Yuva yikanin yuvasi olur mu

Neriman59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
19
92
3
34
Selamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.

İyi yapmışsınız vermeyinde zaten.. Allah Yardımcınız olsun inşAllah Rabbim evladınıza şifalar versin sizi ona onuda size bağışlasın.. hiç üzülmeyin elbet bi yerden çıkar ben mutlu olmaya çalışan gördüm evet ama sonu mutlu biten çok nadirdir sanırım ki olmasınlarda zaten Bende aldatıldım ve üzerine bi çocuk yaptıklarını duydum hemde ben daha boşanmadan olmuş bu çocuk günahsızın hiç bi suçu yok ama Allah sebepsiz yere gözyaşı akıtılan insanların hesabını bırakmasın kimsenin yanına.. elbet çıkar siz canınızı sıkmayın.. alınlarında ahlaksız yazmıyor ki bileydikte evlenmeyeydik kötü tecrübe boşverin ama çocuğunuzun hakkını sonuna kadar savunun

Allah a havale edin en iyisini o bilir vakti gelince o mahluk cezasını çekecek ,hakkinizida helal etmeyin en iyisini yapmışsınız ,şimdi çok şükür aileniz destek mis önünüze bakın inşallah çocuğunuzla bı ömür mutlu olursunuz

Rabbim mazlumun ahını kimsede bırakmaz heleki kızınızın hiç bırakmaz babaya sevgiye dhaa çok muhtaç iken bırakıp sahip çıkmamışsa

kızın bir suçu yok aslında, belli ki psikolojik bir rahatsızlığı var. size ve çocuğa karşı sorumluluk duymayan eşiniz suçlu, bedduayı o hakediyor
Önce gözü dışarda olsn eşi sonra o kadın hakediyor herturlu bedduayi.

Kelimeler ile bu.kadar anlatabildim.cok acı çektim.insallah bana ettiğinin aynısını yaşarlar.hepsi.benim evladın hastanede ameliyat olurken evlenmiş.
İnanın çok üzüldüm neler hissettiğinizi en iyi anlayabilenlerden biriyimdir ama Biz unutsakta Rabbim unutmaz ilahi adalet var Rabbimin adaleti şaşmaz elbet çıkacak ve çektiklerimiz bize tecrübe olarak kalıcak herkes mutlu evlilik yuva ister onlar hem hayatımızı hem vaktimizi hem çocuklarımızın zamanlarını çaldı onlar zalim bizler mazlum siz üzülmeyin evladınız sağ onlarıda bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlar ama evladınızın hakkını sakın kimseye kar bırakmayın

Kelimeler ile bu.kadar anlatabildim.cok acı çektim.insallah bana ettiğinin aynısını yaşarlar.hepsi.benim evladın hastanede ameliyat olurken evlenmiş.
Hayat bu işte hem eşinle hem cocugunla sinavdasin,Rabbim ölmeden eşinin yaptıklarına karşılık cezasını versin bin pişman olsun ikiside inşallah,güçlü ol çocuğunda seni görüp güçlü olsun mutlu olsun , kötülük kimsenin yanına kâr kslmiyo emin ol,Rabbim çocuğunda seninde yâr yardımcıniz olsun

Allah cezalarını versin. Kesinlikle helal etme hakkını ve Allah a havale ediyorum sizi de. Ne arsız şeytanlaşmış insanlar var ya

Teşekkür ederim dedikleriniz,dualarınız icin.elimden geldigince güçlü, başı dik olmaya gayret ediyorum.Kizimin bana benim ona ihtiyacım var.zalimler icin yaşasın cehennem diyorum.sizdrn ricam dualarınıza kızım betulu de eklerseniz çok sevinirim.sifanin kimin zikrinde duasın da olduğu belli olmaz.

Benim bir tanıdığım vardı eşinin çocuğu olmuyor diye ona çok zulüm etti aldattı ve baskı kurdu kadın boşanmak istemiyordu yuvası kurtulsun istiyordu ama adam cocukda cocuk dedi e boşadı başkasıyla evlendi ama karısı ona beddua etti cooookkk. Adamın çocuğu oldu ama sakat doğdu. Bilinmez nedir ne değildir ama olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…