- 21 Mart 2019
- 14
- 3
- 86
- 28
- Konu Sahibi Seriismail
-
Delil topluyorum kesinlikle hic bir msjimi silmiyrm arayanlarida ses kaydina aliyrmBence delıl toplayın .Eşiniz bıyetı bozmuş .Gecınmek ısteyen bole yapmaz.Sen delıl topla .Ses kaydı vs.Allah ne verdıyse .Sen sakin kal ama .Sureklı boşanacam dıyen eştennkoca olmuyor
Teşekkür ederim yorumunuz icin ıste insanlari bilemiyrsnz ki taniyamiyrsnz içine girip aynı evde yaşamadan ama bu sözünüzu bundan sonraki hayatimda gercktn uygulycmBabasının otoriterinden, anasının memesinden, arkadaş kümesinden ayrışamayanla evlenmeyin. Evlilik her seyden önce birey olmayı, bagımlı olmadan baglı olmayı gerektirir.
Ne bu böyle gurursuz gurursuz kendinizi acıklama cabaları? İstenmiyorsunuz bosanın.
Eşind sen büyü yapsaydın şimdi seni dinliyor olurdu. Muhtemelen büyü yapan anası neden dersen adam bilincini kaybetmiş. Aileme yakın olsak ayrılırdık diyen adam şimdi onların ağzına bakıyorsa vardır orda bi iş. Hem bi erkek başkasının lafıyla karı boşamaz5 yıli bitirdik evlilikte 6.yilimiza girdik.eşimle aramizda cok büyük ikimizin halledemeyecegi hic bir sorunumuz olmadi bu zamana kadar. Her izne geldigimizde beni ailemin evine getirdiğinde kendi ailesj yüzünden hic bir zmn aglatmadan goturmedi. Hep agladm ama bn onun ailesindeyken her ne istiyorsa yaptm. Kendine de ailesine de kimse saygida kusur etmedim. Bnm aileme gelince hep problem cikiriolar eşimin ailesi. En sonki olayimizda annesi esime boşa karini ya karin ya ben demis. Benm aileme iftiralar attilar bana hep iftiralar attilar bu sefer hepsini kanitladm .Ama yinede esim bana inanmiyr. Bosanma evresine getirdiler bizi. Annesi surekli bnmle ilgili hep esimi dolduruyor. Esimde hic birsey demiyr bnm karim benm cocugm deyip hic bizi koruyup sahip cikmiyor. Şimdide aileleri bir araya getrcm dior. Konuşsunlar ondan sonra vercekmis kararini sanki sadece kendi isterse bitck yada devam edecek gibi evlilik. Kaynanam olacak kadn oglma buyu yapildigindan şüpheleniorz diyor. Benm ailemden hic bu buyu kelimesini bile duymadm. İlk defa bunlarda duydm sok oldm. Hepimiz aileck soklardayiz. Esim ne derse ailesi inaniyr, halbuki kendiside biliyor. Bana hep diodu biz aileme yakın olsaydik coktan bosanirdik. Ama neden böyle yapior esim bilmiyrm. İnsaniz hepimizin hatalari olur. Ben demiyrm ki bn hatasizim bnmde var elbette. Kimse dört dörtlük degil ama bu kadri pes dedirtti. Artk dayanamiyrm. Bir tanede allah bağışlasın oglm var ne yapcm bilmiyrm Lut yardm edin ...
Bende böyle dusunuyrm ben ilk defa buyu filan esimin ailesinden duydm. Demekki boyle seylerle ilgileniyorlar ki kendileri bize iftira atiyorlarEşind sen büyü yapsaydın şimdi seni dinliyor olurdu. Muhtemelen büyü yapan anası neden dersen adam bilincini kaybetmiş. Aileme yakın olsak ayrılırdık diyen adam şimdi onların ağzına bakıyorsa vardır orda bi iş. Hem bi erkek başkasının lafıyla karı boşamaz
Aynen öyle. Bak ben sana bişey diyim. Gizli mabed diye bir site var gir siteye yöneticileri var şimdi isimleri aklıma gelmiyor. Özelden iletisime geç. Size bakım yapsınlar. Biri bisey yapmışmı,yapılmışsa iptal ettir. Bide yıldızlarınıza baktır düşükse yükselttir. Ayrıca kitleme işlemleri var birdaha kimse size bisey yapamaz. Bu arada siteye nereden girersen gecmisi temizle. Eşin falan görür gerçekten bana büyü yaptın demesinBende böyle dusunuyrm ben ilk defa buyu filan esimin ailesinden duydm. Demekki boyle seylerle ilgileniyorlar ki kendileri bize iftira atiyorlar
Bende böyle dusunuyrm ben ilk defa buyu filan esimin ailesinden duydm. Demekki boyle seylerle ilgileniyorlar ki kendileri bize iftira atEşind sen büyü yapsaydın şimdi seni dinliyor olurdu. Muhtemelen büyü yapan anası neden dersen adam bilincini kaybetmiş. Aileme yakın olsak ayrılırdık diyen adam şimdi onların ağzına bakıyorsa vardır orda bi iş. Hem bi erkek başkasının lafıyla karı boşamaz
Linki var mi tam sitenin bulamadm ben farkli seyler cikioAynen öyle. Bak ben sana bişey diyim. Gizli mabed diye bir site var gir siteye yöneticileri var şimdi isimleri aklıma gelmiyor. Özelden iletisime geç. Size bakım yapsınlar. Biri bisey yapmışmı,yapılmışsa iptal ettir. Bide yıldızlarınıza baktır düşükse yükselttir. Ayrıca kitleme işlemleri var birdaha kimse size bisey yapamaz. Bu arada siteye nereden girersen gecmisi temizle. Eşin falan görür gerçekten bana büyü yaptın demesin
BakimBende böyle dusunuyrm ben ilk defa buyu filan esimin ailesinden duydm. Demekki boyle seylerle ilgileniyorlar ki kendileri bize iftira at
Linki var mi tam sitenin bulamadm ben farkli seyler cikio
Harf hatası yapmışım. "...."Bende böyle dusunuyrm ben ilk defa buyu filan esimin ailesinden duydm. Demekki boyle seylerle ilgileniyorlar ki kendileri bize iftira at
Linki var mi tam sitenin bulamadm ben farkli seyler cikio
Onun sıse soledıgı seylerınde ses kaydını alın .Delil topluyorum kesinlikle hic bir msjimi silmiyrm arayanlarida ses kaydina aliyrm
Çocuğu bahane etmeyinBunuda dusunuyrm ama şöyle de dusunuyrm son bir şans cocugum icin cocugm anne ve babasiz buyumesin bana demesin ilerde anne babamla hic mi olmadi denemediniz mi demesin istyrm son şans cocugm icin bn kaldiramiyrm artk bu hayati esimin ailesini kaldiramiyrm
Velevki eşinize öyle bir şey yapılmış olsun,Linki var mi tam sitenin bulamadm ben farkli seyler cikio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?