- 21 Mart 2019
- 14
- 3
- 86
- 28
- Konu Sahibi Seriismail
-
Yazınızdan pek bir şey anlaşılmıyor ama böyle bir adamla evli kalıp ne yapacaksınız allah aşkına?5 yıli bitirdik evlilikte 6.yilimiza girdik eşimle aramizda cok büyük ikimizin halledemeyecegi hic bir sorunumuz olmadi bu zamana kadar. Her izne geldigimizde beni ailemin evine getirdiğinde kendi ailesj yüzünden hic bir zmn aglatmadan goturmedi hep agladm ama bn onun ailesindeyken her ne istiyorsa yaptm kendjne de ailesine de kimse saygida kusur etmedim ama bnm aileme gekince hep problem cikiriolar eşimin ailesi en sonki olayimizda annesi esime boşa karini ya karin ya ben demis benm aileme iftiralar attilar bana heo iftiralar attilar bu sefer hepsini kanitladm esime ama yinede esim bana inanmiyr bosanma evresine getirdiler bizi annesi surekli bnmle ilgili hep esimi dolduruyor surekli esimde hic birsey demiyr bnm karim benm cocugm deyip hic bizi koruyup sahip cikmiyor simdide aileleri bir araya getrcm dior konuşsunlar ondan sonra vercekmis kararini sanki sadece kendi isterse bitck yada devam edecek gibi evlilik ya kaynanam olacak kadn oglma buyu yapildigindan şüpheleniorz benm ailemden hic bu buyu kelimesini bile duymadm ilk defa bunlarda duydm sok oldm hepimiz aileck soklardayiz esim ne derse ailesi inaniyr halbuki kendiside biliyor bana hep diodu biz aileme yakın olsaydik coktan bosanirdik die ama neden böyle yapior esim bilmiyrm insaniz hepimizin hatalari olur bn demiyrm ki bn hatasizim bnmde var elbette kimse dört dörtlük degil ama bu kadri oes dedirtti artk dayanamiyrm bir tanede allah bağışlasın oglm var ne yapcm bilmiyrm Lut yardm edin ...
Siz, bir araya gelmeye gerek yok bence de bitsin demeden çözülmez. Eşiniz birey olamamış.5 yıli bitirdik evlilikte 6.yilimiza girdik eşimle aramizda cok büyük ikimizin halledemeyecegi hic bir sorunumuz olmadi bu zamana kadar. Her izne geldigimizde beni ailemin evine getirdiğinde kendi ailesj yüzünden hic bir zmn aglatmadan goturmedi hep agladm ama bn onun ailesindeyken her ne istiyorsa yaptm kendjne de ailesine de kimse saygida kusur etmedim ama bnm aileme gekince hep problem cikiriolar eşimin ailesi en sonki olayimizda annesi esime boşa karini ya karin ya ben demis benm aileme iftiralar attilar bana heo iftiralar attilar bu sefer hepsini kanitladm esime ama yinede esim bana inanmiyr bosanma evresine getirdiler bizi annesi surekli bnmle ilgili hep esimi dolduruyor surekli esimde hic birsey demiyr bnm karim benm cocugm deyip hic bizi koruyup sahip cikmiyor simdide aileleri bir araya getrcm dior konuşsunlar ondan sonra vercekmis kararini sanki sadece kendi isterse bitck yada devam edecek gibi evlilik ya kaynanam olacak kadn oglma buyu yapildigindan şüpheleniorz benm ailemden hic bu buyu kelimesini bile duymadm ilk defa bunlarda duydm sok oldm hepimiz aileck soklardayiz esim ne derse ailesi inaniyr halbuki kendiside biliyor bana hep diodu biz aileme yakın olsaydik coktan bosanirdik die ama neden böyle yapior esim bilmiyrm insaniz hepimizin hatalari olur bn demiyrm ki bn hatasizim bnmde var elbette kimse dört dörtlük degil ama bu kadri oes dedirtti artk dayanamiyrm bir tanede allah bağışlasın oglm var ne yapcm bilmiyrm Lut yardm edin ...
ne yazdığınız hiç anlaşılmıyor nasıl yardım edelim?5 yıli bitirdik evlilikte 6.yilimiza girdik eşimle aramizda cok büyük ikimizin halledemeyecegi hic bir sorunumuz olmadi bu zamana kadar. Her izne geldigimizde beni ailemin evine getirdiğinde kendi ailesj yüzünden hic bir zmn aglatmadan goturmedi hep agladm ama bn onun ailesindeyken her ne istiyorsa yaptm kendjne de ailesine de kimse saygida kusur etmedim ama bnm aileme gekince hep problem cikiriolar eşimin ailesi en sonki olayimizda annesi esime boşa karini ya karin ya ben demis benm aileme iftiralar attilar bana heo iftiralar attilar bu sefer hepsini kanitladm esime ama yinede esim bana inanmiyr bosanma evresine getirdiler bizi annesi surekli bnmle ilgili hep esimi dolduruyor surekli esimde hic birsey demiyr bnm karim benm cocugm deyip hic bizi koruyup sahip cikmiyor simdide aileleri bir araya getrcm dior konuşsunlar ondan sonra vercekmis kararini sanki sadece kendi isterse bitck yada devam edecek gibi evlilik ya kaynanam olacak kadn oglma buyu yapildigindan şüpheleniorz benm ailemden hic bu buyu kelimesini bile duymadm ilk defa bunlarda duydm sok oldm hepimiz aileck soklardayiz esim ne derse ailesi inaniyr halbuki kendiside biliyor bana hep diodu biz aileme yakın olsaydik coktan bosanirdik die ama neden böyle yapior esim bilmiyrm insaniz hepimizin hatalari olur bn demiyrm ki bn hatasizim bnmde var elbette kimse dört dörtlük degil ama bu kadri oes dedirtti artk dayanamiyrm bir tanede allah bağışlasın oglm var ne yapcm bilmiyrm Lut yardm edin ...
Diyemezler malesef. Bu sebepten zaten böyle adamlar biniyor tepelerine.Kesinlikle aç davayı, senin gibi memeden kesilmemiş bir adamı bu saatten sonra ben istemiyorum, yeter sıkıldım de.
Allah için bir de.
Bak nasıl kuzu kuzu yola gelecek.
Evet, yazdıklarından bile o kadar belli ki sinmişliği... O yüzden Allah adı verdim.Diyemezler malesef. Bu sebepten zaten böyle adamlar biniyor tepelerine.
6 yıldır adam sizi tanıyamamış neyin bekleyişi bu5 yıli bitirdik evlilikte 6.yilimiza girdik eşimle aramizda cok büyük ikimizin halledemeyecegi hic bir sorunumuz olmadi bu zamana kadar. Her izne geldigimizde beni ailemin evine getirdiğinde kendi ailesj yüzünden hic bir zmn aglatmadan goturmedi hep agladm ama bn onun ailesindeyken her ne istiyorsa yaptm kendjne de ailesine de kimse saygida kusur etmedim ama bnm aileme gekince hep problem cikiriolar eşimin ailesi en sonki olayimizda annesi esime boşa karini ya karin ya ben demis benm aileme iftiralar attilar bana heo iftiralar attilar bu sefer hepsini kanitladm esime ama yinede esim bana inanmiyr bosanma evresine getirdiler bizi annesi surekli bnmle ilgili hep esimi dolduruyor surekli esimde hic birsey demiyr bnm karim benm cocugm deyip hic bizi koruyup sahip cikmiyor simdide aileleri bir araya getrcm dior konuşsunlar ondan sonra vercekmis kararini sanki sadece kendi isterse bitck yada devam edecek gibi evlilik ya kaynanam olacak kadn oglma buyu yapildigindan şüpheleniorz benm ailemden hic bu buyu kelimesini bile duymadm ilk defa bunlarda duydm sok oldm hepimiz aileck soklardayiz esim ne derse ailesi inaniyr halbuki kendiside biliyor bana hep diodu biz aileme yakın olsaydik coktan bosanirdik die ama neden böyle yapior esim bilmiyrm insaniz hepimizin hatalari olur bn demiyrm ki bn hatasizim bnmde var elbette kimse dört dörtlük degil ama bu kadri oes dedirtti artk dayanamiyrm bir tanede allah bağışlasın oglm var ne yapcm bilmiyrm Lut yardm edin ...
Ne ailen ne de sen esin ve ailesi ile muhatap olmayın, dik durun sakın yalvarmayın Eğer kararı verdiysen boşanma davası aç anlaşmalı boşanalım de kalsın öyle ortada , bu süreçte asla yalvaran ağlayıp sızlayan taraf olmayın, görün peşinizde pervane olacak , tabi ben böyle adamı yanimda tutmazdım ama yinede sizin bileceğiniz bişey...5 yıli bitirdik evlilikte 6.yilimiza girdik eşimle aramizda cok büyük ikimizin halledemeyecegi hic bir sorunumuz olmadi bu zamana kadar. Her izne geldigimizde beni ailemin evine getirdiğinde kendi ailesj yüzünden hic bir zmn aglatmadan goturmedi hep agladm ama bn onun ailesindeyken her ne istiyorsa yaptm kendjne de ailesine de kimse saygida kusur etmedim ama bnm aileme gekince hep problem cikiriolar eşimin ailesi en sonki olayimizda annesi esime boşa karini ya karin ya ben demis benm aileme iftiralar attilar bana heo iftiralar attilar bu sefer hepsini kanitladm esime ama yinede esim bana inanmiyr bosanma evresine getirdiler bizi annesi surekli bnmle ilgili hep esimi dolduruyor surekli esimde hic birsey demiyr bnm karim benm cocugm deyip hic bizi koruyup sahip cikmiyor simdide aileleri bir araya getrcm dior konuşsunlar ondan sonra vercekmis kararini sanki sadece kendi isterse bitck yada devam edecek gibi evlilik ya kaynanam olacak kadn oglma buyu yapildigindan şüpheleniorz benm ailemden hic bu buyu kelimesini bile duymadm ilk defa bunlarda duydm sok oldm hepimiz aileck soklardayiz esim ne derse ailesi inaniyr halbuki kendiside biliyor bana hep diodu biz aileme yakın olsaydik coktan bosanirdik die ama neden böyle yapior esim bilmiyrm insaniz hepimizin hatalari olur bn demiyrm ki bn hatasizim bnmde var elbette kimse dört dörtlük degil ama bu kadri oes dedirtti artk dayanamiyrm bir tanede allah bağışlasın oglm var ne yapcm bilmiyrm Lut yardm edin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?