Yuvam yıkılmak üzere

Edaaslan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
10
3
1
37
Merhaba okadar çaresiz o kadar çıkmaza girdim ki eşimin ailesi yüzünden kıskançlıkları yüzünden ailemiz yok oluyor. 1 senelik evliyiz eşim ailesine çok düşkün değildi aileside ona ama evlendikten sonra herşey değişti ailesi ne yapsa gözüne batmıyor eşimin ne varki bunda oluyor ama benim ailemin en ufak bişeyi pireyken deve yapıyor yani eşimin annesinin söylediği görümcemin söylediği laflar yeri geliyor kırıyor susuyorum eşim anlar zannediyorum ama onun gözünde ne olacak diyor bizim evliliğimizi resmen onlar yönetiyor şimdi 6 aylık hamileyim 15 gün önce artık dayanamayıp babamın evine geldim eşim ailesi yüzünden benide oğlunuda silmiş görümcem yüzünden hamileliğimin ilk aylarında şiddet bile gördüm ama konuştukları herzaman haklı olan eşim ve ailesi ben ve ailem herzaman şuclu eşimlede konuşuldu yuvana sahip çık diye ama maalesefki yine ailem demiş hamileyim oğlunu bile sormamış hamile oldugum için güçlü durmaya çalışıyorum ama çok canım yanıyor çok sizce ne yapmalıyım ?

Herkes dört dörtlük değil benim herşeyi dörtlük dörtlük yapmam isteniyor bizi bidaha hiç arayıp sormıcak artık bunu kabullenmem gerekiyor galiba çok severek evlendik biz oysaki

Merhaba okadar çaresiz o kadar çıkmaza girdim ki eşimin ailesi yüzünden kıskançlıkları yüzünden ailemiz yok oluyor. 1 senelik evliyiz eşim ailesine çok düşkün değildi aileside ona ama evlendikten sonra herşey değişti ailesi ne yapsa gözüne batmıyor eşimin ne varki bunda oluyor ama benim ailemin en ufak bişeyi pireyken deve yapıyor yani eşimin annesinin söylediği görümcemin söylediği laflar yeri geliyor kırıyor susuyorum eşim anlar zannediyorum ama onun gözünde ne olacak diyor bizim evliliğimizi resmen onlar yönetiyor şimdi 6 aylık hamileyim 15 gün önce artık dayanamayıp babamın evine geldim eşim ailesi yüzünden benide oğlunuda silmiş görümcem yüzünden hamileliğimin ilk aylarında şiddet bile gördüm ama konuştukları herzaman haklı olan eşim ve ailesi ben ve ailem herzaman şuclu eşimlede konuşuldu yuvana sahip çık diye ama maalesefki yine ailem demiş hamileyim oğlunu bile sormamış hamile oldugum için güçlü durmaya çalışıyorum ama çok canım yanıyor çok sizce ne yapmalıyım ?

Bebeğine sarıl annesi o seninle beraber herşeyi hissediyor sana dön dönme diyemem vebal alamam zamana bırak herşeyi görürsün zaten sen bebeğine kendine iyi bak sen üzülürsen oda hisseder

Bebeğine sarıl annesi o seninle beraber herşeyi hissediyor sana dön dönme diyemem vebal alamam zamana bırak herşeyi görürsün zaten sen bebeğine kendine iyi bak sen üzülürsen oda hisseder

6 aydır oda çekiyor benle çok asık suratlı bır oğlumuz olacak bizim ama babası çoktan vazgeçmiş bizden

Bende 2 yıllık evliyim aynı şeyleri yaşadım dayanamayıp hamileyken gittim ailemin yanina geri döndüm sonra oğlum 6 günlükken daha beterini yaşadım yine gittim ailemin yanına şuan 2 yıl oldu onlar duruldu gorumcem de benim ahimi aldigi için kendi evliliğin den başka bisey dusunemiyo zamanla duzeliyo canım benim ailenin yanında iyici dusin taşın sakın bebeğinde kendinde zarar verecek karar verme bana hamileligimde çok stres yaşattılar oğlum erken dogdu. Unutma oğlundan ve senden kıymetli kimse yok

6 aydır çekiyorum bu sıkıntıları hamile değilmişim gibi davranıldı doktorum erken doğum riskin var dedi onda bile inanmadı eşimde aileside umursamadı beni ve şuan kimsenin umrunda değilim aileside eşimde ne arıyor ne soruyor geri dönsem yine eziyetleri bana olacak çünkü eşim tek benim hatalarımı görüyor

Madem babanızın evinde geldiniz kii en doğrusunu yapmışınız.
Eşiniz barışmaya yanaşınca herşeyden emin olmadan dönmeyin derim.
Yahu noluyor bu kocalara bekarken analarının babalarının yüzlerini akşam yemeğinden yemeğine gören adamlar evlenince süt kuzusu oluyorlar... :(

Madem babanızın evinde geldiniz kii en doğrusunu yapmışınız.
Eşiniz barışmaya yanaşınca herşeyden emin olmadan dönmeyin derim.
Yahu noluyor bu kocalara bekarken analarının babalarının yüzlerini akşam yemeğinden yemeğine gören adamlar evlenince süt kuzusu oluyorlar... :KK43:

Oğlumuz olacak Allahın izniyle bizimde bizde aile olacaktık ama eşimin umrunda değilim ailemde ailem

6 aydır çekiyorum bu sıkıntıları hamile değilmişim gibi davranıldı doktorum erken doğum riskin var dedi onda bile inanmadı eşimde aileside umursamadı beni ve şuan kimsenin umrunda değilim aileside eşimde ne arıyor ne soruyor geri dönsem yine eziyetleri bana olacak çünkü eşim tek benim hatalarımı görüyor
İnan benide aramadilar ama çevre baskısı gordukten sonra peşine dusuyolar . Aramasinlar sadece bebeğine konsantre ol biliyorum çok zor seçiyosun hayaller kurup evleniyorsun sonra huzursuzluk oluyo. Ama herşey allahtan geliyo bunu bilir bunu söylerim ya sabır ya selamet de bebeğine orgu or (. Eline tığ almamış kisiuim hamileyken orgu ormeyi öğrendim) saçını değiştir kasını değiştir ne biliyom kafani dağıtacak birşeyler yap . Evlat kocadan daha değerli inan

eşimin hiçbir akrabası yok biz sülale olarak genişiz beni birazda bu yüzden vuruyorlar karnı burnunda akrabaları cevresi kınar diye düşünüyorlar yapamaz baba evinde babam evime göndermedi diye de babamı suclamışlar peki siz nasılsınız şuan nasıl düzeldiniz zaman gercekten herşeyin ilacımı hergün dua ediyorum Aile olalım diye ama eşim şuan bizi görmek istemiyor

Hic uzulme. Kasma kendini. Bebegine odaklan.

Senin durumunu yasayan bi tanidigim vardi. Yeni evliydiler. Adam birden anaci oldu. Kizin hayatini mahvettiler.

Kiz, cocuguyla baba evine dondu. Catir catir bosadi adami. Sonra adamin ailesi hic umursamadi oglunu. Adam yanliz kaldi. Cok pisman oldu. Ailem yuzunden karimdan oldum diye dert yandi herkese. Kac kere gitti kapisina. Kadin affetmedi. Ohh olsun ona.

Simdi hep ailesini sucluyor sizin yuzunuzden karim gitti diye..

Sizinki de it gibi pisman olur umarim.

Hic uzulme. Kasma kendini. Bebegine odaklan.

Senin durumunu yasayan bi tanidigim vardi. Yeni evliydiler. Adam birden anaci oldu. Kizin hayatini mahvettiler.

Kiz, cocuguyla baba evine dondu. Catir catir bosadi adami. Sonra adamin ailesi hic umursamadi oglunu. Adam yanliz kaldi. Cok pisman oldu. Ailem yuzunden karimdan oldum diye dert yandi herkese. Kac kere gitti kapisina. Kadin affetmedi. Ohh olsun ona.

Simdi hep ailesini sucluyor sizin yuzunuzden karim gitti diye..

Sizinki de it gibi pisman olur umarim.

Umarım hatasını anlar diye umut ediyorum ama umudumda yok şuan kendisi geziyor yiyor içiyor oğlumuzu merak bile etmiyor zamanla benimde yaralarım gececek inşallah Allaha sıgındım

Beni de kaynanam yüzünden eşim babamın evine bıraktı 4 gündür burdayım ne arıyor ne soruyor 9 aylık bi oğlum var hiç aç mı tok mu diye arayıp sormuyor.Oğlumda geldiğimz günden beri sebepsiz yere sürekli ağlıyor. Bırakma nedeni ise oğlumun iki ismi var kaynanam hep tek ismini söylüyor benim koyduğum ismi söylemiyor, bende çocuğun iki ismini söyle herkez iki ismine alışsın dedim.Sırf bana inat olsun diye yine tek ismini söyledi sonrada (onlara yemege gitmistk )bana hoşgeldin dedi bende cvp vermedim. Hem inadıma yapma dediğimi yapıyor hemde cevap vermemi bekliyor. Sonra mutfağa gitti eşimde arkasından gitti eşime bi şeyler söyledi oda getirip bıraktı beni.O kadın beni 4 gündür evime hasret etti dilerim o evine bi ömür hasret kalsn😢😢

Hamile eşine şiddet uygulayan adamdan hayır gelmez adam dedim ama o özellik yok onda

Beni de kaynanam yüzünden eşim babamın evine bıraktı 4 gündür burdayım ne arıyor ne soruyor 9 aylık bi oğlum var hiç aç mı tok mu diye arayıp sormuyor.Oğlumda geldiğimz günden beri sebepsiz yere sürekli ağlıyor. Bırakma nedeni ise oğlumun iki ismi var kaynanam hep tek ismini söylüyor benim koyduğum ismi söylemiyor, bende çocuğun iki ismini söyle herkez iki ismine alışsın dedim.Sırf bana inat olsun diye yine tek ismini söyledi sonrada (onlara yemege gitmistk )bana hoşgeldin dedi bende cvp vermedim. Hem inadıma yapma dediğimi yapıyor hemde cevap vermemi bekliyor. Sonra mutfağa gitti eşimde arkasından gitti eşime bi şeyler söyledi oda getirip bıraktı beni.O kadın beni 4 gündür evime hasret etti dilerim o evine bi ömür hasret kalsn😢😢

Cok aci bir durum yasiyorsun kusura bakma ama aranizda ne sorun olursa olsun annesinin lafiyla evladini bile terk ediyorsa pek hayir gelmeyecek bu adamdan. Benim esimde annesinin sözunden cikmiyor cocuk yapmaya korkuyorum boyle okudukca da hislerimde hakliyim diyorum maalesef. Sabretmek lazim basta cocugun icin guclu durmak lazim gelmiyorsa demekki vardir bir hayir daha beterini de yasayabilirsin. Esin kendi farkina varmadan maalesef ne yapsan ne desen anlamaz.. :(

Cok aci bir durum yasiyorsun kusura bakma ama aranizda ne sorun olursa olsun annesinin lafiyla evladini bile terk ediyorsa pek hayir gelmeyecek bu adamdan. Benim esimde annesinin sözunden cikmiyor cocuk yapmaya korkuyorum boyle okudukca da hislerimde hakliyim diyorum maalesef. Sabretmek lazim basta cocugun icin guclu durmak lazim gelmiyorsa demekki vardir bir hayir daha beterini de yasayabilirsin. Esin kendi farkina varmadan maalesef ne yapsan ne desen anlamaz.. :KK43:
Geldi aldı ama hiç değişmemiş yine aynı 😔

Back
X