Yuva yıkanın yuvası olur mu?

valla esimde masum deil karsi tarafta her iki tarafta suclu mesaj atan benim esim basta karsilik veren konusanda o kiz ikiside suclu kimse masum degil esim mesaj attiysa tersleyip engelleyip konusmasaydi anlicaniz ben simdi esim suclu kiz masum duyemem

Ne yazsak anlamı olmayacak demek ki. Eşini aldatıp da çok pişman olup sürüm sürüm sürenen kimseyi görmedim. Eşiniz neden pişman olsun ki, adam sizin yanınızda kadınla mesajlasacak kadar işi açığa vurmuş. Daha ne yapsın o evden gitmeniz için? Daha arsizlasacak zamanla ve siz daha çok üzüleceksiniz. Umarım daha mantıklı düşünecek noktaya gelirsiniz.

haklisiniz fikirleriniz icin tesekkür ederim yine de

Ya o senin karşında başka birine yazıcak sende sabretceksin öylemi kınamiyorum ama
Yani olcak iş değil şaşkınlık içerisindeyim gercekten hani adamin başka bı huyu olur ufak tefek anlaşamadığında dersinki çok emek verdim sabrediyin duzelsin. Bu bambaska bişey senin nasıl miden alıyor?

midem almiyor kimseninde almaz zaten ama ne yapabilirim ha bisan diyeceksiniz biliyorum cok zor birsey kanitim olsa elimde belki daha farkli olacak ama birsey gösteremem kimseye elimde kanit olsun ustiyorum evet elle tutulur birsey degul nerden baksaniz igrenc birsey

Dusunceleriniz okadar sacmaki cocugu bahane etmeyin siz bukadar rezillige eagmen bosanmak istemiyorsunuz oylece bekliyim kocam o kizi biraksin bana donsun bizde hayatimiza devam edelim istiyosunuz. Ya olmazsa yillarca surerse yada adam bisanmak isterse ne yapicaksin? Adam baskasini seviyor asik belkide ya uzmek istemiyorum ama kafaniz hic iyi degil neden evimi ona birakayim falan filan cok yanlis dusunuyosunuz hayatinizi mahfediyorsunuz ve cocugunuzuda mutsuz bir ailede buyumek zorunda birakiyosunuz sirf kendi zayifliginiz yuzunden.

Adam gözünün içine baka baka arsızca seni aldatıyor sen de oturup ağlıyor musun güzel kardeşim? al çocuğunu git babanın elini öp, ben bir hata ettim beni de torununu da bağrına bas de. Bak gençsin şu an değil mi? Heba etme. Yazık sana da çocuğuna da. Bu adam düzelmez. Vallahi düzelmez. Bu kızı bırakır başkasına sarar, onu bırakır başkasına. Bir gün bir tanesinden çocuk da peydahlar. Hatta o kadar arsız ve yüzsüz ki alır kadını eve getirir bir odada o bir odada sen kalacaksın der. Yapma kendine bunu. Bu adam seni sevmiyor. Bu adam sana sadık değil ve de sadık kalkamayacak.

kuma olarak getirse de heralde gelecek kızdan daha iyi hizmet yaparsın ki beni daha çok sevsin diye.
öyle bir elektrik aldım yazdıklarınızdan.
ne diyim bağımlılık çok zor ve çok anlamsız bir sureç.
kocamın beni aldattığını görsem açıklamasına bile fırsat vermem.
Allah yardımcın olsun.
çok zor bir sureç ama kendine guven ya.

Ben soyleyeyim nereye varabilir mesela?
Bundan ayrilip baskasini bulabilir. Cunku adamin mayasinda bu var.
Veya hic ayrilmayip bir eli yagda bir eli balda yasayabilir. Cunku yine adamin mayasinda bu var. Duzeni bozulmuyor eve geliyor kadin var,cocuk yapili hazir,isler bitmis yemekler hazir utuler yapilmis, hizmetci tutsa hepsine para odeyecek,niye ayrilsin ki? Disardakine de bir sey diyen yok,cani istediginde ikisiyle de beraber olabiliyor nasilsa mis gibi hayat.

Yakaniza yapisacak degilim bosan ulan kadin diye. Ama gercekleri de gorun, gencliginizi bu terbiyesizi bekleyerek gecirmeyin. Onun verecegi ekmegi yerken,cocugunuza yedirirken tekrar tekrar dusunun. Oturup aglayacaginiza akilli davranin. Aldatildiginizi kanitladiginiz an kazanan siz olursunuz. Dunyaya bir daha gelmeyeceksiniz. Cocugunuz da dunyaya bir daha gelmeyecek. İyi dusunun.

Aynen sizin gibi dusunen bir komsumuz vardi yillar once. Zavalli kadin 30lu yaslarda aldatilmis. Kocasi olacak ahlaksiz evde iki cocugunu karisini birakip baska bir kadina ev acti,ondan cocuk yapti. İki tarafin da birbirinden haberi vardi. Ne birisi pes etti ne de digeri bosandi. Hala iki karili yasiyor adam, 35 sene gecti dile kolay. O kadin ha birakti ha birakacak diye bekledi 35 sene. En sonunda adam napti size soyleyeyim,nikahsiz olanla bir de yazlik aldilar ege sahilinde,isyerini de nikahli olan esinde olma iki ogluna birakti ve gitti. Sizin sonunuz da aynen boyle olabilir yazik degil mi su herife verdiginiz vereceginiz yillara emeklere?

Valla bal gibide oluyor yahu.
Siz aldatiliyorsunuz ama bosanmayi dusunmuyorsunuz. Esiniz evli ama aldatmaktan geri degil sizi dusunmuyor.. 3.sahis sizi niye umursasin ki. Keyfine bakiyordur muhtemelen.

hatasinu anlamasini istiyorum evet kadini birakip gelse affederim ama asla unutmam her zaman aklima gelir bosanup gitsem cocuguma da yazik etmis olucam öylede düsünüyorum
Affederim ama asla unutmam mı? Hanımefendi kamyon arkası sözlerle bizi değil kendinizi kandırırsınız ancak. Adam başkasının koynundan çıkıp sizinkine girecekse basbayağı unutmuş olacaksınız işte. Unutmazsanız mideniz almaz çünkü. Unutmak zorundasınız.

Size ne desek beyhude. Duvara söylesek anlar, siz anlamazsınız. Yaşayın.

Bu yorumunuza ne yazık ki katılmıyorum, aynı karakterde birçok adam da var sevgilisi olan hatta evli olan kadınlara takanlar, neler neler yapanlar, şimdi bı kadınlarda o adamların mı gitsinler peşinden ayrılmıyor ya da vicdana oynuyor diye, bakın birçok boşanma gördüm , bir çok ihanet vakasına şahit oldum, sizin söylediğiniz tipik aldatan erkek savunması, peşimden düşmedi; ee kardeşim peşinden düşmeyecek kadar sana saran kadınla ne muhabbete giriyosun,iletişimde kalıyorsun , ya da ona gösterdiğin merhametin yarısını ömrünü sana adayan kadına göstermiyorsun, mesela sizin son örneğinizden yola çıkalım, o adamın karısına takan bir adam olsa intihar ediyorum diye kadını evine çağırınsa kadında gitse, aman karımın vicdanına oynamış mı diyecek adam, ya da burada öyle bir olay anlatsak hangi bayan üye hak verir o kadına , bakın biz böyle bahanelerle erkekleri aklamaktan vazgeçelim, zamane kadınları neyse erkekleri de aynı yani kadınlar zıvanadan çıkıp erkekler edepli mi kaldı, namusun ve sadakatin kadını erkeği olmaz, malesef zamanımızda kadınlarda erkeklerde bu konuda fazla zaafiyet vermeye başladılar, şunu unutmamak gerekiyor , bekar bir insan evli bir insanı ancak evli insan ona müsade ederse yoldan çıkarabilir, yöntemler sadece bahanedir, hani diyorsunuzya meslela evli adamların vicdanına oynuyorlar diye o adam gerçekten vicdanlı olsa asıl karısına vicdanlı olur o haltı yemez.

Dizde haklısınız,bende karaktersiz erkek olduğu kadar karsktersiz kadında var demek istedim... Mayası bbozuk olan kadın erkek fark etmiyor herkes yapabiliyor

Ha gayret azicik daha ugraşin adamları iyice masum birer melek yapın hadi bakayim. Nasil kadinlar varmiş zorla ayartiyor zavalli erkekcagizlari binbir entrikayyylaa adamcagizin gozu evinden baska yeri gormuyordu oysa acidim bu adamlarrra

hatasinu anlamasini istiyorum evet kadini birakip gelse affederim ama asla unutmam her zaman aklima gelir bosanup gitsem cocuguma da yazik etmis olucam öylede düsünüyorum

Adamı affettikten sonra kendi içinizde unutmamanızın kime ne zararı var? Sizce kimin umrunda olur sizin kendi içinizde unutmamanızın? Ne bu tehdit mi? Anca kendi kendinizi yer bitirirsiniz şimdi yaptığınız şimdi. Her zaman aklınızda kalacak olan, unutmadığınız bir düşünceyle yaşamanız çok mu normal? İsteğiniz bu mu gerçekten? Çocuk bahane, ne kendinizi ne bizi kandırın. Boşanmamak için bulduğunuz kılıf çocuk. İnsanın kendine ettiğini dokuz köy birleşse edemez diye boşuna dememişler. Sayfalarca yazıldı ama sizin düşüncenizde hiçbir değişiklik yok. Hayat sizin, yaşayacak görecek hatta çekecek olan sizsiniz ne diyelim

Haklisiniz cikmazin icerisindeyim allah yardimcim olsun demekten baska birseyim yok tesekkür ederim düsünceleriniz icin

Diyeceğim şu kiiiii;Yarına kalır ama yanına kalmaz eden bulur eline fırsat geçer elbette hemen delil topla Allah büyük şaşar beşer düşer

Yani bu kadın sevgilisi değil de para karşılığı birlikte olduğu biri olsaydı halâ yuvanızı yıkanın kadın olduğunu mu yoksa eşinizin ahlaksızlığı yüzünden yıkıldığını mı(hoş, boşanmıyorsunuz da zaten, yuva sapasağlam) düşünecektiniz? Ne kolay değil mi eşinizi idare edip yalnız kadını suçlamak, toplum da bu konuda yanınızda nasıl olsa... Yalnız aynı toplum şu iğrenç görüşü de destekler unutmayın "kadın olsaydın da kocanı elinde tutsaydın!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…