Yuva yıkanın yuvası olur mu?

demek ki olmaz ki bugüne kadar gelmis bi atasözü, tam tersi örnekler de gördük maalesef, umarim sizinki 1. kisima girer, evli barkli adamlarla konusanlari da Allah islah etsin! ve onlara yüz veren kocalari da!

Yine benzer temalı bir konu boşanırım ama çocuğum var. Asıl boşanacaksanız önce çocuğunuz için boşanın. Annesinin babasını düpedüz aldattığı annenin bunu bilip aman elalem ne der diye sustuğu bir ortamda çok mu sağlıklı büyür çocuk? İleride dönüp ama ben senin için boşanmadım dediğinde çocuğunuz size teşekkür mü edecek zannediyorsunuz? Aileniz üzülmesin diye siz her gün üzülmeye devam mı edeceksiniz normal mi geliyor size? 5 aylık çocuğu hiçbir mahkeme anneye vermez eğer tek çekinceniz buysa -ki ben olduğunu sanmıyorum bu sizin göstermelik sebebiniz- dert etmenize gerek yok. Zinadan açmayın şiddetli geçimsizlikten açın davayı. Hikayenizde eksiklikler var ne zaman nasıl öğrendiniz aldatıldığınızı? Kanıtınız nasıl yok?

Ben anlamadım eşin kadınla görüşüyo mu
Kadın mı eşinle görüşmeye çalışıyo

Pardon da eşin bu işin neresinde? Sans sadakat sözü veren kişi eşin. Elin kadını değil. Bu yüzden önce eşini suçla ve seni aldatan adamın neden hala yanındasın bunu düşün. Soruna geleyim yuva yıkanın yuvası OLMAZ. çok iyi tanıdığım birisi var. Hasta çocuğunu karısını bıraktı başka biriyle evlendi. Ondan çocukları oldu biri hasta diğerinin psikolojisi bozuk. Adam sürekli dövüyordu . Bunu da başkasıyla aldattı ve şu an onunla evlendi. Geride kalan psikolojisi bozuk olan çocuk da şimdi annesine dünyayı dar ediyor

Çok üzüldüm ben size, eşiniz bırakıp gitmenizi istiyor ama siz hala babama nasıl söylerim diyorsunuz. Sinirli olabilir başta bu evliliği istemiyor olabilir ama size sırtını döneceğini zannetmiyorum.

Böyle bir pislikle aynı evde yaşamayın . Çocuğunuzu da elinizden alamazlar, gururunuzu bu kadar ayak altına aldırmayın lütfen.

Mantığa bak. Başka kadının koynuna giren adamla aynı evi paylaşmak daha mantıklı tabi. Kesin kadın ayartmıştır. Adam da 3 yaşında çocuk ya kanıvermiştir.

Tüm evli erkek ilişkileri böyle olmuyor ama kadınların tümünü aklamaya çalışmanın da bir manası yok. Sizin gibi olupta evli olduğunu öğrenince ilişkiye devam eden bircok kadın da var. Bu evli adamlar tek başına yapmıyor bu pisliği, başka bir kadınla yapıyor.

Konu sahibinin muhattabı elbette kocası ama bu tarz kadınlar masum değil asla, zampara adamlara aldanmasinlar bir zahmet.

Valls bekar evli olsun benim demek istedigim ortam cok bozuldu evli falan dinlemiyor kimse bu genelleme yaptigim bu sekilde konusan kimselere lafim sucsuz kadin ve yahut erkkelere degil lütfen yanlis algilanmasin

Kimseyi akladığım yok... o yalanlara inanmayı seçenler için onlarda kendilerine o hayatı layık görüyorlar demekki den kastım metres hayatıydı zaten...

benim demek istedigimde o zaten ben kadin sadece suclu benim esim masum demedim esim suclu oldugu icin beni aglattigi icin konuyu geldim esimden muzdarip oldugum icin yoruldugum icin konu actim her ikiside suclu allah bildigi gibu yapsin ikisinide dilerim allahtan hergün dua ediyorum

iki arkadaşım vardı böyle. sevgili değil ama flört ediyorlardı. birisi doktor hocasıyla kırıştırıyordu. neden dedim. kendimi güçlü hissediyorum dedi.

adamla karısına hastanede olduğunu soylüyor. kızla odasında opüşüyor.

adamlarda arayın suçu. yalan söyleyen ortam hazırlayan onlar.

Valls bekar evli olsun benim demek istedigim ortam cok bozuldu evli falan dinlemiyor kimse bu genelleme yaptigim bu sekilde konusan kimselere lafim sucsuz kadin ve yahut erkkelere degil lütfen yanlis algilanmasin
Ben size herhangi birşey demiyorum zaten. Sizin muhattabınız eşiniz evet ama kadında evli bir erkekle birlikte olacak kadar ahlaksız. Başka bir kadın 5 aylık bir bebek var ortada. Vicdan, merhamet hicbirsey yok bu insanda.

Gidin babanızın evine yahu yazık şuan yaşadığınız şeyler, bu adam düzelmez, iyice arsizlasacak, belki evi terkedecek, psikojik baskı uygulayıp boşanmaya zorlayacak sizi. Bu duruma sokmayın kendinizi.

evet esimde suclu ama kadinda esimin evli oldugunu bile bile neden konusuoyr
Sana olanları söyleyeyim. Kocan Karun kadar zengin bir adam değilse hiçbir genç kız gidip ona metres olmayı kabul etmez.
Büyük ihtimalle eşiniz kıza "ben severek evlenmedim
Aramızda cinsellik yok
Ailem zorladı
Çocuk için duruyorum
Ayrı yatıyorum"
Gibi gibi yalanlar söylüyor ki kız bu yüzden ilişki içerisinde. Ha kızın yaptığı über yanlış ama bana göre durum böyle gelişmiştir.
Neredne biliyorsun derseniz bir kız arkadaşımın başına geldi. Adamın evli olduğunu tesadüfen öğrendiğimizde adam hemen "karımı çok sevmiyorum aramızda hiçbirşey geçmiyor ev arkadaşıyız" falan diyip arkadaşıma ağlamıştı. Sonuç karısı ikizlere 5 aylık hamileydi, bir de üzerine arkadaşıma tektaş beştaş evlenme teklifi falan etmişti. Var yani böyle adamlar.

Ekstra bir suçlu aramıyorum ama para için itibar için, güç için evli adamlarla birlikte olan kadinlara bir kadın olarak daha çok kızıyorum ben. Bu kadar mı kıymetleri yok, bu kadar mı zavvallılar?

Evlilik söz konusu olduğunda elbette evli olan taraf daha suçludur ama bu metres olan kadınları masum yada sucsuz yapmıyor.

evet esimde suclu ama kadinda esimin evli oldugunu bile bile neden konusuoyr
Evet benimde etrafımda bu durumu yaşayan kim varsa adamın söylediği karımı sevmiyorum boşanacağız yalanlarına kanan kişilerdi...

tamam da adamalrda sucluda o tip kadinlarda az degil ben yolumda düzgün yürürsem kim bana ne yaparsa yapsin umrumda olurmu ben önüme bakarim degilmi yani su kadin bi ilgi alak göstermese erkekte farkli olur bastan gelen birsey bu olmaz yani demek istedigim su erkek bi zayif nokta görüyor benim esim instada görmüs eklemis kiz neden ekledi madem gecmiste kaldi engelleseydi konusmasaydu bu böyle yrun birgün bana gecmisinden biri atsa mesqj ben terslesem konusmasam konusmam degilmi erkeklerde suclu kadinlarda kimse kimseyi zorla konusturmuyor bak kafin bile kendimi güclü hissediyorum demis femekki o da karsilik vermiski adamda ona göre davrannus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…