- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Oha diyorum! Hangi kafalardasınız?! Bu en kötüsü, aile birliği içinde, aynı yastığa başkoyulan insandan bahsediyorsunuz.senin namusuna laf atan eşin başkası değil niye okadar yükseldin
Aaaa canım siz de bir şey bilmiyorsunuz, çünkü onlar "özünde çok iyi"Ben burdaki bazı kadınları anlamiyorum eşlerini dibine kadar şikayet ediyorlar olumsuz yorum gördüklerinde aslında öyle değil şöyle demeye
başlıyorlar.iyilik meleği oluyor eşler birden.
E tamam iste, millet de yasattiklarina dayanarak sayip sövüyor, aklini başına al diye konusuyor..İçinizden ne geliyorsa söyleyin ben sadece içimi dökmek istedim gözüm köryaşattıklarını rabbim bilir
İçinizden ne geliyorsa söyleyin ben sadece içimi dökmek istedim gözüm köryaşattıklarını rabbim bilir
Namus diyince gözüm döndü gayette yerindeydi onu yapmasaydım bitirmeye cesaret edemezdim en azından cesaret topladımYerinde verilmeyen tepkiler yersiz tepkiler doğurur.
Bakınız çaydanlığı fırlatma vakası çok yersiz ve haksız ama birikimlerinizin patlaması.
Aşk böyle bir şey değil. Hep bir tarafın huyuna gitmek kendini adamak değil. Isteklerinizi ortada buluşturmayı öğrenmeden mutlu olamazsınız.
Tamam çık çıkmasına ama ailen de eşin gibi camdan bakma olaylarına bile karşı çıkan, eşini haklı bulan insanlarsa onlar da seni suçlayacak o zaman buna hazır ol. Hazır ol dememdeki maksat, laflarını duy ama asla kendi doğrundan vazgeçip de ailem haklı galiba deme. Ailenin kafanı yikamasına izin verme yani. Kocanın yaptıklarının tek bir doğru tarafı yok. Ve sen o evden uzaklaşmadıkça da çok seviyorum, ölüyorum modundan çıkamazsın.Babamı bekliyorum birazdan cikicam
Gitmeyeceğini bildiği için git diyor.Biraz dik ve gururlu olmanı tavsiye ediyorum.Nerden başlayacağımı bilmiyorum altı senelik evliliğim bitiyor eşime o kadar çok aşığım ki gözüm kör. Çocuğumuz olmuyor (oldu ama kürtajla sonlandı bir tanesi üç sene önce) memleketimden başka şehire taşındık iki sene önce buraya geldiğimden beri dünyayı bana zindan etti. Neymiş beni insanlardan koruyormus gunesliklerim 7/24 camdaydi Bi şekil açtım kimseyle konuşmama izin vermedi bitek telefonunla uğraş benimle konuşma dedi tek isteğim Bi evlat tüp bbege gidelim dedim uğraşamam dedi burda çok bunaldım memlekete gitmek istedim kafa dağıtmak için geçen gün yok gitme gideceksen bile birlikte gider döneriz oda ne zaman olur bilmem dedi hep geçiştirdi en son bu akşam konu açtım babam geliyor onunla birlikte gideyim iki hafta içinde dönerim diye başladı yok efendim gidip dönersen beni kaybedersin çok değişirim. Yok efendim namus diye bisey kalmamış o namus diyince gözüm döndü sen ne diyorsun diye çaydanlık yanımdaydı aldım üniteye fırlattım cami kırılmış başladı işte ben boşanmak istiyorum diye bende dedim ben boşamak istemiyorum darlandım anla yanliz kalmaktan bunaldım. Tüp bebeğe gidelim devlette daha çok aşama var diye aşılama süreci nerden baksan bir seneyi bulur. Yok anlamıyor tutturdu yarın benden sonra çık git diye gitmek istemiyorum yuvam yıkılsın istemiyorum ama çok bunaldım kaldıramıyorum gözüm kapalı aşığım her yaptığına susuyorum gitsem bile ailem benimle perişan olur. Kimseden bisey beklemiyorum sadece içimi dökmek istedim yazım yanlışlarım varsa kusura bakmayın
En çok tilt olduğum durum. Artık özünde iyi söz öbeği kafama kazındı sayelerinde. Hatırlayınca bir gülme geliyor.Ben burdaki bazı kadınları anlamiyorum eşlerini dibine kadar şikayet ediyorlar olumsuz yorum gördüklerinde aslında öyle değil şöyle demeye
başlıyorlar.iyilik meleği oluyor eşler birden.
'' Benle konuşma '' demek '' Sana katlanamıyorum sevmiyorum ama evi temizleyen, yemek yapan, canım istediğinde yatağıma girecek biri lazım; ta ki ben daha iyi bir köle bulana kadar. '' demek.Şoktayım.. keşke yaşadığınız şeyin evlilik olmadığını ortada bir yuva olmadığını ve hayatınız boyu sürecek bir ızdırap için direttiğinizi azıcık olayın dışından bakıp görebilseniz...
Cam açma, benle konuşma(bunu hiç anlamadm) babanla gitme namusuna sahip çıkamazsın, bebek falan uğraşamam... al bu telefonun, bu su, bu da yemek ve ben ihtişamlı varlığımla her gün bu evi şenlendireceğim bunlarla yetin demiş beyfendi. Ve size göre herşey normal.. cidden diyorum ben birini kendmden soğutmak evlilikten vazgeçen taraf olmasını sağlamak için azını yaparım fazlasını yapamam. Eşiniz sizi sev mi yor.
Allah akıl fikir versim bacım sana. Aklın yok mu senin? Hem yalnız kalmaktan bunaldım diyorsun, kocam benimle uğraşma benimle konuşma dedi diyorsun, kimseyle konuşturmuyor, herşeye hayır diyor, ailemşn yanına göndermiyor diyorsun hatta hayatı zindan ediyor sana eziyet ettiğini söylüyorsun, senden boşanmak istediğini de söylüyorsun birde çok aşığım, seviyorum boşanmak istemiyorum diyorsun bu nasıl bir çelişki??? Adam seni sevmiyor, seni sevmeyen sana eziyet eden birinden birde çocuk yapmak için uğraşıyorsun, sizin gibi bencil insanları anlayamıyorum, böyle darmadağın, sevgi, huzur olmayan, olmamış aileye çocuk getirmenin vebalini nasıl taşıyacaksın, o çocuğun hayatını nasıl mahvedeceğinin farkında mısın?? Çocuk bu oyuncak değil. Adam boşanmak istiyor, çocuk istemiyor. Sen hala deli gibi çocuk istiyorum kocamı seviyorum diyorsun. Rabbimin neden size çocuk vermediğinin farkında değil misin?? O adamdan boşanmalısın, boşanmak sana şuan çok zor gelecrk ama emin ol boşandıktan sonra öyle bir rahatlayacaksın ki, unutman kolay olacak. Şimdi bağlanma sendromu yaşıyorsun, senin ki aşk filan değil.Nerden başlayacağımı bilmiyorum altı senelik evliliğim bitiyor eşime o kadar çok aşığım ki gözüm kör. Çocuğumuz olmuyor (oldu ama kürtajla sonlandı bir tanesi üç sene önce) memleketimden başka şehire taşındık iki sene önce buraya geldiğimden beri dünyayı bana zindan etti. Neymiş beni insanlardan koruyormus gunesliklerim 7/24 camdaydi Bi şekil açtım kimseyle konuşmama izin vermedi bitek telefonunla uğraş benimle konuşma dedi tek isteğim Bi evlat tüp bbege gidelim dedim uğraşamam dedi burda çok bunaldım memlekete gitmek istedim kafa dağıtmak için geçen gün yok gitme gideceksen bile birlikte gider döneriz oda ne zaman olur bilmem dedi hep geçiştirdi en son bu akşam konu açtım babam geliyor onunla birlikte gideyim iki hafta içinde dönerim diye başladı yok efendim gidip dönersen beni kaybedersin çok değişirim. Yok efendim namus diye bisey kalmamış o namus diyince gözüm döndü sen ne diyorsun diye çaydanlık yanımdaydı aldım üniteye fırlattım cami kırılmış başladı işte ben boşanmak istiyorum diye bende dedim ben boşamak istemiyorum darlandım anla yanliz kalmaktan bunaldım. Tüp bebeğe gidelim devlette daha çok aşama var diye aşılama süreci nerden baksan bir seneyi bulur. Yok anlamıyor tutturdu yarın benden sonra çık git diye gitmek istemiyorum yuvam yıkılsın istemiyorum ama çok bunaldım kaldıramıyorum gözüm kapalı aşığım her yaptığına susuyorum gitsem bile ailem benimle perişan olur. Kimseden bisey beklemiyorum sadece içimi dökmek istedim yazım yanlışlarım varsa kusura bakmayın
Merhametli değil, narsist, ayrıca babanızla memlekete gitmek istediniz diye size namussuz diyecek kadar da alçak bir insan, size bunu dedi ve siz hala onu sevdiğinizi söylüyorsunuz, hastasınız siz hasta.Daha anlatamadığım bir çok şey var gözümü onunla açtım onu sevdim vazgeçemiyorum merhametlidir ama katlanamıyorum artık
Eğer o baba babaysa o herifin içinden geçer. Aksi halde baba demem ben ona.Merhametli değil, narsist, ayrıca babanızla memlekete gitmek istediniz diye size namussuz diyecek kadar da alçak bir insan, size bunu dedi ve siz hala onu sevdiğinizi söylüyorsunuz, hastasınız siz hasta.
Aynen..Eğer o baba babaysa o herifin içinden geçer. Aksi halde baba demem ben ona.
Lütfen söylediklerinize dikkat edin babamın bu olaydan haberi bile yok ben sadece seninle gitmek istiyorum dedim tamam kızım dedi babam beni öyle sıkacak bir insan değil sadece eşim onlara karşı assiri iyi görünüyor ve ben ister istemez kötü oluyorum çıktım artık bittiEğer o baba babaysa o herifin içinden geçer. Aksi halde baba demem ben ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?