- 29 Ocak 2013
- 6.066
- 578
- 198
- Konu Sahibi obiviyante
-
Konunun gerilime dönmesine hiç şaşırmadım.
İnsanlar birileri kendileri gibi düşünmediğinde hemen karşı atağa geçiyorlar. Enaniyet böyle birşey işte.
Kim ne derse desin,
Boşarım,
Kapının önüne koyarım,
Sen ne karaktersiz kadınsın vs...
Tarzında yorum yapanların büyük bir kısmı kocaları tarafından hakarete uğruyor ve egolarını burada tatmin ediyorlar.
Konu açtım yazılanlara cevap veriyorum, laf yarıştırıyor oldum, cevap vermesemde ilgisiz olacaktım.
Konu Sahibeleri;
Olur olmaz sebeplerden sizi boşanmaya teşvik etmeye çalışan insanları lütfen kale almayın. Herkesin tuzu kuru...
Site yönetiminden konumun kapatılmasını rica ediyorum. Selamlar...
şimdi şurada bir duracaksın. demek istemezdim. üyeleri yazdıklarından dolayı eleştirmeyi de sevmiyorum aslında.. kendini yazı diliyle anlatmaktan yoksun, dil bilgisi kurallarını bilmeyen biri kelime anlamı öğretmesin lütfen. herkes bir duracağı yeri bilsin lütfen.
konuyu gerilime yükleyen bizzat sensin ya hu.
millet zıt cevaplar verince atağa geçen, saldıran da sensin
üstüne alaycı konuşan da sensin
bence de konu kapatılsın, kimsenin alaycılıgını dinlemeyelim boş yere
cümleler büyük harfle başlar. Siz yazım kurallarını daha iyi biliyormuşsunuz ama, hatırlatmak istedim.
Ben sizi tanımıyorum hanımefendi. Beğenmediyseniz birşey yazmazsınız.
sana sadece gülüyorum.. hem de kahkaha ile.
normal olan tanımamanız zaten ben de sizi tanımıyorum
beğenmedim tabi ki hatta konuyu kibledim ki bir an önce kapatılsın.
Konunun gerilime dönmesine hiç şaşırmadım.
İnsanlar birileri kendileri gibi düşünmediğinde hemen karşı atağa geçiyorlar. Enaniyet böyle birşey işte.
Kim ne derse desin,
Boşarım,
Kapının önüne koyarım,
Tarzında yorum yapanların büyük bir kısmı kocaları tarafından hakarete uğruyor ve egolarını burada tatmin ediyorlar.
Konu açtım yazılanlara cevap veriyorum, laf yarıştırıyor oldum, cevap vermesemde ilgisiz olacaktım.
Konu Sahibeleri;
Olur olmaz sebeplerden sizi boşanmaya teşvik etmeye çalışan insanları lütfen kale almayın. Herkesin tuzu kuru...
enaniyetten bahsetmişsinizde.sizinde ennaniyet kokan cümleleriniz vardı...Konunun gerilime dönmesine hiç şaşırmadım.
Kim ne derse desin,
Boşarım,
Kapının önüne koyarım,
Konu Sahibeleri;
Tanımadığınız insanlara sen diye hitap etmeyin o zaman.
Tanımadığınız insanlara sen diye hitap etmeyin o zaman.
kelimelriniz ne kadar itici. kiblemek şart oldu.o kadar var mısın? Ön yargılı olsam kız kurusu olduğunu düşünürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?