Yuvam yıkılıyor 😔

Adam diyor ben boşanmak istiyorum sen diyosun çocuk yapalım

Sence mantıklı mı yaptıkların?
Zaten hayatı sana zindan etmiş. Bu kadar aşk da fazla

Her şeyi anlatın ki ortada olmayan yuva için üzülmesin babanız.

Ben genel konuştum, babanız için demedim. Söylemişsiniz zaten babanızın bilmediğini. Ama sizce de artık babanızın birşeyleri bilmesi gerekmiyor mu? Yoksa eşinize geri dönme ihtimali mi alıkoyuyor sizi? Normal bir baba kızına iffetsizlik iması yapılan bir evde kızını tutmaz çünkü. Üstelik sizin babanız sizi memlekete tatile götürdü diye eşiniz size o çirkin lafları etmiş. Bizim de iki kızımız var, eşimi o durumda düşünemiyorum, parçalar o herifi.

Peki söyle düşünün ben babama daha evdeyken söyleseydim kavga çıkardı birinden biri yaralanirdi adım gibi biliyorum ama ben hiç bisey demeden gitsem orda anlatsam daha mantıklı değil mi ne diye olay büyüsün en fazla boşanma protokolünü imzalarım herkes yoluna bakar

Neden böyle bir hayatı seçiyorsunuz ve birfe çocuk isteyip onu mahkum etmek. Benim babamda esiniz tarzında bi adam. Küçücük çocukken bile ölmeye dua ederdim. Annemi öldürmekle bizi öldürmekle tehdit ettiği için gidemedi annem ama ona bile kiziyorum. Annemde korktum belki düzelir dedim hep diyor düzelmedi. Daha da kötü oldu. Iki kardeş ikimizde çok erken sigaraya başladık. Hele kızlar için baba ne demek tahmin edersiniz. Yapmayın bunu ilk kendiniz için. Bu adamlar düzelmiyor. Suan annemi aldatıyor ama kıyameti koparamiyorum annemlere bisey yapar diye. Susamiyorum yediremiyorum annemin kuzeninin eşiyle aldatıyor çünkü. Duyulsa kıyamet kopacak ama kıyametin bize olmasından korkuyorum. Kusura bakmayın ama hakkınız yok zorunlulugunuz da

Benim içime doğdu, bu adam sizi boşamaz. Sizi boşamaz ise korkarım siz de onu boşamazsınız. Toksik bir evliliğin içinde tıkılı kalırsınız. Herşeyi geçtim, eğer çocuk istiyorsanız bu adamı boşayıp, terapi alıp önünüze bakmanız lazım. Normal birini bulup hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz, bu adam ile olmaz. Olmamalı ya, bu adama çocuk vermemelisiniz. Kendinizi düşünmüyor iseniz dünyayı düşünün.

İçinizden ne geliyorsa söyleyin ben sadece içimi dökmek istedim gözüm kör yaşattıklarını rabbim bilir

Gözü kör olan bu yazdıklarınızı yazamaz.

Bütün olumsuzlukları bir bir sıralamamışsınız.
Neresi körlük bunun.

Onur ve kendinize kıymet varsa boşanma davasını açar kurtulursunuz.

Hem hapis hayatı var, zerre kıymet yok, üstünü de aile olduğunuzun farkında değil.

Sizde gözüm kör ne yapayım, üstüne de çocuk sahibi olmak için kendimi paralıyorum diyorsunuz.

Bunun adı başka bir şey , ötesi yok.

O kişi senin baban. Ne hakla gidemezsin der..
Hep böyle daha fenaydı annesi ailesi de devredeydi şimdi herkesten uzağız kendi yetiyor
Ee peki bu adam hep böyle ise hangi akla hizmet çocuk istiyorsun.bir de tüp bebek diye ısrar ediyorsun.anlamak mümkün değil

O kişi senin baban. Ne hakla gidemezsin der..
Ee peki bu adam hep böyle ise hangi akla hizmet çocuk istiyorsun.bir de tüp bebek diye ısrar ediyorsun.anlamak mümkün değil
Çocuk olursa düzelir diye düşünüyor, belli.

Of içim darlandı sizin şu değmeyecek adamlara olan aşkınızdan. Bu kadar yüceltmeyin şu adamları

Çocuk olursa düzelir diye düşünüyor, belli.
Birisi çıksın bana düzelen birisini örnek versin ,kendimi camdan atacağım
Çocuk, o kadar sihirli bir dernek olsa idi; boşanma olmazdı,içki içen içkiyi bırakırdı,kumar oynayan bırakırdı,insanlar karı kız peşinde koşmazdı. Safsata bunlar.bazıları da inanıyor

Seni istemeyeni sen sakin isteme. Hazir cocuk da olmamis. Haa oyle mi de cek git. Fazla taviz vermissin sanki sen bu adama. Dedikleri yapılıyor diye daha da fazla baski kurmus daha da fazlasını istemiş. Sana güveni yok mi da seni istemiyor

Tek bir hayatınız var ve onu bu şekilde mi yaşamak istiyorsunuz. Bence kendinize değer verin biraz.

Sizin bu adamdan bosanmayacaginiza o kadar eminim ki.Keşke yanılsam.Keşke bir kez hepimiz yanilsak ancak siz bu adama bağımlısınız boşanma kararı almazsınız.Eninde sonunda o eve geri döneceğinizi düşünüyorum

Namus deyince deliriyor, esir hayatından beter bir hayat yaşarken sadece sıkılıyor.
Yalnız kalmaktan bunaldım demiş. Tüp bebeğe gidelim demiş.
Haklı, oyalanacak bir şey lâzım, playstation fiyatları son gümrük zamlarından sonra uçtu.

Ama Allah'a şükür, güneşlikler açılmış. Güneşlik mühim.

Aaa... Son sayfada, bitti artık demiş, çıktım demiş. Yahu güneşlikler açılmıştı, nereye ?

Dönersen ıslik çal.

Daha anlatamadığım bir çok şey var gözümü onunla açtım onu sevdim vazgeçemiyorum merhametlidir ama katlanamıyorum artık
Bi tek sana merhameti yok herhalde..işte böyle adamlara sesınınızı cıkarmıyosunuz kendılerını Bı halt sanıyorlar.. Bosver yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…