- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi obiviyante
-
Neden insanlar eşleriyle yaşadıkları en ufak problemlerde dahi hemen boşanmaya teşvik ediliyorlar?
Genelde "Senin kocandan adam olmaz., Bu evlilik bitmiş!, Geçmiş olsun..., Bu işin sonunu göremiyorum." tarzı yorumlar okuyorum.
Israrla bu tip acımasız yorumlar yapan arkadaşların yaşadığı olayları incelediğimde eşlerinin birçok tuhaf hareketlerini tolere ettiklerine şahit oluyorum.
Kadın yıllarca kocasına bakmış burada eşinin kendisine sesini yükseltmesinden yakınan bir hanımı bildiğiniz aşağılıyor.
Bu mantıkla yola çıkarsak anne, baba, kardeş yada yakın bir arkadaşımızıda herhangi bir yanlışında hayatımızdan çıkartmamız gerekir öylemi?
Gerektiğinde boşanabilme cesaretini gösterebilmek elbette takdire şayan kanımca ama bunu bir maharet gibi göstermek, yuvası yıkılmasın diye bazı şeyleri tolere etmeye çalışan bir hanımı, bir anneyi bu durumdan yola çıkarak aşağılamaya çalışmak, hele hele buraya sıkıntısını paylaşmak için konu açan bir hemcinsimize acımasızca "Bu evlilik düzelmez!" tarzında şeyler söylemek ne kadar doğru?
canim yaaa cok dolmussun sen))))) hamilelikten bu hormonlar ust seviyyedee sen simdi bebisini dusun kendine dikkat et uzme kendini mucizeni bekle.. soykediklerinde cok cok cok ama cok haklisin o ayri )))
Neden insanlar eşleriyle yaşadıkları en ufak problemlerde dahi hemen boşanmaya teşvik ediliyorlar?
Genelde "Senin kocandan adam olmaz., Bu evlilik bitmiş!, Geçmiş olsun..., Bu işin sonunu göremiyorum." tarzı yorumlar okuyorum.
Israrla bu tip acımasız yorumlar yapan arkadaşların yaşadığı olayları incelediğimde eşlerinin birçok tuhaf hareketlerini tolere ettiklerine şahit oluyorum.
Kadın yıllarca kocasına bakmış burada eşinin kendisine sesini yükseltmesinden yakınan bir hanımı bildiğiniz aşağılıyor.
Bu mantıkla yola çıkarsak anne, baba, kardeş yada yakın bir arkadaşımızıda herhangi bir yanlışında hayatımızdan çıkartmamız gerekir öylemi?
Gerektiğinde boşanabilme cesaretini gösterebilmek elbette takdire şayan kanımca ama bunu bir maharet gibi göstermek, yuvası yıkılmasın diye bazı şeyleri tolere etmeye çalışan bir hanımı, bir anneyi bu durumdan yola çıkarak aşağılamaya çalışmak, hele hele buraya sıkıntısını paylaşmak için konu açan bir hemcinsimize acımasızca "Bu evlilik düzelmez!" tarzında şeyler söylemek ne kadar doğru?
İyi de anne baba kardeslerimiz ,eslerimizle ayni yerde olamaz ki?
Benim icin boyle.
Kaldi ki burada normal konular acilmiyor.
Esim beni aldatti,dovdu,aileme kufur etti ,saygisizlik yapti vs . Bunlarin nesine olumlu yorum yapicaz.?
Bosanmayin duzelir mi diyecez
?
cok sacma,evlenmek kadar bosanmakta hakdir. Bosanmayi bukadar tabu haline getirmeyin.
Sizin gibi dusunenler yuzunden
kadinlar bosanmaya korkuyorlar
Yapmayin.
Buraya konu açanlar ya dayak yiyor ya aldatılıyor ya da küfüre, hakarete maruz kalıyor. Ne diyelim? Aman canım boşver yıkma yuvanı mı diyelim?
Zaten kimse buradaki yorumlara bakıp boşanmıyor merak etmeyin. Tam tersi burada kocaya yüklenildikçe bir anda o koca kıymete biniyor.
Buraya konu açanlar ya dayak yiyor ya aldatılıyor ya da küfüre, hakarete maruz kalıyor. Ne diyelim? Aman canım boşver yıkma yuvanı mı diyelim?
Zaten kimse buradaki yorumlara bakıp boşanmıyor merak etmeyin. Tam tersi burada kocaya yüklenildikçe bir anda o koca kıymete biniyor.
Bunu cok gordum dogru tespit.
canim yaaa cok dolmussun sen))))) hamilelikten bu hormonlar ust seviyyedee sen simdi bebisini dusun kendine dikkat et uzme kendini mucizeni bekle.. soykediklerinde cok cok cok ama cok haklisin o ayri )))
Keşke genele yönelik olmasaydı bu konuşmanız. Bazı konularda evet size hak veriyorum ama böyle genel bir konu açınca insanlar ister istemez size tepki gösterecekler.
Çok saldırılıyor çünkü. Kadınlarımız kadınlıklarını savunmak adına hemcinslerini olabildiğince aşağılıyorlar.
Bende sizin gibi dusunuyorum haklisiniz.artik insanlarin tahammulu yok en basit seylerr bile.sorun edilmeyecek bir seye dahi aaaaaaaaa ezilme tersle bosan haddini bildir gibi yorumlar yapiliyor.bdv de baska bir konuya yorum yaptim hatunun biri hemen sinir harbi yapmis kendine yazdigimi sanmis ustune almis cvb yapistirmis.insanlar bence burada klavyeme kuvvet diyip (genelleme yapmiyorum bazilari sadece) insanlari doldurup yanlis yonlendiriyor.bence buda vebal dir.kendiniz nasil davranirsaniz karsinizfakinide oyle yonlendirin cunku bazilari gercekten fikir almak icin giriyir bu siteye
Her insanin egitim duzeyi farkli, sartlari farkli. Dogru olan bir evlilik terapistine gitmek ve o dogrultuda akil almak. Burada yapilan yorumlar ( bir kac uyenin disinda) cok saglikli degil.
Ben evli degilim sayet sorunum olsaydi kendi kendime hallederdim, hadi halletmedim bir terapisten yardim alirdim. Oldu da konu actim diyelim, bir insan bana bosan dedi diye bosanacak biri degilim ben.
INSALLAH hic bir bulantin rahatsizligin olmazzzzz dediyin gibi uslu olur bebis.... benim de ashermem mide bulantim fln olmamisdii ama simdiiiii mide yanmasindan ne uyuya biliyorum ne otura biliyorum )))))) ama bebegimi ozlemle bekliyorum ...
Sağ salim kucağına alırsın inşallah. Allah herkesin evladının ömrüne bereket versin...
Bir insan mı? Bildiğiniz üstüne çullanıyorlar konu sahibesinin. Sizi anlıyorum bu dönemlerde idealist oluyor insan. Bence evlendikten sonra bu yazdıklarınızı tekrar değerlendirin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?