Olmuyor işte canım kendinde yazmissin iste kız 6 kere evi terkettigine göre huzur yok evdeSelamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Kızın karakteri degild3 adam da karakter yokmuş evli adamın başka bir kadında gözü olması ayrılması ilahi adaletde nasıl ceza bulur bilemem amaSelamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Eski eşiniz tam bir karaktersiz. 17 yaşında ki bir kıza bir şey söyleyemem. Kimbilir neler yaptı neler dedi zaten kandırılmaya müsait bir yaş. 5-6 kere evden kaçmış neler yaşıyor bilmiyorum. Ayrıca reşit olmayan bir kızla ilişki kurmuş hapse girmediğine dua etsin.Selamun aleykum,
Ah mutlaka çıkar ama dünyada ama ahirette bunu bilemezsiniz siz eğer oturup ondan ahım çıktımı çıkacakmı diye beklerseniz malesef yine zarar size yaşadiklariniz hiç kolay değil bu kesin size tavsiyem kendinize zaman verin iyleştirin kendinizi siz iyleşinki eskide umrunuza gelmesin bi meşgale bulun tavsiyemSelamun aleykum,
Engelli olarak dünyaya gelen çocukların allahın bir cezası olarak dünyaya gönderildiği fikrine sahip insanlardan nefret ediyorum. Bu cümleleri yazarken konu sahibininde bir engelli çocuk annesi olduğunu göz ardı ediyorsunuz. Ayrıca sakat kelimeside o kadar iğrenç geliyor ki kulağa....Benim bir tanıdığım vardı eşinin çocuğu olmuyor diye ona çok zulüm etti aldattı ve baskı kurdu kadın boşanmak istemiyordu yuvası kurtulsun istiyordu ama adam cocukda cocuk dedi e boşadı başkasıyla evlendi ama karısı ona beddua etti cooookkk. Adamın çocuğu oldu ama sakat doğdu. Bilinmez nedir ne değildir ama olan bu
Yooo asla öyle bir şey demek istemedim engelli anne ve babası olmak gayet kutsal birşey.... Buradan böyle bir anlam çıkmış olabilir ama kadın çok zulüm görmüştü kadına senin yüzünden baba olamiyorum diye hep baskı kurup aldatıp her şeyi yapmıştı. Şimdi babaligin o kadar kolay olmadığını anlamıştır. Kendisi babalığı sadece sevip bende babayim demek olarak anlıyordu çünkü. Oysaki babalık çok ama çok kutsal ve farklı.Engelli olarak dünyaya gelen çocukların allahın bir cezası olarak dünyaya gönderildiği fikrine sahip insanlardan nefret ediyorum. Bu cümleleri yazarken konu sahibininde bir engelli çocuk annesi olduğunu göz ardı ediyorsunuz. Ayrıca sakat kelimeside o kadar iğrenç geliyor ki kulağa....
Selamun aleykum,
Kızla gorusmustum evli olduğunu biliyordu ve çocuğumu herseyi anlattımBelki kız ayrlmıştır evli diye.Eşi rahat durmamış ayrıldktan sonra da senle bi alakası yok bizim evliliğimiz zaten sorunluydu zaten sen olmasaydın da boşanacaktık deyip kızın vicdanını rahatlatmıştır.Öyle olmayadabilir kız boşanda gel demişte olabilir.Bilemiyorum kızın günahını almak istemem ama eş tam bir haysiyetsizmiş net..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?