- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi obiviyante
Doğrudur hanım kız, ne diyim...
hanım kiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrudur hanım kız, ne diyim...
inanmıyorum. Allah karşılaştırmasın...
bir evlilik ilk günkü gibi kalmıyor. aşk taze mi? elbette değil. ama sevgi kalıcı. sevgiyi de ayakta tutan en büyük taş saygı.
karşındaki saygı duyacaksın; seçimlerine, sevdiklerine, sevmediklerine, arkadaşlarına, onunla ilgili her kavrama..
insanlarlar birbirini bütünleştirmek için köşelerini törpülemesi lazım ama küfür, hakaret, sonrasında şiddet varsa saygı nerede kaldı? ya da her geçen gün azalıp elinde bir şey kalamadığı zaman bu taşın yeri neyle dolacak?
eşinin de hakları var demek; "sen küfretmeseydin dayağı yemeyecektin" mi demek?
hanım kiz. Iyi mi bu, kotu mu biri aydinlatsin beni lutfen. :))
Tabiki bu demek değil, bu durumda size şunu demek istiyorsunuz "Küfür etsende tepki görmeyeceksin, o zaman devam..."
aslen Trabzonluyum ama Konya' da sizin yaşınızdaki kızlara hanım kız derler. İyi birşey yani
...
Konu sahibi haklısın ben de seninle aynı düşüncedeyim ..
Buraya genellikle yakınlarına anlatamayacağı ya da henüz anlatamayacağı sorunlar üzerine konu açılıyor
İnsanlar genelde şok anında ya da biraz sakinleşince yazıyor ve öncelikle paylaşmak istiyor ,kimse bu benim hayatım alın buyrun ne yapacağımı bana söyleyin demez
Değişik fikirler ,yorumlar ister
Ikı yorumcu tipi var ki beni güldürüyor :)
1-Madem boşanmayacaktın neden kocanın telefonunu karıştırdın :)) pes diyorum ..yorumsuz bırakıyorum
2-Ne kadar gurursuz bir kadınsın bu adamla halen evlisin :))
Ve tahmin ediyorum bunları söyleyenlerin çoğu bekar genç kızlar hani hayatı sadece kitaplardan ve dizilerden görenler ...
Yasimi bilmeden hanim kiz demen nahos. Bilsen eminim hanim kiz demezdin.Bence onyargilarin cok fazla, bunlardan kurtulsan iyi olur. Iyi gunler .
![]()
bazı doğruların medeni durumla ilgisi nedir ki?
değişen dünya ile artık evlenmeyen bir sürü kadın var hepimizin çevresinde vardır. o halde onları hayat görüşü eksik kalıyor. illa insanın başından evlilik mi geçmesi lazım kitapların teorik olması için?
Bence eğer bir evlilikte;fiziksel ve sözel şiddet var ise,ihanet var ise...
Eşinin ailesinden her türlü psikolojik şiddeti görüp "kocası" tarafından korunamıyorsa kadın,bu durum karşısın da kesinlikle "boşan" derim ve diyorum.
Buda en çok gezen mi bilir okuyan mı gibi oldu...
siz insanların ne dertlerle uğraştıgını neler yaşadıgını nereden biliyorsunuz ki hayatı şunlardan bunlardan ibaret görenler diye küçümsüyorsunuz?Konu sahibi haklısın ben de seninle aynı düşüncedeyim ..
Buraya genellikle yakınlarına anlatamayacağı ya da henüz anlatamayacağı sorunlar üzerine konu açılıyor
İnsanlar genelde şok anında ya da biraz sakinleşince yazıyor ve öncelikle paylaşmak istiyor ,kimse bu benim hayatım alın buyrun ne yapacağımı bana söyleyin demez
1-Madem boşanmayacaktın neden kocanın telefonunu karıştırdın :)) pes diyorum ..yorumsuz bırakıyorum
Ve tahmin ediyorum bunları söyleyenlerin çoğu bekar genç kızlar hani hayatı sadece kitaplardan ve dizilerden görenler ...
Benim bildiğim de doğru bildiğini söylersin arkadaş
İlla onu yapacak , kendi hayatında uygulayacak güç sende olmayabilir , mesela şiddet görüp boşanamazsın ama hem cinsine bunu önerebilirsin . BU iki yüzlülük değil bana göre . Elbette kendi hayatını masallar prensesi gibi göstermeden bunu yapabiliyorsan
Burada kimse adliyede boşanma dava dosyaları artsın diye özel bir çaba sarfetmez , ya da bir dizi değil ki izlediğimiz konu ekşın kazansın diye boşan denilsin de sonunu seyredelim . Zaten bir çok konu açıldığı yerde kalıyor , konu sahibi gelip , evet arkadaşlar sizi dinledim ve ayrıldım demiyor .
Evet arada gayri ciddi mesajlar ya da öneriler oluyor ama onuda elemek konu sahibinin işi . Aksi halde forumda konu açmak büyük risk.