle totosu kalkar.

3 tane yavrucagi annesi babasi dusunmuyosa sen hic dusunmeyecektin tatlim ama insanin ici aciyo tabi de karisma artik dayinada tatli bi dille anlat yazik kiyamam murat amcamin basinda patlamis olay

3 cocukla bosanmayi goze almissa var demek ki bir sey deyip susmaniz gerekirdi. Akraba olabilirsiniz ama herseye burnunuzu sokamazsiniz hele ki bosanmak icin mahkemeye giden aileye karisamazsiniz. Isguzarlik bu. Ne biliyorsunuz aile icinde ne oldugunu? Belki dovuyor belki aldatiyor. Ortada cocuklar var diye buna katlanmak zorunda degil kimse. Aksine kuzeninize bosan biz sana destegiz demeniz gerekirdi sebep ne olursa olsun.

Madem kimse kimse gibi olmak zorunda değil, bende sizin gibi olmak zorunda değilim. O yüzden yoruma değil konuya yorum yapın lütfen.
nereye ne yorum yapacağıma ben karar veririm.Şimdi size bi cevap verirdim bir daha akıl veremezdiniz ama insanlık bende kalsın.

ya buyukler araya gırer barıştırmak da ıster bu normal
ama babanızın yegenını kötulemesı elılık bozulmasın dıye normal değil
yarın öbur gun mahkemede sahıtlık ısterse babanızdan damadınız şaşırmayın.

nereye ne yorum yapacağıma ben karar veririm.Şimdi size bi cevap verirdim bir daha akıl veremezdiniz ama insanlık bende kalsın.

Bende neye yorum yapacağıma kendim karar veririm. Aynı mantık değil mi ? Kendinize gelince oh ne ala, bana gelince tü kaka. Yok yok insanlık sizde kalmaz zaten, vereceğiniz cevap tarzınıza çok uygundur eminim. Buyrun verin (bakın yine akıl veriyorum haha) verin verin ama kaale alıp takan olmaz orası ayrı :KK14:

Bende neye yorum yapacağıma kendim karar veririm. Aynı mantık değil mi ? Kendinize gelince oh ne ala, bana gelince tü kaka. Yok yok insanlık sizde kalmaz zaten, vereceğiniz cevap tarzınıza çok uygundur eminim. Buyrun verin (bakın yine akıl veriyorum haha) verin verin ama kaale alıp takan olmaz orası ayrı :KK14:
sen kaçyaşındasın bakiim.vereceğim cevap sana zaten uygun değilmiş bu yorumdan onu anladım sen zaten hayattan silleyi yemişsin yorumundan belli.insanlık sende kalsın tamam yeterki debelenme.ifadendeki gibi iç kayfeni atarı gideri sana hak gördüm nedense.

Damat damat değil müzevir Müzeyyen mübarek

Back
X