Yuvam yıkılıyor 😔

Yerinde verilmeyen tepkiler yersiz tepkiler doğurur.
Bakınız çaydanlığı fırlatma vakası çok yersiz ve haksız ama birikimlerinizin patlaması.
Aşk böyle bir şey değil. Hep bir tarafın huyuna gitmek kendini adamak değil. Isteklerinizi ortada buluşturmayı öğrenmeden mutlu olamazsınız.

İçinizden ne geliyorsa söyleyin ben sadece içimi dökmek istedim gözüm kör yaşattıklarını rabbim bilir

Ay kızma ama yani ezik misiniz bu ne ya üf sinirlendim kusura bakma yani çocukta yok bağlayacak kör olacak ne var adam seni tapulu malı sanıyor çek oraya çek buraya.

Namus diyince gözüm döndü gayette yerindeydi onu yapmasaydım bitirmeye cesaret edemezdim en azından cesaret topladım

Babamı bekliyorum birazdan cikicam
Tamam çık çıkmasına ama ailen de eşin gibi camdan bakma olaylarına bile karşı çıkan, eşini haklı bulan insanlarsa onlar da seni suçlayacak o zaman buna hazır ol. Hazır ol dememdeki maksat, laflarını duy ama asla kendi doğrundan vazgeçip de ailem haklı galiba deme. Ailenin kafanı yikamasına izin verme yani. Kocanın yaptıklarının tek bir doğru tarafı yok. Ve sen o evden uzaklaşmadıkça da çok seviyorum, ölüyorum modundan çıkamazsın.
Sana bundan sonraki süreçten bahsetmek istiyorum biraz. İlk günler çok zor olacak. Geri dönmek de isteyeceksin arayıp konuşmak da. Bu düşünceler kriz gibi ara ara seni yoklayacak. Ama sen bu hislerine yenik düşmemelisin. Yenik düşersen geri dönersin ve herşeye yeniden başlarsın. Aynı şeyler tekrar eder. Ben de evden ayrıldım bir ay oluyor. Şu an kendimi daha iyi hissediyorum. Belki bir ay sonra çok daha iyi olacağım. Yeter ki kocanın etki alanından çık ve beyninde bıraktığı o hastalıklı düşüncelerden kurtulmaya çalış. Bu evre alkol, sigara, uyuşturucu bırakma evresi gibi. Krizleri atlatırsan sonrasında cok iyi olacaksın. Lütfen dirayetli ol.

Gitmeyeceğini bildiği için git diyor.Biraz dik ve gururlu olmanı tavsiye ediyorum.

Bence depresyona girmişsin eşinde anlayışsız davranmış empati kurma kabiliyeti yok biraz öküz tarafı fazla ömür boyu çekilir mi bilmem ama seviyorsan çekersin katı geneleksel aile yapısı sahip olunca boşanma öyle kolay olmaz

Ben burdaki bazı kadınları anlamiyorum eşlerini dibine kadar şikayet ediyorlar olumsuz yorum gördüklerinde aslında öyle değil şöyle demeye
başlıyorlar.iyilik meleği oluyor eşler birden.
En çok tilt olduğum durum. Artık özünde iyi söz öbeği kafama kazındı sayelerinde. Hatırlayınca bir gülme geliyor.

'' Benle konuşma '' demek '' Sana katlanamıyorum sevmiyorum ama evi temizleyen, yemek yapan, canım istediğinde yatağıma girecek biri lazım; ta ki ben daha iyi bir köle bulana kadar. '' demek.

Allah akıl fikir versim bacım sana. Aklın yok mu senin? Hem yalnız kalmaktan bunaldım diyorsun, kocam benimle uğraşma benimle konuşma dedi diyorsun, kimseyle konuşturmuyor, herşeye hayır diyor, ailemşn yanına göndermiyor diyorsun hatta hayatı zindan ediyor sana eziyet ettiğini söylüyorsun, senden boşanmak istediğini de söylüyorsun birde çok aşığım, seviyorum boşanmak istemiyorum diyorsun bu nasıl bir çelişki??? Adam seni sevmiyor, seni sevmeyen sana eziyet eden birinden birde çocuk yapmak için uğraşıyorsun, sizin gibi bencil insanları anlayamıyorum, böyle darmadağın, sevgi, huzur olmayan, olmamış aileye çocuk getirmenin vebalini nasıl taşıyacaksın, o çocuğun hayatını nasıl mahvedeceğinin farkında mısın?? Çocuk bu oyuncak değil. Adam boşanmak istiyor, çocuk istemiyor. Sen hala deli gibi çocuk istiyorum kocamı seviyorum diyorsun. Rabbimin neden size çocuk vermediğinin farkında değil misin?? O adamdan boşanmalısın, boşanmak sana şuan çok zor gelecrk ama emin ol boşandıktan sonra öyle bir rahatlayacaksın ki, unutman kolay olacak. Şimdi bağlanma sendromu yaşıyorsun, senin ki aşk filan değil.

Daha anlatamadığım bir çok şey var gözümü onunla açtım onu sevdim vazgeçemiyorum merhametlidir ama katlanamıyorum artık
Merhametli değil, narsist, ayrıca babanızla memlekete gitmek istediniz diye size namussuz diyecek kadar da alçak bir insan, size bunu dedi ve siz hala onu sevdiğinizi söylüyorsunuz, hastasınız siz hasta.

Merhametli değil, narsist, ayrıca babanızla memlekete gitmek istediniz diye size namussuz diyecek kadar da alçak bir insan, size bunu dedi ve siz hala onu sevdiğinizi söylüyorsunuz, hastasınız siz hasta.
Eğer o baba babaysa o herifin içinden geçer. Aksi halde baba demem ben ona.

Eğer o baba babaysa o herifin içinden geçer. Aksi halde baba demem ben ona.
Lütfen söylediklerinize dikkat edin babamın bu olaydan haberi bile yok ben sadece seninle gitmek istiyorum dedim tamam kızım dedi babam beni öyle sıkacak bir insan değil sadece eşim onlara karşı assiri iyi görünüyor ve ben ister istemez kötü oluyorum çıktım artık bitti

duruma bakılırsa zaten bir yuvanız yokmuş ki. adam size saygı duymayarak gayet net belli etmiş bunu. gayet güzel manipüle etmiş, siz çaydanlıkla vitrin camı kırmışsınız, bunun üzerine de sizi haksız çıkarıp boşanmak istemiş.
böyle bir karakterden kurtulmak hayattaki şansınız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…