Yuva yikanin yuvasi olur mu

Her kötülüğün cezası bu dünyada görülecek düşüncesi ahiret inancımıza ters. Ama Allah senin ahını bırakmayacaktır, Bu dünyada ya da öteki dünyada. Oldu ki mutlu görünüyorlar hiç üzme kendini. Varsa sosyal medyan kapat görme. Sen doğru ol eğri cezasını bulur

Size kötü bi haber.
Baya baya oluyor. Ben bizzat şahidim maalesef hiç yuva yıkılmamış gibi mutlu mesut yaşıyorlar. Bunun acısı nerden çıkar ne zaman çıkar bilmiyorum ama.
Boşver o şeref yoksununu.. Rabbim sana ve yavruna yardım etsin inşallah iyi insanlarla karşılaştırsın

Olmuyor işte canım kendinde yazmissin iste kız 6 kere evi terkettigine göre huzur yok evde

Annem in bir arkadasim vardi, onun torunu, bir evli adamla iliskiye baslamisti. Adamin bir cocugu vardi ve karisi ikinciyle hamileydi. Sonra bu iliski kurdugu Adam, karisindan ayrildi ve bu genc kizla evlendi. Karisi ikinci cocugunu dogururken, Adam bu genc kizla dans ve eglence klublerinde geziyordu. Asik oldugu kizla evlendi, iki cocuklari oldu ve bu ikinci karisini da baska bir genc kizla kandirmis. Cok affetti ikinci karisi cocuklari yüz<nden ama, adamdan baba olmadi. Simdi sosyal yardimla yasiyor ve hergün huzursuz.
Aldatmayla baslayan bir iliski, Aldatmayla bitiyor. Ve kaybedenler hep cocuklar oluyor.

Kızın karakteri degild3 adam da karakter yokmuş evli adamın başka bir kadında gözü olması ayrılması ilahi adaletde nasıl ceza bulur bilemem ama
Bu adam size ayak bagı olmamış ya buna şükredin
Ömrünüz bu adama heba olacagına evladınızla geçmiş buna şükredin
Son birşey iyi bir adam bulursanıx yas tutmak yerine evlenip hayatı yaşayın

Sizin ahiniz olmasa da mutlu olacaklarini dusunmuyorum kiz zaten 17 yasinda, sorunlu evden kacan bir tipmiş tam ergen yani. Saglikli dusunebildigini sanmiyorum.

Boşuna da o kiza kizmayin daha kendini dusunecek akli yokmuş, akli olsa 17 yasinda 32 yasinda adamla olmazdi. Sizi mi dusunecek basinda yeller esiyordur onun.

Ayrica ben karsidaki kadinlara asla kizmiyorum ve bunu ayrimcilik için demiyorum. Akli, gözü disarda olup sirf kadin bulamadi diye yanimda kalacak adam istemem ben, gidecek olan bir an once gitsin, akli disarda biriyle 1 dakika gecirmek istemem.

Kocalariniz sirf "baska kadin" bulamadi diye yaninizda kalsin mi istiyorsunuz anlamadim ki.

Allah elbet kötülüğü cezasız bırakmaz. Ama bu cezayı sizin göreceğiniz oh diyeceğiniz sevineceginiz vs şeklinde vermek zorunda da değil. Yaşadıklarınız zor ama hayattaki mutlulugunuzu onların cezasıni gormek üzerine kurmayın. Bu sizin de sınavınız. Allah yardımcınız olsun çocuklarınızin sizin hakkiniz enine sonunda o adamdan çıkacaktır ama nasıl ne şekilde allah bilir. İnşallah çok mutlu olursunuz bundan sonra

Eski eşiniz tam bir karaktersiz. 17 yaşında ki bir kıza bir şey söyleyemem. Kimbilir neler yaptı neler dedi zaten kandırılmaya müsait bir yaş. 5-6 kere evden kaçmış neler yaşıyor bilmiyorum. Ayrıca reşit olmayan bir kızla ilişki kurmuş hapse girmediğine dua etsin.

Ah mutlaka çıkar ama dünyada ama ahirette bunu bilemezsiniz siz eğer oturup ondan ahım çıktımı çıkacakmı diye beklerseniz malesef yine zarar size yaşadiklariniz hiç kolay değil bu kesin size tavsiyem kendinize zaman verin iyleştirin kendinizi siz iyleşinki eskide umrunuza gelmesin bi meşgale bulun tavsiyem

Engelli olarak dünyaya gelen çocukların allahın bir cezası olarak dünyaya gönderildiği fikrine sahip insanlardan nefret ediyorum. Bu cümleleri yazarken konu sahibininde bir engelli çocuk annesi olduğunu göz ardı ediyorsunuz. Ayrıca sakat kelimeside o kadar iğrenç geliyor ki kulağa....

Yooo asla öyle bir şey demek istemedim engelli anne ve babası olmak gayet kutsal birşey.... Buradan böyle bir anlam çıkmış olabilir ama kadın çok zulüm görmüştü kadına senin yüzünden baba olamiyorum diye hep baskı kurup aldatıp her şeyi yapmıştı. Şimdi babaligin o kadar kolay olmadığını anlamıştır. Kendisi babalığı sadece sevip bende babayim demek olarak anlıyordu çünkü. Oysaki babalık çok ama çok kutsal ve farklı.

Konu sahibi arkadasim yasadiklariniz cok cok uzucu ama inanin su an siz kurtulmus durumdasiniz o kiz ise yeni kurban. Kendi cocuguna babalik etmeyen 17 yasinda cocuga yan gozle bakan karaktersiz subyanci bir adamla evli. Bu adam bir anda degisip cok iyi bir koca ve baba olmayacak oyle bir mucize gerceklesmeyecek. Bu kizcagiz da ona bagimli yasayacak malesef, insallah o da "yuvasini yikip" gitmeyi, kendini kurtarmayi goze alir sizin gibi.

Kisacasi sizin eski esle herhangi bir kadinin mesut olmasi imkansiz. Ama insallah hem siz cok mesut olursunuz hem de o kiz kendini kurtarir bir sekilde o hayattan.

Kızla gorusmustum evli olduğunu biliyordu ve çocuğumu herseyi anlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…