nedenmi? basta 5 sylik oglum var onun icin sabrediyorum hep beni bosanamam gidemem saniyor tehdit ediyor güya ailemin yüzünden onlar beni kirmadi verdiler ben hep esimi kötüde olsa hep iyi yönlerini tanittim aileme böyle bi hayal kirikligiyla karsilassinlar üzüldünler istemiyorum insanlar nasil karsilar diye heo düsünüyorum elimde kanitim yok bisanirsam ya cocugumu elimden almaya kalkarsa esim olacak müsvedde hersey düsünüyorum ama en cokta düzelir diye sabrediyorum biliyorum düzelmez ama bu bäyle gider
Ben anlamadım eşin kadınla görüşüyo mumerhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum
Pardon da eşin bu işin neresinde? Sans sadakat sözü veren kişi eşin. Elin kadını değil. Bu yüzden önce eşini suçla ve seni aldatan adamın neden hala yanındasın bunu düşün. Soruna geleyim yuva yıkanın yuvası OLMAZ. çok iyi tanıdığım birisi var. Hasta çocuğunu karısını bıraktı başka biriyle evlendi. Ondan çocukları oldu biri hasta diğerinin psikolojisi bozuk. Adam sürekli dövüyordu . Bunu da başkasıyla aldattı ve şu an onunla evlendi. Geride kalan psikolojisi bozuk olan çocuk da şimdi annesine dünyayı dar ediyormerhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum
Çok üzüldüm ben size, eşiniz bırakıp gitmenizi istiyor ama siz hala babama nasıl söylerim diyorsunuz. Sinirli olabilir başta bu evliliği istemiyor olabilir ama size sırtını döneceğini zannetmiyorum.cok haklisiniz gercekten ortam o kadar kötü olmuski benim demek istedigin somdiki zaman evli bekar farketmiyor konusan yine konusuyor ilahi adalet sasmaz gün gelir yerini bulur ama benim yaptigim fedakarligi esim görmüyor dilerim allahtan ben bisanir giderim o kiz gelir esim gün yüzü görmez bu yuvasinu bile arar hale gelir bana diyorku sen cekip gitsen ben seni asla aramam ama ben esmi az cok tanidiysam daha beni cok arayacak erkekler ve kadinlar kizlar derkene genelleme yapmiyorum bu tür insanlar olarak belirtmek isterim
Mantığa bak. Başka kadının koynuna giren adamla aynı evi paylaşmak daha mantıklı tabi. Kesin kadın ayartmıştır. Adam da 3 yaşında çocuk ya kanıvermiştir.kayinvalidemler rahat vermicekler biliyorum esim sürekli arayip rahatsiz edecek ailesi ona baski yapcak o ds bana ayri baski yapacak tamam saygili ve anlasmali olduktan sonra bosanilirda severek evlendigim icin aileminde yüzüne bakamam cevredekilerin sen ettin sen buldun olur
Tüm evli erkek ilişkileri böyle olmuyor ama kadınların tümünü aklamaya çalışmanın da bir manası yok. Sizin gibi olupta evli olduğunu öğrenince ilişkiye devam eden bircok kadın da var. Bu evli adamlar tek başına yapmıyor bu pisliği, başka bir kadınla yapıyor.En son görüştüğüm biri vardı çok hoşlanmıştım biz görüşüyoruz ama evli falan değilsiniz dimi diye sordum bekarım dedi... Ben iyice kendisine bağlandıktan sonra evli ve bi çocuğu olduğunu itiraf etti eşini sevmediğini çocuk için evli kaldığını söyledi klasik hikaye yani... Biz şimdiki kızlar olarak kimsenin kocasına yürüme derdinde değiliz. Sizin o zampara kocalarınız bizi elde etmek için bin bir türlü yalan dolanla geliyorlar. Adam bekarım diye yalan söylüyor varmı daha ötesi? Ben o bahsettiğim kişinin eşinin arkasından nasıl kötü konuştuğunu görünce evdeki kadının yerinde olmak istemedim şahsen acıdım ve birdaha o insanla görüşmedim çünkü biliyorum ki karısına çocuğunun anasına bunu yapan bana neler yapmaz. Çık git hayatımdan arama beni dedim mevzu kapandı ama benim gibi düşünemeyip ilişkiye devam edenler var tabi onlarda kendilerine o hayatı layık görüyorlar demekki..
Ayyy yine evli erkek bekar kadın konusu.
Yine kadın suçlanıyor.
He he he diyorum sadece. Kocanız yüz vermeseydi, kocanızın başına silah mı dayamışlar.
Evlilikte sadakat sözü veren eşiniz, KADIN değil.
Ha bu kadının suçsuz olduğu anlamına gelmez ama en büyük suç eşiniz olacak adamda.
[/QUOTE suclu kadinda ama en cok dediginiz gibi esi
suan öyle birsey yok ben gidince getirsin insallah o kadinda kocami boynuzlar akli basina gelirKuma mi getirecek?
Valls bekar evli olsun benim demek istedigim ortam cok bozuldu evli falan dinlemiyor kimse bu genelleme yaptigim bu sekilde konusan kimselere lafim sucsuz kadin ve yahut erkkelere degil lütfen yanlis algilanmasinTüm evli erkek ilişkileri böyle olmuyor ama kadınların tümünü aklamaya çalışmanın da bir manası yok. Sizin gibi olupta evli olduğunu öğrenince ilişkiye devam eden bircok kadın da var. Bu evli adamlar tek başına yapmıyor bu pisliği, başka bir kadınla yapıyor.
Konu sahibinin muhattabı elbette kocası ama bu tarz kadınlar masum değil asla, zampara adamlara aldanmasinlar bir zahmet.
Kimseyi akladığım yok... o yalanlara inanmayı seçenler için onlarda kendilerine o hayatı layık görüyorlar demekki den kastım metres hayatıydı zaten...Tüm evli erkek ilişkileri böyle olmuyor ama kadınların tümünü aklamaya çalışmanın da bir manası yok. Sizin gibi olupta evli olduğunu öğrenince ilişkiye devam eden bircok kadın da var. Bu evli adamlar tek başına yapmıyor bu pisliği, başka bir kadınla yapıyor.
Konu sahibinin muhattavı elbette kocası ama bu tarz kadınlar masum değil asla, zampara adamlara aldanmasinlar bir zahmet.
benim demek istedigimde o zaten ben kadin sadece suclu benim esim masum demedim esim suclu oldugu icin beni aglattigi icin konuyu geldim esimden muzdarip oldugum icin yoruldugum icin konu actim her ikiside suclu allah bildigi gibu yapsin ikisinide dilerim allahtan hergün dua ediyorumŞu " Kadın kuyruk sallamazsa , erkek bişey yapmaz " zihniyetiyle büyütülenler kaldı mı derken. Böyle konularda görüyorum ki hala varlar ve yazık ediyorlar kendilerine.
Arkadaşım kocacığın çok mu masum. Ah garibim aklını çelmişler çelmemiş olsalar geri döner güzel sıcak yuvanıza. Sizde paşa paşa kabul edersiniz.
Burdan kadını savunduğum anlaşılmasın tabiki. Bir hata varsa ikiside aynı ölçüde pislik aynı ölçüde suçlu.
Tüm evli erkek ilişkileri böyle olmuyor ama kadınların tümünü aklamaya çalışmanın da bir manası yok. Sizin gibi olupta evli olduğunu öğrenince ilişkiye devam eden bircok kadın da var. Bu evli adamlar tek başına yapmıyor bu pisliği, başka bir kadınla yapıyor.
Konu sahibinin muhattabı elbette kocası ama bu tarz kadınlar masum değil asla, zampara adamlara aldanmasinlar bir zahmet.
Ben size herhangi birşey demiyorum zaten. Sizin muhattabınız eşiniz evet ama kadında evli bir erkekle birlikte olacak kadar ahlaksız. Başka bir kadın 5 aylık bir bebek var ortada. Vicdan, merhamet hicbirsey yok bu insanda.Valls bekar evli olsun benim demek istedigim ortam cok bozuldu evli falan dinlemiyor kimse bu genelleme yaptigim bu sekilde konusan kimselere lafim sucsuz kadin ve yahut erkkelere degil lütfen yanlis algilanmasin
Sana olanları söyleyeyim. Kocan Karun kadar zengin bir adam değilse hiçbir genç kız gidip ona metres olmayı kabul etmez.evet esimde suclu ama kadinda esimin evli oldugunu bile bile neden konusuoyr
Ekstra bir suçlu aramıyorum ama para için itibar için, güç için evli adamlarla birlikte olan kadinlara bir kadın olarak daha çok kızıyorum ben. Bu kadar mı kıymetleri yok, bu kadar mı zavvallılar?iki arkadaşım vardı böyle. sevgili değil ama flört ediyorlardı. birisi doktor hocasıyla kırıştırıyordu. neden dedim. kendimi güçlü hissediyorum dedi.
adamla karısına hastanede olduğunu soylüyor. kızla odasında opüşüyor.
adamlarda arayın suçu. yalan söyleyen ortam hazırlayan onlar.
evet esimde suclu ama kadinda esimin evli oldugunu bile bile neden konusuoyr
Evet benimde etrafımda bu durumu yaşayan kim varsa adamın söylediği karımı sevmiyorum boşanacağız yalanlarına kanan kişilerdi...Sana olanları söyleyeyim. Kocan Karun kadar zengin bir adam değilse hiçbir genç kız gidip ona metres olmayı kabul etmez.
Büyük ihtimalle eşiniz kıza "ben severek evlenmedim
Aramızda cinsellik yok
Ailem zorladı
Çocuk için duruyorum
Ayrı yatıyorum"
Gibi gibi yalanlar söylüyor ki kız bu yüzden ilişki içerisinde. Ha kızın yaptığı über yanlış ama bana göre durum böyle gelişmiştir.
Neredne biliyorsun derseniz bir kız arkadaşımın başına geldi. Adamın evli olduğunu tesadüfen öğrendiğimizde adam hemen "karımı çok sevmiyorum aramızda hiçbirşey geçmiyor ev arkadaşıyız" falan diyip arkadaşıma ağlamıştı. Sonuç karısı ikizlere 5 aylık hamileydi, bir de üzerine arkadaşıma tektaş beştaş evlenme teklifi falan etmişti. Var yani böyle adamlar.
tamam da adamalrda sucluda o tip kadinlarda az degil ben yolumda düzgün yürürsem kim bana ne yaparsa yapsin umrumda olurmu ben önüme bakarim degilmi yani su kadin bi ilgi alak göstermese erkekte farkli olur bastan gelen birsey bu olmaz yani demek istedigim su erkek bi zayif nokta görüyor benim esim instada görmüs eklemis kiz neden ekledi madem gecmiste kaldi engelleseydi konusmasaydu bu böyle yrun birgün bana gecmisinden biri atsa mesqj ben terslesem konusmasam konusmam degilmi erkeklerde suclu kadinlarda kimse kimseyi zorla konusturmuyor bak kafin bile kendimi güclü hissediyorum demis femekki o da karsilik vermiski adamda ona göre davrannusiki arkadaşım vardı böyle. sevgili değil ama flört ediyorlardı. birisi doktor hocasıyla kırıştırıyordu. neden dedim. kendimi güçlü hissediyorum dedi.
adamla karısına hastanede olduğunu soylüyor. kızla odasında opüşüyor.
adamlarda arayın suçu. yalan söyleyen ortam hazırlayan onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?