Yuvam için ALLAH CC rızası için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kisaca bahşet belki biraz rahatlarsın. Üstü kapalı anlatmak istersen burda seni
Keske dua basligina acilsaydi yani sorunu anlatsaniz daha doğru cevaplar gelirdi bence esi biriyle görüşüyor aman kocami biri ayartmasin yuvasina dönsün düşüncesinde zira yeni dogum yapmış bir kadının kocasi yaninda olur. Değilse yuvayi yikan baskalari degil, buna musaade eden kocasıdir.
Bu nasıl bi düşünce tarzı anlamadım

Kardeşim komik bi durum yok inan etmek istemiyorsan inancınız yoksa bari insanların zorda oldugunu anlayın
Bence de hiç komik değil! 24 saat miş.. Böyle sahih olmayan hiç bir şeye inanmıyorum! Allah ile aranızı her daim iyi tutun, gönülden dua edin, gerisi gelir zaten. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin.

Adam tam bir şarlatan! Videosunuz izletip izlenme sayısını artırma çabası mı bu?

Hastalık için dua ettireni gördüm de, bu size de biraz saçma gelmiyor mu? Anlamını bile bilmediğimiz kelimeleri söyleyip Allahı sizin yuvanızı dağıtmamaya ikna mı edeceğiz?

Adam tam bir şarlatan! Videosunuz izletip izlenme sayısını artırma çabası mı bu?

Hastalık için dua ettireni gördüm de, bu size de biraz saçma gelmiyor mu? Anlamını bile bilmediğimiz kelimeleri söyleyip Allahı sizin yuvanızı dağıtmamaya ikna mı edeceğiz?
Bilmediginiz kelimeler ALLAH CC isimleri

Yani diyor ki şair,belki elin kadini ahlaksız ve fettan lakin senin kocan da ak kaşık değil.Ozetle içinde olmasa oda alıp başını gitmez.İgne sana çuvaldız karşıya..Sadece çuvaldız olmaz..

Yani neye göre dua edeceğiz?
Öyle havadan mi?
Aldatiyorsa ya da dayak varsa Allah kurtarsin diye edilir.
Ayrılmak istiyorsanız yolunuz açık olsun, işleriniz kötüyse Allah rastgetirsin diye.
Ne bileyim kötü kaynana mevzusuysa Allah ıslah etsin diye..
Var da var yani..
Ama sözle duanın yanında fiili dua daha önemli.
Yani asıl siz ne yapacaksınız?
Ne yönde yol vereceksiniz hayatınıza?

Valla hanimefendi burasi BDV yani bir derdim var bölümü dolayısıyla biz de kendimizce derdiniz hakkında çıkarım yapip yorumluyoruz çünkü siz anlatmiyorsunuz uzun hikaye diye geçiştiriyorsunuz!
Ben de dedim ki baska bir kadin yüzünden yuva yıkılıyorsa orada suç kadinda değil esinizdedir. 4 cocuk dogururken iyi güzel de, koca gidince de suç baskasinin değil yani
Burada derdinizi anlatmazsaniz derman bulamazsiniz dua istiyorsaniz dua basligina acin konunuzu diyoruz

Yani neye göre dua edeceğiz?
Öyle havadan mi?
Aldatiyorsa ya da dayak varsa Allah kurtarsin diye edilir.
Ayrılmak istiyorsanız yolunuz açık olsun, işleriniz kötüyse Allah rastgetirsin diye.
Ne bileyim kötü kaynana mevzusuysa Allah ıslah etsin diye..
Var da var yani..
Ama sözle duanın yanında fiili dua daha önemli.
Yani asıl siz ne yapacaksınız?
Ne yönde yol vereceksiniz hayatınıza?
Yuvamı bozulmasın diye istedm
Valla hanimefendi burasi BDV yani bir derdim var bölümü dolayısıyla biz de kendimizce derdiniz hakkında çıkarım yapip yorumluyoruz çünkü siz anlatmiyorsunuz uzun hikaye diye geçiştiriyorsunuz!
Ben de dedim ki baska bir kadin yüzünden yuva yıkılıyorsa orada suç kadinda değil esinizdedir. 4 cocuk dogururken iyi güzel de, koca gidince de suç baskasinin değil yani
Burada derdinizi anlatmazsaniz derman bulamazsiniz dua istiyorsaniz dua basligina acin konunuzu diyoruz
burayo kullanmayı bilmşyordum kusura bakmayın nasılöjapatacammonuda bilmiyorum

Eee isimlerini tek tek okuyunca gururu okşanıp ne istersek yapıyor muymuş Allah?

Biraz mantık. Bunun adı inanç değil, saçmalık!

Videoyu izlemedim. Böyle linkleri açmıyorum ancak rica ediyorum bir inançtan söz ederken daha saygılı olalim.

Allahin isimleriyle , Esmasiyla dua edildiğinde bir çok hayırlı kapılar açılır. Bununla ilgili bir çok hadisi şerif ve tecrübeler vardır.
Müslüman degilseniz bile karşılıklı saygı önemlidir.

Bunu tartışacak yer burası değildir .

Yıvam dagıtmak isteyen biri var çok zordayım kardeşim dua et bana lütfen🤲🤲

Yuvanızı dağıtmak isteyen eşiniz değilse neden dağılsın?
Böyle şeylere harcadığınız zamanı karı-koca oturup sorunlarınızı çözmeye harcayın. Siz sorunlarınızı çözemiyorsanız kim ya da hangi yöntem yardım edebilir size?

Video eklemeden acsaydınız keşke konuyu.
Bilen bilmeyen konuşuyor çünkü.

Allah yardımcınız olsun.
Dualar haricinde ne sorun yaşıyorsaníz eşinizle çözmeye çalışın. Yuvayı dağıtmak isteyen asıl kişi eşinizse hakkınızda hayırlısı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X