Sakın geri dönmeyin. Ki kocanız asla istemiyor sizi unutmayın.Babamı bekliyorum birazdan cikicam
Nerden başlayacağımı bilmiyorum altı senelik evliliğim bitiyor eşime o kadar çok aşığım ki gözüm kör. Çocuğumuz olmuyor (oldu ama kürtajla sonlandı bir tanesi üç sene önce) memleketimden başka şehire taşındık iki sene önce buraya geldiğimden beri dünyayı bana zindan etti. Neymiş beni insanlardan koruyormus gunesliklerim 7/24 camdaydi Bi şekil açtım kimseyle konuşmama izin vermedi bitek telefonunla uğraş benimle konuşma dedi tek isteğim Bi evlat tüp bbege gidelim dedim uğraşamam dedi burda çok bunaldım memlekete gitmek istedim kafa dağıtmak için geçen gün yok gitme gideceksen bile birlikte gider döneriz oda ne zaman olur bilmem dedi hep geçiştirdi en son bu akşam konu açtım babam geliyor onunla birlikte gideyim iki hafta içinde dönerim diye başladı yok efendim gidip dönersen beni kaybedersin çok değişirim. Yok efendim namus diye bisey kalmamış o namus diyince gözüm döndü sen ne diyorsun diye çaydanlık yanımdaydı aldım üniteye fırlattım cami kırılmış başladı işte ben boşanmak istiyorum diye bende dedim ben boşamak istemiyorum darlandım anla yanliz kalmaktan bunaldım. Tüp bebeğe gidelim devlette daha çok aşama var diye aşılama süreci nerden baksan bir seneyi bulur. Yok anlamıyor tutturdu yarın benden sonra çık git diye gitmek istemiyorum yuvam yıkılsın istemiyorum ama çok bunaldım kaldıramıyorum gözüm kapalı aşığım her yaptığına susuyorum gitsem bile ailem benimle perişan olur. Kimseden bisey beklemiyorum sadece içimi dökmek istedim yazım yanlışlarım varsa kusura bakmayın
Her şeyi anlatın ki ortada olmayan yuva için üzülmesin babanız.Lütfen söylediklerinize dikkat edin babamın bu olaydan haberi bile yok ben sadece seninle gitmek istiyorum dedim tamam kızım dedi babam beni öyle sıkacak bir insan değil sadece eşim onlara karşı assiri iyi görünüyor ve ben ister istemez kötü oluyorum çıktım artık bitti
Ben genel konuştum, babanız için demedim. Söylemişsiniz zaten babanızın bilmediğini. Ama sizce de artık babanızın birşeyleri bilmesi gerekmiyor mu? Yoksa eşinize geri dönme ihtimali mi alıkoyuyor sizi? Normal bir baba kızına iffetsizlik iması yapılan bir evde kızını tutmaz çünkü. Üstelik sizin babanız sizi memlekete tatile götürdü diye eşiniz size o çirkin lafları etmiş. Bizim de iki kızımız var, eşimi o durumda düşünemiyorum, parçalar o herifi.Lütfen söylediklerinize dikkat edin babamın bu olaydan haberi bile yok ben sadece seninle gitmek istiyorum dedim tamam kızım dedi babam beni öyle sıkacak bir insan değil sadece eşim onlara karşı assiri iyi görünüyor ve ben ister istemez kötü oluyorum çıktım artık bitti
Peki söyle düşünün ben babama daha evdeyken söyleseydim kavga çıkardı birinden biri yaralanirdi adım gibi biliyorum ama ben hiç bisey demeden gitsem orda anlatsam daha mantıklı değil mi ne diye olay büyüsün en fazla boşanma protokolünü imzalarım herkes yoluna bakarBen genel konuştum, babanız için demedim. Söylemişsiniz zaten babanızın bilmediğini. Ama sizce de artık babanızın birşeyleri bilmesi gerekmiyor mu? Yoksa eşinize geri dönme ihtimali mi alıkoyuyor sizi? Normal bir baba kızına iffetsizlik iması yapılan bir evde kızını tutmaz çünkü. Üstelik sizin babanız sizi memlekete tatile götürdü diye eşiniz size o çirkin lafları etmiş. Bizim de iki kızımız var, eşimi o durumda düşünemiyorum, parçalar o herifi.
Benim içime doğdu, bu adam sizi boşamaz. Sizi boşamaz ise korkarım siz de onu boşamazsınız. Toksik bir evliliğin içinde tıkılı kalırsınız. Herşeyi geçtim, eğer çocuk istiyorsanız bu adamı boşayıp, terapi alıp önünüze bakmanız lazım. Normal birini bulup hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz, bu adam ile olmaz. Olmamalı ya, bu adama çocuk vermemelisiniz. Kendinizi düşünmüyor iseniz dünyayı düşünün.Peki söyle düşünün ben babama daha evdeyken söyleseydim kavga çıkardı birinden biri yaralanirdi adım gibi biliyorum ama ben hiç bisey demeden gitsem orda anlatsam daha mantıklı değil mi ne diye olay büyüsün en fazla boşanma protokolünü imzalarım herkes yoluna bakar
İçinizden ne geliyorsa söyleyin ben sadece içimi dökmek istedim gözüm köryaşattıklarını rabbim bilir
Ee peki bu adam hep böyle ise hangi akla hizmet çocuk istiyorsun.bir de tüp bebek diye ısrar ediyorsun.anlamak mümkün değilHep böyle daha fenaydı annesi ailesi de devredeydi şimdi herkesten uzağız kendi yetiyor
Çocuk olursa düzelir diye düşünüyor, belli.O kişi senin baban. Ne hakla gidemezsin der..
Ee peki bu adam hep böyle ise hangi akla hizmet çocuk istiyorsun.bir de tüp bebek diye ısrar ediyorsun.anlamak mümkün değil
Birisi çıksın bana düzelen birisini örnek versin ,kendimi camdan atacağımÇocuk olursa düzelir diye düşünüyor, belli.
Nerden başlayacağımı bilmiyorum altı senelik evliliğim bitiyor eşime o kadar çok aşığım ki gözüm kör. Çocuğumuz olmuyor (oldu ama kürtajla sonlandı bir tanesi üç sene önce) memleketimden başka şehire taşındık iki sene önce buraya geldiğimden beri dünyayı bana zindan etti. Neymiş beni insanlardan koruyormus gunesliklerim 7/24 camdaydi Bi şekil açtım kimseyle konuşmama izin vermedi bitek telefonunla uğraş benimle konuşma dedi tek isteğim Bi evlat tüp bbege gidelim dedim uğraşamam dedi burda çok bunaldım memlekete gitmek istedim kafa dağıtmak için geçen gün yok gitme gideceksen bile birlikte gider döneriz oda ne zaman olur bilmem dedi hep geçiştirdi en son bu akşam konu açtım babam geliyor onunla birlikte gideyim iki hafta içinde dönerim diye başladı yok efendim gidip dönersen beni kaybedersin çok değişirim. Yok efendim namus diye bisey kalmamış o namus diyince gözüm döndü sen ne diyorsun diye çaydanlık yanımdaydı aldım üniteye fırlattım cami kırılmış başladı işte ben boşanmak istiyorum diye bende dedim ben boşamak istemiyorum darlandım anla yanliz kalmaktan bunaldım. Tüp bebeğe gidelim devlette daha çok aşama var diye aşılama süreci nerden baksan bir seneyi bulur. Yok anlamıyor tutturdu yarın benden sonra çık git diye gitmek istemiyorum yuvam yıkılsın istemiyorum ama çok bunaldım kaldıramıyorum gözüm kapalı aşığım her yaptığına susuyorum gitsem bile ailem benimle perişan olur. Kimseden bisey beklemiyorum sadece içimi dökmek istedim yazım yanlışlarım varsa kusura bakmayın
Bi tek sana merhameti yok herhalde..işte böyle adamlara sesınınızı cıkarmıyosunuz kendılerını Bı halt sanıyorlar.. Bosver yaaDaha anlatamadığım bir çok şey var gözümü onunla açtım onu sevdim vazgeçemiyorum merhametlidir ama katlanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?