Yuvam için ALLAH CC rızası için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuvamı bozulmasın diye istedm
Ya tamam bozulmasın da eşiniz dayakciysa ya da aldatiyorsa niye edeyim ki?
Çaresiz kalmış olabilirsiniz ama siz bir şekilde harekete geçmiş olsanız biz de o yönde duamızı eder iyi dilekte bulunuruz.
Ne bileyim ben belki adam sizden çekiyor da bıkmış gitmek istiyor.
Olayı bilsek diyorum yani.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama?

Eee isimlerini tek tek okuyunca gururu okşanıp ne istersek yapıyor muymuş Allah?

Biraz mantık. Bunun adı inanç değil, saçmalık!
Zikir de İslamda ibadettir. Bu neyin küçümsemesi? Inanmazsanız bu dine mensup olmazsınız. Saçma da bulabilirsiniz. Bu yaptığınız eleştiri ya da açık sözlülük değil hadsizlik.

İsmi Azamı benim için yaparmısınız yuvam dagılacak 4çocugum var en küçühü 2 aylık ALLAH CC rızası için arkadaşlar durumum acil 🤲🤲😢😢 Yuvamı bozmak isteyenlere ALLAH CC fırsat vermesin🤲🤲🤲
İşin açıkçası İsmi Azamı nedir bilmiyorum 🙈 . Allah hakkınızda hayırlısını versin demek daha uygun olur bence ...

Adamdaki tipe bak 🤮🤮 bunlardan medet umuyorsunuz. Yazık. Bu din tüccarlarından nedir bu ülkenin çektiği?

Soytarı işte milleti kandırıyorlar . Sakal bırakınca cübbe giyince hocayım diye çıkıyorlar millet de inanıyor

Dua edecekse etsin millet etsin ama böyle tiiplere prim vermesin

İsmi Azamı benim için yaparmısınız yuvam dagılacak 4çocugum var en küçühü 2 aylık ALLAH CC rızası için arkadaşlar durumum acil 🤲🤲😢😢 Yuvamı bozmak isteyenlere ALLAH CC fırsat vermesin🤲🤲🤲
Arkadaşlar sagolu ama herhalde ayrılmak istesem dua istemem sua eden arkadaşlara teşkkğr ederim ama inanın kötü haldeydimmi sadece destek istwdim bunun için eleşrieilecegimi inanın düşünemedim

Arkadaşlar sagolu ama herhalde ayrılmak istesem dua istemem sua eden arkadaşlara teşkkğr ederim ama inanın kötü haldeydimmi sadece destek istwdim bunun için eleşrieilecegimi inanın düşünemedim
Burda çok dua isteyen oluyor, katılmamama rağmen hanımların birbirine desteği çok hoşuma gidiyor, hiçbiride böyle tepki almadı. Saçma bir adamı koymususuz videoyla dua istiyorsunuz.

Biraz sakin olun önce. Mesajı okuyunca hep bir ağızdan dua ettiğimizi ve yuvanın düşsel biçimde kurtulduğunu kurdum. Öyle bir panik tonu. Koşun yangın var gibi. Dağılacağı varsa dağılır kız kardeşim. Kadere de inanmalısın.
Aynen yani.
Evlenmek gibi boşanmak da helal sonuçta.
Boşanan için dünyanın sonu gelmiş olmamalı.
Vardır bir hayır diyebilmeli insan.

Allah gönlünüze göre versin ısrarla soylemediginiz konu her neyse...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X