Yuvalar yıkılmasın!

konuyu gerilime yükleyen bizzat sensin ya hu.

millet zıt cevaplar verince atağa geçen, saldıran da sensin
üstüne alaycı konuşan da sensin

bence de konu kapatılsın, kimsenin alaycılıgını dinlemeyelim boş yere

cümleler büyük harfle başlar. Siz yazım kurallarını daha iyi biliyormuşsunuz ama, hatırlatmak istedim.

Son düzenleme:

Ben sizi tanımıyorum hanımefendi. Beğenmediyseniz birşey yazmazsınız.

Ben sizi tanımıyorum hanımefendi. Beğenmediyseniz birşey yazmazsınız.

normal olan tanımamanız zaten ben de sizi tanımıyorum
beğenmedim tabi ki hatta konuyu kibledim ki bir an önce kapatılsın.

Ne farkınız kaldı o zaman boşan diyen insanlardan. Kimi kaale alıp kimi almayacaklarını siz söyleyebilir misiniz insanlara?
Boşan diyen insanları analiz ettiniz, konu sahiplerini analiz ettiniz. Bize bir iyilik yapın bir de açtığınız konuyu, verdiğiniz cevapları analiz edin.

Ayrıca zaten konunuz BDV'ye uygun değildi.

Son düzenleme:
enaniyetten bahsetmişsinizde.sizinde ennaniyet kokan cümleleriniz vardı...
yorumları okumaya çalıştım herkes kendi fikrini söylemiş ki açılan konuların çoğunun başlığı... eşim beni alttadı... dayak yedim yardım..... kvlidem herşeyiem karışıyor yardımm....başanıyorum.....sonunda bitti......... zaten konu sahipleri kendileri yazıyor başlıkta nedemek istediklerinin özetini.kaldıki herkesin yorumu kendini ilgilendirir siz boşanmayın dersiniz başkası boşanın der.iki tarafıda ilgilendirmez yapılan yorumlar.ayrıca cidden konunun açılış amacına anlam veremedim.örnekler göztermeliydiniz

Son düzenleme:
Tanımadığınız insanlara sen diye hitap etmeyin o zaman.

arkadaşım şu konu açmakla amacın neydi?
biz ne diyoruz sen ne diyorsun Allah aşkına?

aynı şekilde tanımadıgınız insanlarla alaycı konuşmayın saldırmayın SİZ de

bildiğin ortamı germek için konu açmış ya hu..

Son düzenleme:
Konu sahibi,senin galiba canın sıkılmış bi konu açayım demişsin.Fikirlerine karşı gelenlere katlanamayan sen,
dalga geçen sen,
insanlar kolay kolay boşan diyenine rastlamadık veya sizi dinledim boşanıyorum diye konu açanına rastlamadım dedikleri halde hala aynı tekerlemeyi söyleryen sen,
işine gelmeyince konyu kapattıran sen...

...Cidden derdin ne anlamadık ama burayı çok ciddiye alma.Sanal ortam.Merak etme kimse burdakileri dinleyip yuva yıkmaz.
Bir de bu arada şu evli olupta kendini hayat profösörü sananları anlamıyorum.Tabiki evlilik konusunda aynı çatıya girmeden bazı şeyler anlaşılamaz.Ama mesela ben,tecrübelerimi ve hayat mücadelelerimi evlenmeden önce verdim.Yani bekarken.O yüzden bekarları yabana atmayın

Evli olmakla statü atladığını sanan, bekar insanların yeterince empati kurmadığını düşünerek konusuna yorum yapmasını istemediğini üstüne basa basa söyleyen daha ileri giderek bana kız kurusu diyen, arada imla müfettişliğine de soyunan konu sahibi, bir sonraki konumuz yuvalar yıkılmasın değil, "önyargılarımız kırılsın" olsun.

Bizim kadınlarımızın kocaları çok kıymetli zaten.Kafanızı yormayın..
Eşim hergün bi kadınla ama beni çok seviyor buna eminim..Eşim dayak manyağı yaptı beni ama özünde çok iyi bir insan vs..
Ve hatta geçenlerde birinin kocası 6 aylık bebeğinin yüzünü gözünü morartmıştı.Karı hala koca derdindeydi..Pardon ç.k derdinde diyoruz biz böyle kadınlara..
Kafalarını matkapla delmiyene kadar eşlerinin kötü olduğunu düşünmüyorlar,kocaları da esasında onları çok seviyor zaten
Tatlı canınızı üzmeyin,bebeğinize yelek örün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…