Ediyorum her kızımın biri baba dedigin de içini çekişin de ediyorum.kızın bir suçu yok aslında, belli ki psikolojik bir rahatsızlığı var. size ve çocuğa karşı sorumluluk duymayan eşiniz suçlu, bedduayı o hakediyor
Allah a havale edin en iyisini o bilir vakti gelince o mahluk cezasını çekecek ,hakkinizida helal etmeyin en iyisini yapmışsınız ,şimdi çok şükür aileniz destek mis önünüze bakın inşallah çocuğunuzla bı ömür mutlu olursunuzSelamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Rabbim mazlumun ahını kimsede bırakmaz heleki kızınızın hiç bırakmaz babaya sevgiye dhaa çok muhtaç iken bırakıp sahip çıkmamışsaSelamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Sagolasin.Allah yardımcın olsun..
kızın haberi vardı evladından yaşadıklarımdan.bir süre görüşmemişler sonra tekrar başlamışlar işte çok zor bir durumkızın bir suçu yok aslında, belli ki psikolojik bir rahatsızlığı var. size ve çocuğa karşı sorumluluk duymayan eşiniz suçlu, bedduayı o hakediyor
Önce gözü dışarda olsn eşi sonra o kadın hakediyor herturlu bedduayi.kızın bir suçu yok aslında, belli ki psikolojik bir rahatsızlığı var. size ve çocuğa karşı sorumluluk duymayan eşiniz suçlu, bedduayı o hakediyor
Aynen öyle ağzınıza sağlıkÖnce gözü dışarda olsn eşi sonra o kadın hakediyor herturlu bedduayi.
İnanın çok üzüldüm neler hissettiğinizi en iyi anlayabilenlerden biriyimdir ama Biz unutsakta Rabbim unutmaz ilahi adalet var Rabbimin adaleti şaşmaz elbet çıkacak ve çektiklerimiz bize tecrübe olarak kalıcak herkes mutlu evlilik yuva ister onlar hem hayatımızı hem vaktimizi hem çocuklarımızın zamanlarını çaldı onlar zalim bizler mazlum siz üzülmeyin evladınız sağ onlarıda bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlar ama evladınızın hakkını sakın kimseye kar bırakmayınKelimeler ile bu.kadar anlatabildim.cok acı çektim.insallah bana ettiğinin aynısını yaşarlar.hepsi.benim evladın hastanede ameliyat olurken evlenmiş.
Hayat bu işte hem eşinle hem cocugunla sinavdasin,Rabbim ölmeden eşinin yaptıklarına karşılık cezasını versin bin pişman olsun ikiside inşallah,güçlü ol çocuğunda seni görüp güçlü olsun mutlu olsun , kötülük kimsenin yanına kâr kslmiyo emin ol,Rabbim çocuğunda seninde yâr yardımcıniz olsunKelimeler ile bu.kadar anlatabildim.cok acı çektim.insallah bana ettiğinin aynısını yaşarlar.hepsi.benim evladın hastanede ameliyat olurken evlenmiş.
Allah cezalarını versin. Kesinlikle helal etme hakkını ve Allah a havale ediyorum sizi de. Ne arsız şeytanlaşmış insanlar var yaSelamun aleykum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?